2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar kararszligim sonucunda tedaviye basliyamadim.adetimi gecti bile.kafayi yicem.ne olur yardimci olunn
Canım sen zaten bir dahaki regl dönemine kadar dr araştır git ön görüşme yap muayene ol tahliller yapılsın eşine ve sana regl olunca ben tüp bebek yaptırıcam diyip şıp diye seni tedaviye başlatan dr zaten para tuzağıdır buna emin ol.Hormon tahlilinden aids testine kadar bir sürü tahlil isteniyor tedavi öncesi

Nerede yapsam neden karaesz kaldgmi syluyim.birincisi morfoloji sikintisi var.mikrocip yapmalisin dediler bnm kafamda bahceci fulya vardi.orada mikrocip uygulanmiyormus.acibadem naslakta mikrocip var ama bulent tras hakkinda cok olumsuz yorumlar okuyunca aklim iyice karisti adetim gecti.karasizim bna yrdmci olur msnz

Canım doktorum ile görüştüm, hamilelik var diyemeyiz şu durumda dedi, bazı merkezlerin cihazları yanlış ölçüm yapabiliyor, pztsi tekrarlayalım testi dedi, ilaçları kesme dedi ama ben çok umutsuzum açıkcası, en az bir 50-60 çıkmalıydı diye düşünüyorum, aldığımız hormonlardan bu kadar çıktığını düşünüyorum açıkcası,kısmet değilmiş ne yapalım

Evet gerçekten

Evet canım doktorunun cevapları seni tatmin etmez ise iyi bir araştırma içerisine gir ve değişiklik yap.çünkü bu öle bir şey ki.eminim senin doktorundan da çooook memnun olanlar vardır.ama önemli olan aynı süreçte olan kişilerin ne düşündükleri.ah canım ya paylaşman hataydı zaten.inan bana diyorum ki ALlah ım ne olur hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hamile kalayım da sorup duruyordunuz 1000000000 kere alın işte hamileyim.o kadar bunalttılar ki beni.ki ben kimseyle paylaşmadım.bir şeylerin Allah tam geldiğini unutuyor bu insanlar.her şey Ondan geliyor şüphesiz ama unutuyorlar ve acayip kırıcı oluyorlar.bunu yaşamayan bilmez.insan içine çıkamaz oldum ya. bi kere sormak bile aıptır yani size ne.belki eşimle aram iyi değil belki bi sorunumuz var gerçekten.ben bazılarına dyorum sen mi ilgileneceksin her şey,yle 10000 defa soruyorsunuz diye :)) daha düşünmüyoruz ne geç kenara.

Kizlar kararszligim sonucunda tedaviye basliyamadim.adetimi gecti bile.kafayi yicem.ne olur yardimci olunn

Cnm istanbulda labaratuari en iyi olanlardan birini sececeksinn.git bi on gorusme yap hepsiyle gorusmeye gitmeden karar veremezsin..isinmanda lazimm..

Mikrocip dedigin...IMCI teknigi degilmi..%0 morfolojide bile sprm buluyorlar o bile olmasa tese de..bahcecide yok demissin kim dedi...ben bahceci umutta yaptirdim..ikiside yapiliyor orda..sisli memorialdede var..oraninda labaratuari iyi...

Kızlar 10. Gün bhcg 221 di bugün 12. Gün 481 doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi.ilaçlara aynı şekilde devam adeceğim. Allahım herkesin muradını versin.

Ayyyy coookk sukurrr...ama 2 hafta sonra cokkk...nasil sabredicenn...heraldehem kese hem kalp atisi icin cagirdi...hangi merkez..memorialde oyle 2 hafta sonra cagiriyor...

Bakalim benim pazartesi 12. Gunum ozamanda kan vericem..ozamana gore bizim dr ne zaman cagiracakk..

Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Canım benim seni heyecanlandırmak istemem ama bizim burda 5 ten sonra hamilelik başlıyo ve senin daha 9. Günün yani hamile olabilirsin büyük olasılıkla doktora yinede sor bence iki gün sonra yine yap kan tahlili

Sen yinede umudunu kaybetme canım Allah gönlündekini tez zamanda versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…