- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Oyle de bizim banyomuz falan ayri adam beni odada bi sıkıstirsa isim bitti demektir. Kimse duymaz gormezsende korkma rahat ol. hem sizin ev bayagi kalabalikmis zaman bulamaz. seninkinin herkesin uyumasini beklemesi lazim. ee hadi herkes uyudu bebis uyumaz merak etme sen herturlu yirtarsin bu isten. walla en rahati sensin haaa
Esinden cok kaynanangil suclu canim anneni arayip solemesi gerekiyodu is bastan yanlis baslamis ya neyse sen sıkma canini kocana karsi kozlar sende yatak vetosunu yedimi akli basina gelirKaynanam bni arayip davet etmisti annemi aramadi...buda sadece lafta var icraatte yoklar anlamina gelio...
ozaman isler degisir sen o vakit bebis aglasin diye bol bol dua ediceksinOyle de bizim banyomuz falan ayri adam beni odada bi sıkıstirsa isim bitti demektir. Kimse duymaz gormez
Yatakla kurtulurmu hic sanmamEsinden cok kaynanangil suclu canim anneni arayip solemesi gerekiyodu is bastan yanlis baslamis ya neyse sen sıkma canini kocana karsi kozlar sende yatak vetosunu yedimi akli basina gelir
Selam.canoSelam canlar
Optu sigara icmeye gitti banyoya gonderiyo beni once abdestEvet an itibariyleBalli_kurabiyem c.disi. kocasinin gelme saati. isinma turu atiyolardir simdi. Bebis uyuyunca mac baslar.iki takimada basarilar dilerken dostluk kazansin diyoruz
Simdiden basliim ben en iyisi adam niyeti fena bozmus cunkuozaman isler degisir sen o vakit bebis aglasin diye bol bol dua ediceksin
Artik sen ne istersen o. Suclu ceksin cezasiniYatakla kurtulurmu hic sanmam
Iyi ediyo kos banyoya cabuk ne geziyon daha buralarda senOptu sigara icmeye gitti banyoya gonderiyo beni once abdest
Benimki 8 kasim 40im cumaya ciktigina gore sizinki yarindirTwoPrincess bizim kirkimiz yarın değilmi. 7 Kasım seninde dimi
Simdiden basliim ben en iyisi adam niyeti fena bozmus cunku
Dr çıkınca haberlerini bekliyorum ona göre hazırlık li gidim bende
Benim adam geldi son 2 gun diyor Allahim olsa da bitse su is, ne stres ne stres sanki ilk kez olucak gibi heycanliyim
Yok cuma cikacaksenin ciktimi ki kirk
oyy yakinmisdaYok cuma cikacak
Oyle valla ben yusuf yusufoyy yakinmisda
bugunde kimse yok sesiz buralarOyle valla ben yusuf yusuf
Kiz sen ne yapiosun baska sayfalarda millete lafmi yetistiriyorsunArtik sen ne istersen o. Suclu ceksin cezasini