- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
Artık bi şekilde idare edeceğiz napalım senn transferin ne zaman olacakAynen canım bnm bildiğim 12.haftaya kadar bnm dr oyle yapıo korkuyorum transferden sonra nasil olcak diye kendimi kasiyorum çünkü yatıp kalkarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bi şekilde idare edeceğiz napalım senn transferin ne zaman olacakAynen canım bnm bildiğim 12.haftaya kadar bnm dr oyle yapıo korkuyorum transferden sonra nasil olcak diye kendimi kasiyorum çünkü yatıp kalkarken
Rabbim yardimcin olsun. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. İlk defa farkli günlerde transfer duydum. Böyle de olabiliyormus demekki. Neden böyle yapiyorlar bir bilgin var mikızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayırlısı canim. Tutar inşallah da ikizin olur :) benim de iki tane transfer edilecek de tek seferde. Senin neden öyle ayrica gayrı acaba?kızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Ewet ayni gun olmus transferimiz :)) insallah pozitifi goruruz senin ne zaman test gunun bnmki 30 kasim nasil geciriyorsun ben genel olarak dinleniyorumSanırım aynı gün transferimiz yapıldı perşembe günü oldu benim de... inşallah bekleyişimizin sonu güzel olur. Rahat olmaya çalış :)
İnşallah Can'ım evet bende ilk duyduğumda şaşırdım ama ardışık transferin başarı şansı gösterdiğini söyledi doktorum bakalım hayırlısı dua edinRabbim yardimcin olsun. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. İlk defa farkli günlerde transfer duydum. Böyle de olabiliyormus demekki. Neden böyle yapiyorlar bir bilgin var mi
Valla başta tek seferde dediler sonra doktorum karar değiştirdi hayırlısı olsun daHadi hayırlısı canim. Tutar inşallah da ikizin olur :) benim de iki tane transfer edilecek de tek seferde. Senin neden öyle ayrica gayrı acaba?
Canım ne bantı kullanıyorsunuz ben bilmiyorum da merak ettim.Merhaba prednolü yumrta toplamadan sonra 4 gün kullandım. Bantlarada yum toplama günü başladım. Persembe transfer oldu. Bantlara devam progestan tablet vajinal alıyırum. Progestan iğne kalçadan coraspin yerine kan sulandırıcı clexan 2. İğne göbekten , Estrafem günde 3 kez .
Durum vaziyet bu heyecanlı bekleyiş
Buarada seninde Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza
Climara forte adlı bel bandı östorojen salgılıyorCanım ne bantı kullanıyorsunuz ben bilmiyorum da merak ettim.
Benim de 30 kasım. Aynen ben de dinleniyorum. Rapor aldım. Kayınvalidemde yatıyorum yediğşm önümde yemediğim ardımdaEwet ayni gun olmus transferimiz :)) insallah pozitifi goruruz senin ne zaman test gunun bnmki 30 kasim nasil geciriyorsun ben genel olarak dinleniyorum
Canım Allahım gönlüne göre versin demek ki daha zamanı varmış hayırlısı böyleymişBenimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.
Salı günü olacak ins allahın izini ile:))Artık bi şekilde idare edeceğiz napalım senn transferin ne zaman olacak
Ben climara diye bi bant kullaniyorum. Galiba ostrojen bandiCanım ne bantı kullanıyorsunuz ben bilmiyorum da merak ettim.
Canım ya okuduğum kadarıyla ben senin doktorunun söylediklerinden bir şey anlamadım.eğer yanlışım varsa düzelt.bi ç.kist bi kromozom yok yumurta dejenere olmuş..Yumurtalarının 5 i kaliteli ise dışarıya çıkarıldığnda döllenmeme sebebinin ç.kist ya da kromozomla ne ilgisi var.hadi kromozom neyse de kistin?benim arkadaşımda da ç.kist vardı doğal yolla gebe kaldı ama tabii herkesin bünyasi ksti aynı değildir.doktorunun bilgisinden zerre şüphe duyduysan değişikliğe gitmni tavsye ederim.çünkü bu baş ağrısı gibi bi şey değil yani.yıpranıyoruz ne kadar
Ewet ilk denemem 29 yasindayim sebebsiz infertilite. Valla ben kimseyi istemedim daha cok stress olmiim die :)) bnm sadece estrofem ve crinol jel var birde corasprin o kdr. Kac tane embriyo ve kacinci gun?? Doktorum ama iki tane koyalim dedi ama ben cesaret edemedim ikiz olma ihtimali yuksek dedi tek istedim bakalim ne olcak gercekten cok heycanli. Zaten bugun son yatarak gecirdigim gun olcak skldm simdiden normal hayatima donmek bence daha iyi boyle bi garip hissediyor insan doktor ve hemsirelerde ayni seyi soledilerBenim de 30 kasım. Aynen ben de dinleniyorum. Rapor aldım. Kayınvalidemde yatıyorum yediğşm önümde yemediğim ardımda
Kayısı yiyorum kabız olmayayım diye. Hemşire öyle demişti. Bol su içiyorum. İlaçlarımı alıyorum prıgestan hem vajinal hem kalçadan iğne, clexan iğne göbekten, estrofem tablet işte böyle çok heyecanlı
Yaşın kaç ilk denemeniz mi
Kaç mm oldu canim adetin in kaçıncı günündesin dr düşük mü verdi iğneni dozunuArkadaşlar morelim çok bozuk yumurta larım buyumuyor doktor iğnelerin yanında femera verdi buyumezsse iptal olur naapcam ya
Dualarımız senin allah hepimi z in gönlüne göre versinkızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin