Ben varım ! Bır sene bekledıkten sonra tüp yaptırdık tuttu ama bos gebelık cıktı , genetiğinde sıkıntı olabılır dedıler , bu 2. Denemem olacak basladım tedavıye yumurtalarım toplandı .bu sefer dondurulucaklar 3 ay lucrin kullanıcam cıkılata kıstı odaklarını bastırmak ıcın ve histeroskopı olacagım. Embrıyolara da genetık tanı yapılacak . Mart gıbı yukleme olacak nasipse
Neden ilk denemende çikolata kistlerini bastirmadilar ve histeroskpi yapmadılar acaba ama inşallah bu sefer olur inşallah ben olmayan herkezede dua ediyorum zaten bide senin kistler kac cm boyutundaBen varım ! Bır sene bekledıkten sonra tüp yaptırdık tuttu ama bos gebelık cıktı , genetiğinde sıkıntı olabılır dedıler , bu 2. Denemem olacak basladım tedavıye yumurtalarım toplandı .bu sefer dondurulucaklar 3 ay lucrin kullanıcam cıkılata kıstı odaklarını bastırmak ıcın ve histeroskopı olacagım. Embrıyolara da genetık tanı yapılacak . Mart gıbı yukleme olacak nasipse
Tesekkur edıyorum canım aminTesekkur ederim ınsallah sende guzel sonuclar alırsım canım.
Allah dualarimizi kabul etsinAllah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
canim benimm..oyle iyi anliyorumkiii..okuyunca icim ciz etti..o vakitlerde dua et icinden rabbim turegime serinlik ver diye...buda bizim imtihanimiz demekkii...Kızlar bugun bir akrabamızın kızının. 1. Yas dogum gunune gıttık, ortamda yaklasık 3 hamile karnı burnunda kız vardı. Benden cok sonra evlenenler. Ve yeni dogum yapanlar vardı. Esimin tarafından akrabalardı, kaynanam yengeler teyzeler beni sıkıştırdı sıra sende sen nıye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz bız de bebek sevıcez falan gibi laflara girdiler az daha aglayacaktım zor tuttum. Zaten dün negatif sonucu öğrenmişim,bugun bunlar oldu. Tabi hiç biri bilmiyor tüp bebek meselesini. Ben de dayanamadım allah verirse olur yapacak bısey yok dedim. Ama cok kötü oldum. Ben zaten kımseye demem boyle seyler ama bu tüp bebek meselesinden sonra en ufak aklıma gelen birseyde bile çocuk meselesinde yorum yapmam artık. Evlenenlere hele birkaç yıllıksa niye cocuk yok yada cocuk ne zaman falan demek ne kadar yanlış ne kadar acımasızca aslında. İşin iç yüzünü bilmeden
Ama bulent tras hakkinda olumsz aeyler okudmIstenen tetkikler belli. Sen onları adetin 2. Yada 3. Günü baktir. Hsg filmin olsa o da iyi oluyor. Merkezlerle ongorusme yap. Hangisi sana güven veriyorsa onu tercih et. Sonucta ikisi de iyi merkezler. Hangisini seçersen seç kayipta değilsin. Mikrocip özellikle isteniyorsa acibadem maslakta olduguna göre oraya git. Zaman kaybetme. Ve unutma sen elinden geleni yap, gerisi nasip. Hayirlisiyla olur inşallah
İlk gitriğim doktor cıkolata kistinin benek tüp bebek üzerinde her hangı bır etkısının olmadıgını soyledı , bu sekılde hamıle kalanda coktu cevremde . Denedık olmadı .. Bu seferde bülent bey aslında cıkılata kisti için degılde rahımde ademnıyozis mi ne tam hafırlamıyorum kanama odakları oldugunu soyledı bunu da ilk defa duydum , endometrıyozisin rahımde olan halıymıs , hısteroskopı ve gecıcı menopozlastırma asıl bunun ıcın . Ayrıca rahım fılmıde cekılecegım.ayrica bir basarisiz denemem de oldugu icin ve gelismedigi icin genetik tani ve mikrochip uygulacak .evet biliyorum olabilecek her seyi istedi maddi manevi yipranacaz ama ilki basarisiz olunca gozumuz gormedi , sag overde 3 cm bnm . Senin ?Neden ilk denemende çikolata kistlerini bastirmadilar ve histeroskpi yapmadılar acaba ama inşallah bu sefer olur inşallah ben olmayan herkezede dua ediyorum zaten bide senin kistler kac cm boyutunda
canim benimm..oyle iyi anliyorumkiii..okuyunca icim ciz etti..o vakitlerde dua et icinden rabbim turegime serinlik ver diye...buda bizim imtihanimiz demekkii...
Ben biseferinde negatif haberine agliyorum tel caldi eltim..nasil agliyorr..eee ben hamileyim..ama 3. Bu bakamayiz aldiricazz napcam benn..ben sok..almadi drlar..dogumda yine tedavi asamasindaydi hastanede ben galdim gece..icten ice aglanirmi agladim..ama rabbimin imtihaniydi...
2 ay sonra diger eltim yine gittim..onlar hic bilmiyordu sorunu..icim acirken yuz kaslarim agrimizdi yuzume sekil vermeye calismakdan..
Ustune dogurmayacak teyzelerim dogurdu..
6 yas kucuk kardesim evlendi hemen hamile kaldi ..onun dogumundayken hastanede kan verdim negatifi aldimm..o anda yine onca kalabalik ve mutluluklar icinde ben ne hallerdeydim...
Yillar gecti boyle...okuyunca oyle iyi anladimki...ama sunu bill..rabbimin bi sinavi..gececek..sukret hep..dermansiz dertlerimiz yokk..suan hastanede aciyla bekleyenler..hep daha kotuyu gorup sulredelimm..
Sunu dusun.rabbimin nimeti sinirsiz..ol deyince aninda olur..suan ol demiyorsa vardir bi bildigi..biz bilemiyoruz iyiyi kotuyu..cok dua et..yuregime serinlik ver diye..ve birdahaki transfere kadar toparla kendini yeni baslangic yeni umutt..gez dolas esinle..kafani rahatlat..vakti geldiginde hicbirsey engel olamicak insallahh...
Evet cnm ikisinide gobekten vurmustun , yolun acik olsun insalah sonucun pozitif okurOvitrelle de mi iğne ben 2 doz dedıgım ılactan vurulcm.inşallah guzel sonuç alırm
Sadece yumurta toplandigi gün kocaninda gitmesi lazım. .hem sperm vericek hemde sana göz kulak olucak..anestezi den sonra insan birine ihtiyac duyuyor..Ama yinede doktoru arayıp doğru bilgiyi doktordan alınkızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı
Toplamadan 3 gün önce sonkez bakılıyorKızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
Hmm senim kist cok kucukmus benim sag ve sol overdede 5.5 ve 6 cm benim tüp bebek tutma ihtimal i ne olur hic bilmiyorum pazartesi gidicem doktora sen ozelemi gidiyosunİlk gitriğim doktor cıkolata kistinin benek tüp bebek üzerinde her hangı bır etkısının olmadıgını soyledı , bu sekılde hamıle kalanda coktu cevremde . Denedık olmadı .. Bu seferde bülent bey aslında cıkılata kisti için degılde rahımde ademnıyozis mi ne tam hafırlamıyorum kanama odakları oldugunu soyledı bunu da ilk defa duydum , endometrıyozisin rahımde olan halıymıs , hısteroskopı ve gecıcı menopozlastırma asıl bunun ıcın . Ayrıca rahım fılmıde cekılecegım.ayrica bir basarisiz denemem de oldugu icin ve gelismedigi icin genetik tani ve mikrochip uygulacak .evet biliyorum olabilecek her seyi istedi maddi manevi yipranacaz ama ilki basarisiz olunca gozumuz gormedi , sag overde 3 cm bnm . Senin ?
Canım benim sürekli E2 seviyeme bakıldı. Pco olduğumdan yumurtalarım dirençli o testime göre ilaç dozumu aldı.Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
Yumurta toplandığı gün eşim sperm verdiYumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği
Evet canım acıbadem maslak a gıdıyorum , daha onceki de acıbadem fulya da olmustu . Dene derim cıkolata kisti ile dogal yoldan hamıle kalan bıle var .. İnşallah ilk denemende tutar. Ne kadardır olmuyor canım hıc hamıle kalabıldın mıHmm senim kist cok kucukmus benim sag ve sol overdede 5.5 ve 6 cm benim tüp bebek tutma ihtimal i ne olur hic bilmiyorum pazartesi gidicem doktora sen ozelemi gidiyosun
Hic hamile kalmadim cnm 15 aylık evliyim daha kistlerden dolayı bebeğim olmuyo ameliyat tan önce tüp bebek düşünüyorum daha yüksek ihtimal olur diyeEvet canım acıbadem maslak a gıdıyorum , daha onceki de acıbadem fulya da olmustu . Dene derim cıkolata kisti ile dogal yoldan hamıle kalan bıle var .. İnşallah ilk denemende tutar. Ne kadardır olmuyor canım hıc hamıle kalabıldın mı
İnşallah hamilesindir canım. Adet sancısı gibi bendede 2 gündür oluyor benimde 10 günüm hakkımızda hayırlısı olsunİyi akşamlar bütün Anne adaylarına,benim ikinci tüp bebek denemem ilk denemede kimyasal gebelik oluştu çünki ben endometriozis amaliyat geçirdim sag tüp kapalı ve yumurtalık hasar görmüş normal hamilelik zormuş.şimdi ikinci denemem transferimin 9.günü.Test günüm 27 si 3 tane embriyo yerleştirildi yaşım 32,sizleri takip ediyorum negatif sonuç alan arkadaşlarımız geçmiş olsun diliyorum.İnşaallah hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin yaradan çok agrım var kasıklarım çok kötü biraz yürümek bile sancıyı çogaltıyor,ilk denememde hiç bunları hissetmemiştim çok hareketli insanım duramıyorum ama yatmadanda olmuyor bugün adet günüm acaba ondanmıdır sancılar.Aklıma dış gebelik geliyor korkuyorum hep acabalar kafamı deli ediyor üçüde tuttumu yada hiç yokmu karnımda beklemek çok zor Allah bize sabır versin
Bence de amelıyat en son care canım , bülent bey de bana ıyı kı amelıay olmamıssın dedı , banada amelıay oneren doktorlar olmustu cunku . Bence ıyı bır merkeZde vakıt kaybetmeden bır an once basla tüp bebegeHic hamile kalmadim cnm 15 aylık evliyim daha kistlerden dolayı bebeğim olmuyo ameliyat tan önce tüp bebek düşünüyorum daha yüksek ihtimal olur diye
Aynen iyi bi merkeze gidicem vakit kaybetmeden sende gidişatını haber ver banaBence de amelıyat en son care canım , bülent bey de bana ıyı kı amelıay olmamıssın dedı , banada amelıay oneren doktorlar olmustu cunku . Bence ıyı bır merkeZde vakıt kaybetmeden bır an once basla tüp bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?