- 13 Kasım 2015
- 74
- 62
- 18
- 35
Canım ben corasprin kullanıyorum akışı sağlasın tutunması kolaylaşsın diye.Günaydın kızlar transferden sonra prednol estrafem,bantlar,coraspin kullanan varmı?
Adetin 11. Günü doktorum 450 doz verdi çok yuksek olmasına rağmen buyumuyor 11 mm ler hepsi tüp bebek için uygun değil femera verdi bugun sabah akşam alıp salı yıne gıdıcemKaç mm oldu canim adetin in kaçıncı günündesin dr düşük mü verdi iğneni dozunu
Canım kaçıncı g ūn test değeri acaba yüks elmezmiKızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Adetin 11. Günü doktorum 450 doz verdi çok yuksek olmasına rağmen buyumuyor 11 mm ler hepsi tüp bebek için uygun değil femera verdi bugun sabah akşam alıp salı yıne gıdıcem[/QUOTE
Bal.tarcin.cörek otu.hepsini karıştır.sabah öğlen akşam ac karnına 2-3 yemek kaşığı ye..yumurtalar için cok iyi.dene pişman olmazsınız
9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğiniCanım kaçıncı g ūn test değeri acaba yüks elmezmi
İki tane 6. Gün embriyosu :)Ewet ilk denemem 29 yasindayim sebebsiz infertilite. Valla ben kimseyi istemedim daha cok stress olmiim die :)) bnm sadece estrofem ve crinol jel var birde corasprin o kdr. Kac tane embriyo ve kacinci gun?? Doktorum ama iki tane koyalim dedi ama ben cesaret edemedim ikiz olma ihtimali yuksek dedi tek istedim bakalim ne olcak gercekten cok heycanli. Zaten bugun son yatarak gecirdigim gun olcak skldm simdiden normal hayatima donmek bence daha iyi boyle bi garip hissediyor insan doktor ve hemsirelerde ayni seyi solediler
Büyür ins canım çok geç değil 11.gün ins bozma moraliniAdetin 11. Günü doktorum 450 doz verdi çok yuksek olmasına rağmen buyumuyor 11 mm ler hepsi tüp bebek için uygun değil femera verdi bugun sabah akşam alıp salı yıne gıdıcem
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırızSalı günü olacak ins allahın izini ile:))
İnşallah canımBüyür ins canım çok geç değil 11.gün ins bozma moralini
Herkese Günaydın bende aranıza yeni katıldım. 11 kasımda transferimiz olmuştu dün test yaptırdım. Sonuç 60,5 çok mutluyuz pazar günü testi tekrarlıcaz umarım tüm bekleyenler güzel haberler alır :)
Günaydın kızlar transferden sonra prednol estrafem,bantlar,coraspin kullanan varmı?
Canim benim aslında alttan bakıldığında kalp atışı 5.5 haftalikken çıkıyo
Daha önceki hamileligimde erken den görmüştüm kese ve kalp atisini
bu defa başka bi doktora gidiyorum o alttan bakmıyo karından da beta 3000 olmadan kese gorunmuyo mus
kalp atışı keseden 10 gün sonra karından yine bakılıyor mus
yani transferin 18. Gunu kese 27-28.gunlerde karından kalp atışı Allahin izniyle
Rabbim hepimize yaşatsin evlatlarimizi kucağımiza almayi onları büyutmeyi nasip etsin
Merhaba prednolü yumrta toplamadan sonra 4 gün kullandım. Bantlarada yum toplama günü başladım. Persembe transfer oldu. Bantlara devam progestan tablet vajinal alıyırum. Progestan iğne kalçadan coraspin yerine kan sulandırıcı clexan 2. İğne göbekten , Estrafem günde 3 kez .
Durum vaziyet bu heyecanlı bekleyiş
Buarada seninde Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza
Kizlar bende araniza yeni katildim. 4 gun once miyomektomi ile 4, 5 cm miyomum vardi o alindi . Ilk tup bebek denememiz olumsuz oldu. Aslinda sperm azligindan baslamistik .Kizlar benim gibi miyomektomi olupta 2. Tup bebek denemesinde olumlu sonuc elde eden var mi
kızlar merhaba bugün 2.embriyo için gideceğim transferim var ilki perşembe günü idi ama ilk sefer ki gibi heyecanlıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim cok gecmis olsunnn..rabbim sabrini serinligini versin yureginizee..cok zorr..ama hayirli vakitte gelecekler insallahh...Benimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.
Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Kızlar yardımcı olur musunuz. Çok zor bir süreç Rabbim herkese sabır versin hayırlısı nı nasip etsin güzel haberler almaya çok ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?