• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardimcin olsun. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. İlk defa farkli günlerde transfer duydum. Böyle de olabiliyormus demekki. Neden böyle yapiyorlar bir bilgin var mi

kızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayırlısı canim. Tutar inşallah da ikizin olur :) benim de iki tane transfer edilecek de tek seferde. Senin neden öyle ayrica gayrı acaba?

Sanırım aynı gün transferimiz yapıldı perşembe günü oldu benim de... inşallah bekleyişimizin sonu güzel olur. Rahat olmaya çalış :)
Ewet ayni gun olmus transferimiz :)) insallah pozitifi goruruz senin ne zaman test gunun bnmki 30 kasim nasil geciriyorsun ben genel olarak dinleniyorum

Rabbim yardimcin olsun. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. İlk defa farkli günlerde transfer duydum. Böyle de olabiliyormus demekki. Neden böyle yapiyorlar bir bilgin var mi
İnşallah Can'ım evet bende ilk duyduğumda şaşırdım ama ardışık transferin başarı şansı gösterdiğini söyledi doktorum bakalım hayırlısı dua edin

Merhaba prednolü yumrta toplamadan sonra 4 gün kullandım. Bantlarada yum toplama günü başladım. Persembe transfer oldu. Bantlara devam progestan tablet vajinal alıyırum. Progestan iğne kalçadan coraspin yerine kan sulandırıcı clexan 2. İğne göbekten , Estrafem günde 3 kez .
Durum vaziyet bu heyecanlı bekleyiş:KK33:
Buarada seninde Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza
Canım ne bantı kullanıyorsunuz ben bilmiyorum da merak ettim.

mavili33 mavili33 canım çok üzüldüm. Ne söylenebilir. Rabbim hiç ummadığı anda ins uğraş siz kendiliğinden oluverir ınsss. Ne olur kedin yıpratma burda da vardır bir hayır. Herşey allahtan diyip ona siginacagiz. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla hayırla kucağına koyar ins. Aminn

Benimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.

Ewet ayni gun olmus transferimiz :)) insallah pozitifi goruruz senin ne zaman test gunun bnmki 30 kasim nasil geciriyorsun ben genel olarak dinleniyorum
Benim de 30 kasım. Aynen ben de dinleniyorum. Rapor aldım. Kayınvalidemde yatıyorum yediğşm önümde yemediğim ardımda :KK54:
Kayısı yiyorum kabız olmayayım diye. Hemşire öyle demişti. Bol su içiyorum. İlaçlarımı alıyorum prıgestan hem vajinal hem kalçadan iğne, clexan iğne göbekten, estrofem tablet işte böyle çok heyecanlı
Yaşın kaç ilk denemeniz mi

Arkadaşlar morelim çok bozuk yumurta larım buyumuyor doktor iğnelerin yanında femera verdi buyumezsse iptal olur naapcam ya

Canım ya okuduğum kadarıyla ben senin doktorunun söylediklerinden bir şey anlamadım.eğer yanlışım varsa düzelt.bi ç.kist bi kromozom yok yumurta dejenere olmuş..Yumurtalarının 5 i kaliteli ise dışarıya çıkarıldığnda döllenmeme sebebinin ç.kist ya da kromozomla ne ilgisi var.hadi kromozom neyse de kistin?benim arkadaşımda da ç.kist vardı doğal yolla gebe kaldı ama tabii herkesin bünyasi ksti aynı değildir.doktorunun bilgisinden zerre şüphe duyduysan değişikliğe gitmni tavsye ederim.çünkü bu baş ağrısı gibi bi şey değil yani.yıpranıyoruz ne kadar

Inan bende hicbisi anlamadim salak etti bu doktor beni..soracaklarimi not aldim tek tek sorucam net bi cevap alamazsam degisirtiricem doktorumu.insan icine cikasim kalmadi ve herkez ogrendi dedikoducu insan dolu etraf.allah kismet eder ikinciye debersem kimseye solemeyi dusunmuyorum cunku insanlara aciklama yapmak pskolojimi bozdu acir gibi bakiyorlar

Benim de 30 kasım. Aynen ben de dinleniyorum. Rapor aldım. Kayınvalidemde yatıyorum yediğşm önümde yemediğim ardımda :KK54:
Kayısı yiyorum kabız olmayayım diye. Hemşire öyle demişti. Bol su içiyorum. İlaçlarımı alıyorum prıgestan hem vajinal hem kalçadan iğne, clexan iğne göbekten, estrofem tablet işte böyle çok heyecanlı
Yaşın kaç ilk denemeniz mi
Ewet ilk denemem 29 yasindayim sebebsiz infertilite. Valla ben kimseyi istemedim daha cok stress olmiim die :)) bnm sadece estrofem ve crinol jel var birde corasprin o kdr. Kac tane embriyo ve kacinci gun?? Doktorum ama iki tane koyalim dedi ama ben cesaret edemedim ikiz olma ihtimali yuksek dedi tek istedim bakalim ne olcak gercekten cok heycanli. Zaten bugun son yatarak gecirdigim gun olcak skldm simdiden normal hayatima donmek bence daha iyi boyle bi garip hissediyor insan doktor ve hemsirelerde ayni seyi solediler

Mavili33 canım negatif haberini alınca inan çok üzüldüm. Allahım sana güçve sabır versin biz hemen olsun istiyoruz tabi ama demekki daha vakti var.inşallah birdahaki sefere iyi haberlerini alırız

Back