2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum

Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Canim senin ki tek embriyo muydu dondurulmusmuydu. yaş kaç. bide rahim kalınlığı kaçdi üzülme hakkında hayırlısı buymus rabbim en kisa zaman nasip eder ins zamanı değilmiş ne yapacan

Günaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Ayyyy cok guzell...onceki kacinci gunde kacdiii???

Bugun benim 9. Gun bende verdim kan yine..ama bu sefer saglikocaginda verdim onun cikmasi aksami bulur sonuc...bakalim benimki yukselecekmii..

Ayyyy cok guzell...onceki kacinci gunde kacdiii???

Bugun benim 9. Gun bende verdim kan yine..ama bu sefer saglikocaginda verdim onun cikmasi aksami bulur sonuc...bakalim benimki yukselecekmii..
Hiç idrar testi yaptınmı arkadaşım? ben çok merak ediyorum 7-8 veya 9. gün kanda pozitifi görenlerin idrarda görünüp görünmediğini?

Canim hayirli olsunnn...insallah guzel haberler alirsinn..allah sabir versin beklemek gercekten zor...

Tavsoye ilk 3 gun oldukca dikkatli ol..yapay bi donemden zorlu bi yoldan gecti embriyolar tutunma icin 3 gun onemli oldukca dikkat et...ve bol su posali seyle tuket gabiz olma..sonrasinda aynen devam edersin hayatinaa..

Ne diyim bilmiyorumm.ama biz hep hayirlisini istedik..hayirli vakit degil belkide..rabbim yuregine serinlik versinn...

Bide bugun kacinci gunundu...3. Gun embriyosu demissin..3. Gun embriyolarinin testi 12. Gun..eger erken yaptiysan sakin ilaclarini kesme...12 gun yine kan ver..5. Gun transferleri erken cikabilir ama 3. Ler erken cikmayabiliyorr..

Hiç idrar testi yaptınmı arkadaşım? ben çok merak ediyorum 7-8 veya 9. gün kanda pozitifi görenlerin idrarda görünüp görünmediğini?
Arkadasim ben hic idrar yapmadim..idrarda cikmiyor..kisiden kisiyede degisiyor hemen idrara karismiyormus...ben kanda baktim direk..

Merhaba canım benim de transferim dün yapıldı ben de beklemedeym. Çok ilaç verdi prgestan iğne kalçadan progestan tablet vajinal alınacak estrofem tablet günde 3 kez clexane iğne göbekten... Allahım çektiklerimizşn ödülünü verir bize inşallah... ben dünden beri yatar pozisyonda dinleniyorum canım işimden rapor aldm. Dr kabız olmamaya çalış dedi olursan mutlaka ara dedi . Başka da bişi yok bildiğim. Dua ediyoruz hep umut dünyası

kızlar benim karnım davul gibi patlıycam.adet belirtileri oluyor arada geçiyor.sürekli lavaboya gidip bakıyorum gelen giden bir şey yok.bugün 9.günüm test yapmayada korkuyorum.sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…