• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sen suan hamilemisin?prednol konusu iyice canımı sokmaya başladı dediğin gibi olabilir ama hamilelikte ki zararı olurmu diye içim içim yiyor dr bişey kaybetmez ama bizler çok şey kaybediyoruz

Canım sen suan hamilemisin?prednol konusu iyice canımı sokmaya başladı dediğin gibi olabilir ama hamilelikte ki zararı olurmu diye içim içim yiyor dr bişey kaybetmez ama bizler çok şey kaybediyoruz

Soru kimee..banamiydi...??canim kafana cok takiliyorsa bi sor dr una..nette arastirdinmi hic

Soru kimee..banamiydi...??canim kafana cok takiliyorsa bi sor dr una..nette arastirdinmi hic

Evet canim sanaydi telden girince yapamadim☺benim transfer hazirligim izmir irenbe de oldu embriyolarim bahceci fulyada konuldu dondurulmuslarimi al demişti kaan bey neyse ben iki merkezi aradım ikisi farklı konuşuyor bahçeci bant ve prednol kes diyor ama irenbede hepsine devam diyor

Evet canim sanaydi telden girince yapamadim☺benim transfer hazirligim izmir irenbe de oldu embriyolarim bahceci fulyada konuldu dondurulmuslarimi al demişti kaan bey neyse ben iki merkezi aradım ikisi farklı konuşuyor bahçeci bant ve prednol kes diyor ama irenbede hepsine devam diyor
Nasip olurda devam ederse suan hamileyimm..

Bende bahceci umutta tedavi oldun..tranfer onceso 5 gun kullandirdii...ben dr uma..transferden sonrada prednole dvm etmek istiyorum dedim..yada serumunaa...ona benzer bisi vericem dedi..dertacortilm8ydi neydi oyle bisi verdi...onu iciyorumm...insallah zarari yokdur...olsa vermezlerdi gibiii....

Canım ben folbiol kullanıyorum. Benim genetik olarak folik asit eksikliği var. İçerisinde etken maddesi en yüksek folbiol olduğundan onu verdi. Ama tabi ben onu vitaminler birlikte kullanıyorum. Böyle kullanınca folik asit eksikliği dengeleniyormus. Dr dediğine göre tabi söylüyorum. . Folbiol dan sonra elevit diğerlerinde ki etken madde bunlara göre az. Ama benim gibi genetik olarak rahatsizlasmis özellikle bunları veriyorlar. Normal ek takviye olsun diyette diğerlerini veriyorlar folidose ve inofolik gibi
Femamed 33 liraya aldım bnde ilk transferimde Folbiol kullanmistim bu seder bunu aldim artık hayırlısı napalım :))

[table="width: 300, class: grid"]

[tr]

[td][/td]

[td]NİCK[/td]

[td]YAŞ[/td]

[td]SEBEP[/td]

[td]MERKEZ [/td]

[td]TRANSFER TARİHİ[/td]

[td]SONUÇ[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kanikey[/td]

[td]26[/td]

[td]erkek infertilitesi[/td]

[td]Doğufertil[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]echomare[/td]

[td]31[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Ankara Başkent[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]
[td]WAW[/td]

[td]27[/td]

[td]PCOS[/td]

[td]bahçeci umut[/td]

[td]11/11/2015 [/td]

[/tr]

[tr]

[td]aysegulsen[/td]

[td]29[/td]

[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]flzkhan[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Başkent hastanesil[/td]

[td]12/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]MOMYS[/td]

[td]35[/td]

[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]

[td]Acıbadem Maslak[/td]

[td]09/11/2015[/td]

[td]Hamile :nazar::KK46: [/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sen_kolıc[/td]

[td]30[/td]

[td]pcos[/td]

[td]Novafertil[/td]

[td]21/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]violet_79[/td]

[td]36[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya [/td]

[td].[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]

[td]Bebegim44[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[tr]

[td]bert[/td]

[td]41[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]eurofertil su [/td]

[td].[/td]

[/tr]

[td]elmacıAşkım[/td]

[td]26[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]24/11/2015[/td]

[tr]
[tr]

[td]Artemis88[/td]

[td]27[/td]

[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]

[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]

[td]10/11/2015[/td]

[/tr]
[td]gzdedz[/td]

[td]32[/td]

[td]çikolata kist[/td]

[td]medicana[/td]

[td]ertelendi[/td]

[/tr]

[td]galariel80[/td]

[td]35[/td]

[td]Antalya [/td]

[td].[/td]

[tr]

[td]bebisimgel[/td]

[td]36[/td]

[td].[/td]

[td]13/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]Rosella[/td]

[td]28[/td]

[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]

[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]

[td]beklemede [/td]

[/tr]
[tr]

