evet benimde dokuluyor baya.cnim benim mevsimsel bir dokulme sanirim cunku ben ana tedaviye baslamadim daha.tabi ki tedavi surecini atlatanlar daha fazla yatdimci olacaklardir.benimki ufak bir tavsiyeTeşekkürler. .senin dökülüyormu
Teşekkürlerevet benimde dokuluyor baya.cnim benim mevsimsel bir dokulme sanirim cunku ben ana tedaviye baslamadim daha.tabi ki tedavi surecini atlatanlar daha fazla yatdimci olacaklardir.benimki ufak bir tavsiye
Yok cnm ne kusuru trajikomik halim aklıma gelince bende guluyrm:) anestezisiz oldu cnm korkudan küstüm heralde bilmiyrm:)ay cnm yaa öyle trajikomik anlatmışsınki güldüm valla kusura bakma:)anesteziyi mi kustun sen?
Hayrli olsn canm kacnci gun embryosuydu nelere dikkat ettin hep yattnmi
kizlar sonunda adet oldum.yarin gidiyorum doktora
varikoselde ameliyat olup ta mı tüp bebek yapmak lazım eşlerde % 1 ileri hareketli çıktı 1 ay önce 2 antibiyotik bir e vitamini sonuç gene aynıYas 27
Pko & varıkosel
Teansfer Tarihi 11.11.2015
Kayseri Hüma
Benim tarnsferim 12 kasımda oldu, yarın test günümAa aynı durumdayiz canım. Tek seferde transfer edecek doktor
amin insallah canim.Hayırlı olsun canım inşallah bebegine kavusursun
Hadi insallah pozitifi gorursun citirim benimBenim tarnsferim 12 kasımda oldu, yarın test günüm
dualarim seninle canim.guzel haberler ver yarin bize insallah.Yarın yıne kan vercem canlarım dua edn progestronmla betam yukselmıstır ıns
Ne desek bos. Sen yine de dr unla konusmadan ilaclarini kesme canim. Dondurulmusun var miydi ? Bence icinde tutma paylas esinle o kadar strese girmekızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
cok ama cok uzuldum canim.allahim yardimcin olsun.sen benim umut kaynagimdinkızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Aynen ben de flzkhan dan umutluydum ciddencok ama cok uzuldum canim.allahim yardimcin olsun.sen benim umut kaynagimdinama senin 3.gun embriyosu degilmiydi.sanki erken degilmi?
Belki henüz belli olmamıştır cnm, 8. Gün çıkıyor mu kanda, bence hemen bozma moralinikızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
Hız artirmak için havuç duyu icsin kocan bol bol. Morfoloji icin e vitamini.sperm azligi için keci boynuzu. C vitamini ve cinko da icsin kocanvarikoselde ameliyat olup ta mı tüp bebek yapmak lazım eşlerde % 1 ileri hareketli çıktı 1 ay önce 2 antibiyotik bir e vitamini sonuç gene aynı
Canım hacuc suyu hareketi arttırıyor mu gerçekten, esimde de hareket azlığı var, günde ne kadar icilecegini biliyor musunHız artirmak için havuç duyu icsin kocan bol bol. Morfoloji icin e vitamini.sperm azligi için keci boynuzu. C vitamini ve cinko da icsin kocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?