2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.

İki tane 6. Gün embriyosu :)
İnşallah olumlu sonuçlar alırız canım. Benim sebepsiz infertilite. Benim işim biraz hareketli o yüzden evde olmayı tercih ettm.
Dr bana da normal hayatına devam et dedi. Ben de normal hayatıma evde devam ediyorum
Neyse umarım güzel sonuçlar alırız.

Adetin 11. Günü doktorum 450 doz verdi çok yuksek olmasına rağmen buyumuyor 11 mm ler hepsi tüp bebek için uygun değil femera verdi bugun sabah akşam alıp salı yıne gıdıcem
Büyür ins canım çok geç değil 11.gün ins bozma moralini

Arkadaşlar şimdi katildim araniza 3 kez aşılama yaptırdım olmadı. Ankarada Hacettepe de tüp bebek yaptırmak istiyoruz yalnız ne kadara mal oluyor orda yaptıran varmı memnun musunz rapora şartlar uygun.yumurta gelişiminde sıkıntı yok. Sperm sayımız iyi ama olmadı

Kızlar yardımcı olur musunuz. Çok zor bir süreç Rabbim herkese sabır versin hayırlısı nı nasip etsin güzel haberler almaya çok ihtiyacımız var.

Ayyy coook guzell haberrr...gozun aydin arkadasim...benimde 11 kasimda oldu transferimmm...insallah kat kat artar degerinn..

Günaydın kızlar transferden sonra prednol estrafem,bantlar,coraspin kullanan varmı?

Evet canim..ben prednolu transfer oncesi 5 gun kullandim..sonrasinda 2 estrofem..jel..progestan igne..folik asit..previt vitamin..kan sulandirici igne..bide bagisik sistemi baskilayici bi ilac daha..adini unuttumm..

Ooo super..hadi bakalim hayirlisii..annesine merhaba dicekk...

Yaa sende benim gibi cok ilac kullaniyorsun..valla icim disima cikti ..ilac ilac ilacc...

Hadi hayirli olsun canimm..nasipte varsa seninle olacaktir..herkezin nasibi ne zamansa benim 4. Transferim suan..

kızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Hadi bakalimmm digerinide all..ikiside tutunur seni birakmaz insallahh..

Benimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.
Canim cok gecmis olsunnn..rabbim sabrini serinligini versin yureginizee..cok zorr..ama hayirli vakitte gelecekler insallahh...

Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.

Canimm bu degere nagatif diyemezsinn...dr da demez...kacinci gun transferiydi..ilaclarini kesme sakina..5 in uzeri gebelik var sayiyorlar..insallah kat kat katlanir degerinn...muhim olan 2 kat artmasi...

Kızlar yardımcı olur musunuz. Çok zor bir süreç Rabbim herkese sabır versin hayırlısı nı nasip etsin güzel haberler almaya çok ihtiyacımız var.

Canim hicbi bilgim yok istanbuldayiz..bilgisi olan yardimci olacaktirr...

Kizlar kararszligim sonucunda tedaviye basliyamadim.adetimi gecti bile.kafayi yicem.ne olur yardimci olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…