[td]Mavili33[/td]

[td]33[/td]

[td]Prolaktin yüksekliği[/td]

[td]Eurofertil İstanbul[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[/tr]
[td]nursela09[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]03/11/2015[/td]

[tr]

[td]Ozlemehmet06[/td]

[td]26[/td]

[td]Pcos[/td]

[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]

[td]20/11/2015[/td]

[/tr]
[td]Birmur[/td]

[td]37[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Medipol [/td]

[td]11/11/2015[/td]

[tr]
[td]Ayfat2013[/td]

[td]31[/td]

[td]tüpler tıkalı[/td]

[td]Almanya[/td]

[td]30/11/2015[/td]

[td][/td]
[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td][td][/td]

[/tr]

[/td][/table][td]

hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar :KK6::KK6::KK9:[/td]
kızlar hepinize iyi akşamlar. yazdıklarınızı okumadan önce size bir sorum var. LH 5.42 yüksek bir değermi?
Folbiol 5mg tablet verdi. 3-4 lira gibi bişey. Femamed ne kadar? Belki içerik farklıdır.
kızlar ben 19 unda transfer yaptırdım
Canım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. Tesekkurler
acıbademde ortalama bir fiyat yok.tedavide ilaçlar değişken zaten dr.fiyatı 5000 tl kadar.ancak ilaçlar farklı sonuç çıkartıyor

Kızlar bugun bir akrabamızın kızının. 1. Yas dogum gunune gıttık, ortamda yaklasık 3 hamile karnı burnunda kız vardı. Benden cok sonra evlenenler. Ve yeni dogum yapanlar vardı. Esimin tarafından akrabalardı, kaynanam yengeler teyzeler beni sıkıştırdı sıra sende sen nıye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz bız de bebek sevıcez falan gibi laflara girdiler az daha aglayacaktım zor tuttum. Zaten dün negatif sonucu öğrenmişim,bugun bunlar oldu. Tabi hiç biri bilmiyor tüp bebek meselesini. Ben de dayanamadım allah verirse olur yapacak bısey yok dedim. Ama cok kötü oldum. Ben zaten kımseye demem boyle seyler ama bu tüp bebek meselesinden sonra en ufak aklıma gelen birseyde bile çocuk meselesinde yorum yapmam artık. Evlenenlere hele birkaç yıllıksa niye cocuk yok yada cocuk ne zaman falan demek ne kadar yanlış ne kadar acımasızca aslında. İşin iç yüzünü bilmeden :KK43:
Canını sıkma dünyada herkes insan kılığında.ben bu durumları çok yaşadım.Allah dilerse oluyor.sen kalbini ferah tut.Söylenecek çok şey var ama boşver.

Nasip olurda devam ederse suan hamileyimm..

Bende bahceci umutta tedavi oldun..tranfer onceso 5 gun kullandirdii...ben dr uma..transferden sonrada prednole dvm etmek istiyorum dedim..yada serumunaa...ona benzer bisi vericem dedi..dertacortilm8ydi neydi oyle bisi verdi...onu iciyorumm...insallah zarari yokdur...olsa vermezlerdi gibiii....

Kızlar bende şişli memorialde tedavi oluyorum.. Bize 4 gün kullandırıyorlar yalnızca prednolü.. Ve bildiğim kadarıyla kortizonal bir ilaç.. Fazlası bağışıklık sistemini oldukça baskılayabilir.. Çünkü organ nakli yapılacak hasstalarda uzun süreli kullanılıyor bildiğiniz gibi.. Vucudun yumurtayı kabul etmesi için bir önlem sadece.. Ben de gereksiz ilaç kullanmaya çok karşıyım. Mesela bize kan sulandırıcı vermiyorlar.. Onun yerine doğal kan sulandırıcı ananas yiyorum ben.. Kan sulandırıcıların fazlası da düşük riskini artırıyor diyorlar.. Annem hemşire acıbademde.. Ben genelde onun rehberliği ile hareket ediyorum.. günde 3 adet estrofem kullanıyorum 8 saat arayla. cmilara forte bant 2 günde bir bant değiştiriyorum. hergün sabah 2 ampul progetan iğne oluyorum. ve akşamları folibiol içiyorum 1 adet. tranferden öncede bunların yanında 4 gün prednol ve rulid kullandım.. tranferden 1 gün önce bıraktık.. 4 dozdu sadece.

Muhakkak zararı olsa vermezlerdi ama yinede fazla ilaç kullanırken dikkatli olun derim kızlar.. Allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah..

