Hakkımızda hayırlısı olsun canimYa işte malesef biraz kendimizi fazla dinliyoruz. Ama yapıyoruz ne yspam. Benim 1. 2 gün ağrım olmadı hiç shs dedim tutmadi akşamına bebislerimin nerdeyse beni bicakli yorlar di. Panik yapma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı olsun canimYa işte malesef biraz kendimizi fazla dinliyoruz. Ama yapıyoruz ne yspam. Benim 1. 2 gün ağrım olmadı hiç shs dedim tutmadi akşamına bebislerimin nerdeyse beni bicakli yorlar di. Panik yapma.
Canim kimyasal gebelik te olabilir insallah degildir. Yat dinlen hicbisey icin zorlama. Insallah bi daha ki testinde yukselecek degerin Allahin izniyleKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum. Transferin 10. Günü test sonucum 60.5 di. Bugün 12. Gün ve sonuç 60.4 çıktı hafta sonu olduğu için hastaneyi de arayamıyorum bilgisi olan var mı?
Cevabın ve iyi dileklerin için çok teşekkürler benim için bi yıkım oldu bu sonuç. Başka bi hastaneye tekrar verdim kan. Bi umut yanlış mı diorum. Bhcg değeri düşen görmüştüm ama böle aynı devam edince ne olduğuna anlam veremiyorumC ani
Canim kimyasal gebelik te olabilir insallah degildir. Yat dinlen hicbisey icin zorlama. Insallah bi daha ki testinde yukselecek degerin Allahin izniyle
Ka r amsar olma ne olacagi hic belli degil bi bakmissin yukseldi. Ama dinlen ve sadece ev icinde kisa yuruyusler yap bence . Progesteron aliyorsun degil mi?Cevabın ve iyi dileklerin için çok teşekkürler benim için bi yıkım oldu bu sonuç. Başka bi hastaneye tekrar verdim kan. Bi umut yanlış mı diorum. Bhcg değeri düşen görmüştüm ama böle aynı devam edince ne olduğuna anlam veremiyorum
Evet jel olarak alıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Ka r amsar olma ne olacagi hic belli degil bi bakmissin yukseldi. Ama dinlen ve sadece ev icinde kisa yuruyusler yap bence . Progesteron aliyorsun degil mi?
Canım benim göğüslerimde hassasiyet kasïklarımda batmalar oluyor tabi hiç belirti olmayıp hamile olduğunu öğrenenlerde var.inşallah güzel haberlerini olırïzCanim hic belirtin olnus muydu?
Sen de jel acik pembe olarak geliyor mu canim?Evet jel olarak alıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Nasip olurda devam ederse suan hamileyimm..
Bende bahceci umutta tedavi oldun..tranfer onceso 5 gun kullandirdii...ben dr uma..transferden sonrada prednole dvm etmek istiyorum dedim..yada serumunaa...ona benzer bisi vericem dedi..dertacortilm8ydi neydi oyle bisi verdi...onu iciyorumm...insallah zarari yokdur...olsa vermezlerdi gibiii....
arkadaşım 3. Gun embriyosu ise çikmama ihtimali var. Gerçekten.evet canım 3. emriyosuydu. erken bıle olsa canım düşükte olsa bişeyler çıkardı ama değer çok düşük.
Kızlar bende şişli memorialde tedavi oluyorum.. Bize 4 gün kullandırıyorlar yalnızca prednolü.. Ve bildiğim kadarıyla kortizonal bir ilaç.. Fazlası bağışıklık sistemini oldukça baskılayabilir.. Çünkü organ nakli yapılacak hasstalarda uzun süreli kullanılıyor bildiğiniz gibi.. Vucudun yumurtayı kabul etmesi için bir önlem sadece.. Ben de gereksiz ilaç kullanmaya çok karşıyım. Mesela bize kan sulandırıcı vermiyorlar.. Onun yerine doğal kan sulandırıcı ananas yiyorum ben.. Kan sulandırıcıların fazlası da düşük riskini artırıyor diyorlar.. Annem hemşire acıbademde.. Ben genelde onun rehberliği ile hareket ediyorum.. günde 3 adet estrofem kullanıyorum 8 saat arayla. cmilara forte bant 2 günde bir bant değiştiriyorum. hergün sabah 2 ampul progetan iğne oluyorum. ve akşamları folibiol içiyorum 1 adet. tranferden öncede bunların yanında 4 gün prednol ve rulid kullandım.. tranferden 1 gün önce bıraktık.. 4 dozdu sadece.
Muhakkak zararı olsa vermezlerdi ama yinede fazla ilaç kullanırken dikkatli olun derim kızlar.. Allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah..
Canım çok iyi çok sevindim o şekilde geldiğine. Ben önceki pozitif sonuç aldigim denememde olmuştu. Çok korkmustum ama sonucu sonradan pozitif aldık. Panik yapma. İmplanrasyon lekeleri onlar. Özellikle crione kullanırken daha iyi farkediyon kanama şeklinde değil. Dimi. Çok mutlu oldum.Kizlar crinone jel kullanipta jelin acik pembe geldigi oluyor mu sizde? Yoksa kendi renginde mi geliyor
Canim benim Allahim razi olsun duan icin insallah hepimiz saglikli bebeklerimizi aliriz kucagimizaTüp te Allah nasıp ederse tabi basarılı olma sansın cok yuksek canım .Allah a sükür 6 000 spermde yeter hamıle kalabılmene :) yolun acık olsun ınsallah kucagına alırsın evlatlarını
Göğüslerim çok şişmış ve ağrıyor kasıklarımada sancı giriyor tabi hiç belirtisi olmayıp hamile olanda var canım iyi haberlerini alırız inşallahCanim hic belirtin olnus muydu?
Canim hic belirtin olnus muydu?
Dualarım tüm tüm bebek özlemi çekenlere alahım hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunİnşallah hayırlısı tatlım. Rabbim yüzümüze baksin sağlıkla sıhhatli imanla kucağımiza alalım ins.hepimiz
Bende bazen açıkbembe geliyor bu normal diye okumuştum nette aşırı kanama olmadığı sürece normal görülüyor. Kötü düşünme canım bebişlerimiz annesinin içine yerleşiyordur canımKizlar crinone jel kullanipta jelin acik pembe geldigi oluyor mu sizde? Yoksa kendi renginde mi geliyor
Canım senin transfer günün nezamandı kaçıncı gün embiriyosuydu acabaValla ben dr kübra hanim ile konuştum kese göründü ise bantları ve prednolü kes dedi.sen suan kaç haftalik hamilesin?bu aradı hamilelik imzasını doldur seninde takvimini görelim☺