• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim insan çok üzülüyor bunu defalarca yaşadımAma yine kalkıp olduğumuz yerden umutla devam ediyoruz
canım daha yasin genç sakinvazgecmiyosun
benim 4 aşılama 5 tup bebek bak geldi yavrum
Rabbim hiç aramadan versin inşallah
istanbulda denemissin kendini iyi hissettiğinde bide acibadem maslak a git bak bu işin %80 laboratuvar inan bana bu anlamda Acıbademmaslak cok ıyi lütfen bi kere git görüş ve hayal etmekten asla vazgeçme
Rabbim yasatmayacagi hayali kurdurmazmis ben hep buna iinandım
Allah hepimize sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin
Zaten denersem orada denerim tekrar canim Allah hayirlisini versin ne diyim sağolasın

Günaydın arkadaşlar. Bizi bugüne sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bugün benim 12. Günüm. Yarın da test günüm. Biraz merak başladı artık. Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin ins. El varis ismiyle ol der ins. Bugün bide benim adet günüm. Biraz paniğim. Bu arada suan bir haber izlefim kizlar annesi daha doğrusu anne olduğunu söyleyen bir kadın 13 günlük bebeğini otogarda wc ye bırakıp kaçmış. Bir bize bakın bir ona işte herkesin sınavı farklı. Allah bizi hep güzel şeylerle sinasin ins.
Ayy 12.gün pazara denk geldi diye mi yaptiramion bn olsam dün yaptırır dim yoksa catlarim ayoll:)))

Evet canim sanaydi telden girince yapamadim☺benim transfer hazirligim izmir irenbe de oldu embriyolarim bahceci fulyada konuldu dondurulmuslarimi al demişti kaan bey neyse ben iki merkezi aradım ikisi farklı konuşuyor bahçeci bant ve prednol kes diyor ama irenbede hepsine devam diyor
Canim asıl tedavi gördüğün Bahçeci değil mi? Bence bahceciyi dinle. Bu konuda profesyoneller.

Ayy 12.gün pazara denk geldi diye mi yaptiramion bn olsam dün yaptırır dim yoksa catlarim ayoll:)))
Canım ben malatya araştırmada yaptırdım tup bebeğimi. Dr 23 kasım tes tarihin dedi. Bu arada 3. Gun embriyosu. Sanirim pazara denk geldiği için pazartesi gel dedi. Ben 10 kasimda transfer oldum ve hiç evden çıkmadım o günden bu yana sadece yarın cikicam ve testi mi yaptircam. Dr özellikle sadece burada kan vericem dedi. Baska bir yerde verme dedi. Ben normalde diğer denemelerde 8. Gun başlar 2 günde bir kan verirdim hele hamile olduğum bir denememde o süreç 8. Haftaya kadar sürdü eşim sürekli beni kan vermeye götürüyordu acaba nasıl artıyor felan diye☺. Ama bu sefer acayip bir sabır örneği olduk ikimizde.inatla bekliyoruz. Bende tadını çıkarıyorum. Evim tadilat ta o yüzden evimde de değil tanıdıklar da kaliyorum onlarda sağolsunlar bana kraliçe gibi bakıyorlar. Hiç birşey yapmıyorum. Bol bol dua tesbihat işte. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin. Hepimizin bu hasretine en kisa zamanda Son versin insssss

Onlar benimle ins. O yüzden manevi olarak kendimi huzurlu ve rahat hissediyorum. Canim benim bir önceki denememde 2015 mart ayında. Bir komşumun arabasıyla hasta ziyatetinegittik. Giderken özellikle uyardı bak böyle bir durumum var benim arabayla ben götürebilir ki kasisleré sert girince sanki içimde birsey sızlıyor dedim. Oda yok yok ben götürür um dedi. O kadar ısrar iyi dedim. Gerizekalı kasislerde gelince ekstra hızlı geçti sen ne yapıyorsun dedim. Ben sana özellikle demedimi dedim. Aaa unuttum dedi aptal çok sinirliyim hala. O gün bebislerimin gittiğini hissettim. Ve goguslerimdeki hassasiyet o gün birden yok oldu. Ve anladım yavrum benden ayrilmisti Sonuçta negatif oldu zaten. Ben bu yüzden kesinlikle bu sefer ne araba ne de evin kapısının dışına çıkmadım. Hani anneler hişedermis ya ben de o gun hissettim evladimin gidisini. hep yatmiyom tabi. Bol bol dinleniyorum. Öyle işte. ..

Insallah pozitifinle bize umut olursun.
Oyle boyle geciyo gunler di mi bak test gunu geldi catti. Ben de saka maka 7. gune geldim. Hakkimizda hayirlisi
İnşallah hayırlısı tatlım. Rabbim yüzümüze baksin sağlıkla sıhhatli imanla kucağımiza alalım ins.hepimiz

Screenshot_2015-11-22-12-35-09.png

Günaydın arkadaşlar. Bizi bugüne sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bugün benim 12. Günüm. Yarın da test günüm. Biraz merak başladı artık. Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin ins. El varis ismiyle ol der ins. Bugün bide benim adet günüm. Biraz paniğim. Bu arada suan bir haber izlefim kizlar annesi daha doğrusu anne olduğunu söyleyen bir kadın 13 günlük bebeğini otogarda wc ye bırakıp kaçmış. Bir bize bakın bir ona işte herkesin sınavı farklı. Allah bizi hep güzel şeylerle sinasin ins.
Canım benimde yarın test günüm. Belirtin varmı. Benim bugün sadece göğsüm ağrıyor bide karnım sis onlarda ilactangaliba

