2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Twk wmbriyoydu, 3. Gundu. Rahim kalinligimi bilmiyorum. Yasim 27
Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip eder ins. Canim muhakkak uzulecek sin ama daha dur yolun başındasin. Yılmak yok. Daha çok güçle umutla ins yine deneyeceksin. Güçlü ol lütfen.

Ayyyy cok guzell...onceki kacinci gunde kacdiii???

Bugun benim 9. Gun bende verdim kan yine..ama bu sefer saglikocaginda verdim onun cikmasi aksami bulur sonuc...bakalim benimki yukselecekmii..
İnş yükselir canım. Bide test sonucunu beklerken stres yapma. Sakın ol tamam mı bebisimizi üzme.

kızlar benim karnım davul gibi patlıycam.adet belirtileri oluyor arada geçiyor.sürekli lavaboya gidip bakıyorum gelen giden bir şey yok.bugün 9.günüm test yapmayada korkuyorum.sizde durumlar nasıl
benim test günüm yarın.doktorum kesinlikle bir gün önce bile yaptırma dedi. o nedenle bekliyorum. ilk günler daha heyecanlıydım sanki.bugün yerini tamamen negatifliğe bıraktı. hep yarın olumsuz sonuç alıcakmışım geliyor. Hayırlısı hepimiz için inşallah.

Kız kendine gel bakıyım. Ne Negatif ligi dur bir ya. Sen baştan koyvermissin kendini. Öyle birşey yok lütfen derin bir nefes al içini ferah tut. Olumlu düşünecekgiz olumlu olacak. Sn mutlu ol ki annesi bebisinde mutlu olsun. Hadi sirkelen bir bakiyim

kızlar benim karnım davul gibi patlıycam.adet belirtileri oluyor arada geçiyor.sürekli lavaboya gidip bakıyorum gelen giden bir şey yok.bugün 9.günüm test yapmayada korkuyorum.sizde durumlar nasıl
Bende şişmiş hissediyorum, gerçi 4 kilo kadarda aldım tedavinin başlangıcndan beri yarın test günüm, korkuyorum!!!

canım olumlu düşünelim olumlu olsun .ara ara hepimiz gelgitler yasıyoruz.böyle olunca hemen pozitif düşün canım.ben oyle yapmaya çalısıyorum

Canım benim ben o negatif lafını 7 defa aldım çok üzüldüm evet çok ağladım ama yılmadım kaldığım yerden devam ettim bi yandan Allah'a sığındım ve bi yandan tedaviye devam ettim dondurulmuşların varsa hemen ara vermeden dene diyecem hem neden bir tane yerleştirdilerki iki tanede daha şansın artıyor bunuda belirteyim belki bidahakine iki yerleştirirsiniz lütfen kendini fazla üzme

Canım benim sadece 1 yumurtam olgunlaştı malesef, ne donmuş var ne bişey

Rabbim cümlesinin yardımcı olsun. Benim sadece progestan tabletim ve corasprinim var. İğneleri kullanma sen dedi. Bende dikkat edeyim bari. İnşallah bize tutunurlar

Her zaman hakkımızda hayırlı olanı istedik canım. Rabbim en iyisini bilir. Rabbim gönlünün muradını bi an önce versin.

Canım yaşı 26 ydi sanırım. Oyundan tek yerlestirmislerdir. Bide ilk 3 deneme değilse. Be 30 yaşındayım önceki 3 denemem başarısız olduğu dan 35 yaş altı olmama rağmen 2 embriyo konuldu.

Arkadaşım merhaba, ben tecrübelerine dayanarak sana birşey sormak istiyorum, tutmayan denemelerinde bir belirti varmıydı? İlaçları kesince mi reglin başladı? Süreç nasıl işledi?

Kızlar sizin kaç yumurta döllendi ?benim çoğu boş çıktı çok üzüldüm. Tek hakkim var onu da tek seferde koyacakmis doktor.

ARKADAŞLAR ÇİFT EMBİRİYO OLDUĞUNDAN DOLAYI VE BLAST OLDUĞUNDAN DOLAYI OLMUŞ İSE ÇIKAR ÜMİDİYLE BUGÜN YANİ 7. GÜNÜMDE İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.

Hangi araştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…