Günaydın kizlar araniza yeni katildim uzun suredir takip ediyorum sizleri Rabbim hepimizin kucagini doldursun kizlar bizim hicbir sorunumuz yok ama bebegimiz olmuyor 3 yıllık evliyim 2 asilama 1 tup bebek denemem oldu eylul ayinda tup bebek tedavisine baslamistik yumurta toplama isleminden sonra ohss oldum transferim iptal oldu 24 yumurtam toplamdi 10 tanesi dollendi ve 2 tane kaliteli yumurtam kaldi 24 yumurta icinde 2 tane kalmasi normal mi? 10 kasimda btranferim oldu dun negatif sonucu aldik

Sabaha ulaşanlara selam ulaştırana şükürler olsun. Bütün güzelliklerde sizlerin olsun. Günaydınlar Rabbim umudunu kaybeden kardeşlerime yardım etsin ve tekrardan tedaviye Başlamaları için hem maddi hem manevi güç versin inşallah Birgün sizde anne olacaksınız buna inanın yeterki Rabbim ol desin Rabbim cümlemize bu duyguyu tatdırsın

Günaydın kizlar araniza yeni katildim uzun suredir takip ediyorum sizleri Rabbim hepimizin kucagini doldursun kizlar bizim hicbir sorunumuz yok ama bebegimiz olmuyor 3 yıllık evliyim 2 asilama 1 tup bebek denemem oldu eylul ayinda tup bebek tedavisine baslamistik yumurta toplama isleminden sonra ohss oldum transferim iptal oldu 24 yumurtam toplamdi 10 tanesi dollendi ve 2 tane kaliteli yumurtam kaldi 24 yumurta icinde 2 tane kalmasi normal mi? 10 kasimda btranferim oldu dun negatif sonucu aldik
Canım benim evvela Hoşgeldin Aramıza ben Almanya'da tedavi oluyorum ama Türkiye'deki sistem çok farklı tedavi süreçleri ilaçlar mesela senin 24 ten nasıl olurda 2 kalıyo hayret gerçekten bunu doktorunuza sormanız lazım sonuçta sizin yumurta kaliteniz düşük olsa doktor derdi oyüzden Güvenilir bi doktora gitmenizi tavsiye ederim

Canım benim evvela Hoşgeldin Aramıza ben Almanya'da tedavi oluyorum ama Türkiye'deki sistem çok farklı tedavi süreçleri ilaçlar mesela senin 24 ten nasıl olurda 2 kalıyo hayret gerçekten bunu doktorunuza sormanız lazım sonuçta sizin yumurta kaliteniz düşük olsa doktor derdi oyüzden Güvenilir bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
Sagol canim gorusmek icin cagirdi gidince sorcam artik bakalim ne dicek

Günaydın arkadaşlar. Bizi bugüne sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bugün benim 12. Günüm. Yarın da test günüm. Biraz merak başladı artık. Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin ins. El varis ismiyle ol der ins. Bugün bide benim adet günüm. Biraz paniğim. Bu arada suan bir haber izlefim kizlar annesi daha doğrusu anne olduğunu söyleyen bir kadın 13 günlük bebeğini otogarda wc ye bırakıp kaçmış. Bir bize bakın bir ona işte herkesin sınavı farklı. Allah bizi hep güzel şeylerle sinasin ins.

İnşallah hamilesindir canım. Adet sancısı gibi bendede 2 gündür oluyor benimde 10 günüm hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın canım.inşaallah hepberaber hamileyizdir.Türkiyede sistem çok farklı ben Almanya'da tedavi görüyorum 14 gün çok deliyor.orda saglık ocagında kan degerlerine bakılıyor malesef burda yok.seninle beraberiz sen benden önce hamile oldugunu ögreneceksin inşaallah Allah'ım kolay gelsin

Günaydın arkadaşlar. Bizi bugüne sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bugün benim 12. Günüm. Yarın da test günüm. Biraz merak başladı artık. Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin ins. El varis ismiyle ol der ins. Bugün bide benim adet günüm. Biraz paniğim. Bu arada suan bir haber izlefim kizlar annesi daha doğrusu anne olduğunu söyleyen bir kadın 13 günlük bebeğini otogarda wc ye bırakıp kaçmış. Bir bize bakın bir ona işte herkesin sınavı farklı. Allah bizi hep güzel şeylerle sinasin ins.
İyi sabrettin canım ben 8.günü dayanamayıp test yaptïrmıştım şükür sonucum pozitif. İnşallah seninde pozitif çıkar mutlu haberini burada paylaşırsın

mavili33 mavili33 canım çok üzüldüm. Ne söylenebilir. Rabbim hiç ummadığı anda ins uğraş siz kendiliğinden oluverir ınsss. Ne olur kedin yıpratma burda da vardır bir hayır. Herşey allahtan diyip ona siginacagiz. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla hayırla kucağına koyar ins. Aminn
Amin canım inşallah sagolasın

Back