2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kiz sen ne yapiosun baska sayfalarda millete lafmi pyetistiriyorsun
Ne basja saufasinda geziniyom kiz iste bi bura bide dier sayfa var
Kiz derya ne yaptin calismalar ne aleme hani canli yayin yapicaktiniz aldim cigdemimi misirda patlattim bekliyorum...
Ne merakli ciktin ya az sabret belki kadinin eli kolu mesgul

Herkese selam, TwoPrincess süper bi topik olmuş, çocuğun gazı uykusuzluktan yorgunluktan sıyrılıp buraya yazmak iyi gelecek bana yalnız +18 lik durumum yok şimdilik kırkı beklicez yılbaşında çıkıyo kirkimiz iyi bi kutlamayı hakettik hayırlı uğurlu olsun topigin cnm fırsat bulursam burdayım hep

Herkese selam, TwoPrincess süper bi topik olmuş, çocuğun gazı uykusuzluktan yorgunluktan sıyrılıp buraya yazmak iyi gelecek bana yalnız +18 lik durumum yok şimdilik kırkı beklicez yılbaşında çıkıyo kirkimiz iyi bi kutlamayı hakettik hayırlı uğurlu olsun topigin cnm fırsat bulursam burdayım hep

bıw

Bız genellıkle gece ortaya cıkıoruz .d
dimi bebisler uyumuyo tabi sizi okuyunca bebislerimin dogdugu zamana gidiyorum. aman allahim ayagimda birini salliyorum uyutuyorum esim yatagina goturuyo bi bakiyorum otekiyke geliyo oturup agliyodum ne olur getirme diye esimde zavallim ne yapim diyodu ama hepsi geciyo kizlar merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…