Onlar benimle ins. O yüzden manevi olarak kendimi huzurlu ve rahat hissediyorum. Canim benim bir önceki denememde 2015 mart ayında. Bir komşumun arabasıyla hasta ziyatetinegittik. Giderken özellikle uyardı bak böyle bir durumum var benim arabayla ben götürebilir ki kasisleré sert girince sanki içimde birsey sızlıyor dedim. Oda yok yok ben götürür um dedi. O kadar ısrar iyi dedim. Gerizekalı kasislerde gelince ekstra hızlı geçti sen ne yapıyorsun dedim. Ben sana özellikle demedimi dedim. Aaa unuttum dedi aptal çok sinirliyim hala. O gün bebislerimin gittiğini hissettim. Ve goguslerimdeki hassasiyet o gün birden yok oldu. Ve anladım yavrum benden ayrilmisti Sonuçta negatif oldu zaten. Ben bu yüzden kesinlikle bu sefer ne araba ne de evin kapısının dışına çıkmadım. Hani anneler hişedermis ya ben de o gun hissettim evladimin gidisini. hep yatmiyom tabi. Bol bol dinleniyorum. Öyle işte. ..
İnş canım hakkında hayırlısı olsun.bnde arabayla gitmeye korkuyorum iğnelerin için hastaneye bile gitmicen arkadasa söylemem gelip evde vurmak iğnemi tedbiri bırakmamak lazim

Canım benimde yarın test günüm. Belirtin varmı. Benim bugün sadece göğsüm ağrıyor bide karnım sis onlarda ilactangaliba
Benim göğişlerim sis ve hassas. Bazen solda bazen sağda ki genellikle solda batma kramp bıçaklanma tadında sancılar. Kasıklarim bazen sanciyor. Belim ara ara ağrıyor. Çok erken acikiyorum ama iştahım yok uykum var ama uyuyamıyorum karnımı üstüne yattigimda sancim oluyor beni uyandırıyor. Dut kurusu yediğim de batma lar hizlanip siddetleniyor bide benim pıhtılaşma sıkıntım var bu yüzden günde 2 adet 0.4 luk sulandırıcı iğne yapıyorum iğneyi yaptığım anda batma sanci siddetleniyor. Ama tabi her zaman her an sanci batma yok. Ara ara. Bide bugün adet günüm hafif tirsiyorum aramızda kalsin:KK17:. İşte böyle. Â.ma bu belirtiler benim kendi vucut belirtileri herkes farklı bak onlarda böyle oluyor ben de niye yok diyip kendini strese sokma sakin. :KK45::KK15::oops: Artık Rabbim ins nasip ederse hayırlı güzel haberleri alırsak bu kışın ki benim halim:KK69:

bilmoyorum bilmiyorum canim:( pzt kan versem adetin 4.gunu oluyo.ee hani 2.gun baslaniyodu.anlamiyorum ben bu nasil etkilicek tedavimi hic bilmiyorum canim:( kafam allak bullak.buarada benim lh a bakiliyor ama fsh a bakilmadi hic.
Cnm seninki de uzun protokoldu herhalde, bana da doktorun adetin ikinci gününe kadar lucrin kullan, adetin ikinci günü gel bir kaç test yapacağız diğer ignelere başlayacağız ama adetinin ikinci günü hafta sonuna gelirse pazartesiye kadar yine lucrini kullanmaya devam et, pazartesi de igneni yap öyle gel dedi. Demekki 4. Gününe sarkmasi bizim gibi uzun protokol yapılanlarda farketmiyor öncesinde de iğne kullandığımız için sanirim

Benim göğişlerim sis ve hassas. Bazen solda bazen sağda ki genellikle solda batma kramp bıçaklanma tadında sancılar. Kasıklarim bazen sanciyor. Belim ara ara ağrıyor. Çok erken acikiyorum ama iştahım yok uykum var ama uyuyamıyorum karnımı üstüne yattigimda sancim oluyor beni uyandırıyor. Dut kurusu yediğim de batma lar hizlanip siddetleniyor bide benim pıhtılaşma sıkıntım var bu yüzden günde 2 adet 0.4 luk sulandırıcı iğne yapıyorum iğneyi yaptığım anda batma sanci siddetleniyor. Ama tabi her zaman her an sanci batma yok. Ara ara. Bide bugün adet günüm hafif tirsiyorum aramızda kalsin:KK17:. İşte böyle. Â.ma bu belirtiler benim kendi vucut belirtileri herkes farklı bak onlarda böyle oluyor ben de niye yok diyip kendini strese sokma sakin. :KK45::KK15::oops: Artık Rabbim ins nasip ederse hayırlı güzel haberleri alırsak bu kışın ki benim halim:KK69:
Canım bendede birkaç gündür kasıkta ara ara ağrı ve batmà oluyordu.ama bugün pek yok.bende çok açıkiyorum.göğüs ağrım günlerdir var zaten.bide lavaboya çok gidiyorum.ama bugün kaşık ağrısı yok diye korkuyorum.benim 1.negatiftede göğsüm çok agrımişti ve şişmiş oyundan Belirtilere de pek guvenemiyorum

Canım bendede birkaç gündür kasıkta ara ara ağrı ve batmà oluyordu.ama bugün pek yok.bende çok açıkiyorum.göğüs ağrım günlerdir var zaten.bide lavaboya çok gidiyorum.ama bugün kaşık ağrısı yok diye korkuyorum.benim 1.negatiftede göğsüm çok agrımişti ve şişmiş oyundan Belirtilere de pek guvenemiyorum
Ya işte malesef biraz kendimizi fazla dinliyoruz. Ama yapıyoruz ne yspam. Benim 1. 2 gün ağrım olmadı hiç shs dedim tutmadi akşamına bebislerimin nerdeyse beni bicakli yorlar di. Panik yapma.

Back