- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Ben varim kizzzzzbugunde kimse yok sesiz buralar
Bazen birden doluyo bazende bole sakin cocuklar rahat vermiyo galibabugunde kimse yok sesiz buralar
aaa sende buralarda misin pro degili,ya goremiyom kimler var diyeBen varim kizzzzz
evet hem esler geliyo hemee cocuklar vakit bulunmuyo. Ben rahatim uyuttum benimkileri. Ders calismam lazim ama calisasim yok boyle takiliyorum buralardaBazen birden doluyo bazende bole sakin cocuklar rahat vermiyo galiba
Ne basja saufasinda geziniyom kiz iste bi bura bide dier sayfa varKiz sen ne yapiosun baska sayfalarda millete lafmi pyetistiriyorsun
Ne merakli ciktin ya az sabret belki kadinin eli kolu mesgulKiz derya ne yaptin calismalar ne aleme hani canli yayin yapicaktiniz aldim cigdemimi misirda patlattim bekliyorum...
ooooo deryanin isi var gelsin anlatir artikKiz derya ne yaptin calismalar ne aleme hani canli yayin yapicaktiniz aldim cigdemimi misirda patlattim bekliyorum...
E seninkiler buyumus artik duzen oturmustur. Hayirdir ne dersievet hem esler geliyo hemee cocuklar vakit bulunmuyo. Ben rahatim uyuttum benimkileri. Ders calismam lazim ama calisasim yok boyle takiliyorum buralarda
evet sukur rahatim. Cocuk gelisimi okuyorum aciktan. ikiz buyutmek yetmedi birde dersini alalim dedimE seninkiler buyumus artik duzen oturmustur. Hayirdir ne dersi
aleykum selam hosgeldinAy ben bugün pek giremedim yeni tipik açılmış da mesajlar birikmiş bile hehepsini okuyamadim toplucana selamlarrrrr
hosgeldin. allahtan kimsecikler yok dedim hemen dolduOo burada almıs basını gıtmıs selam kızlar .d
Bız genellıkle gece ortaya cıkıoruz .dhosgeldin. allahtan kimsecikler yok dedim hemen doldu
eeee anlat dinleriz bizKızlar burda bebek knusmayalm .d bızden knusalm ay dedıkodu yapalm arkadan knusalm snır olduklarmza agzmza gelenı sayp rahatlayalm .d
Iyi etmisin iste ne guzel oku oku cocuklarini buyuturken faydasini gorursunevet sukur rahatim. Cocuk gelisimi okuyorum aciktan. ikiz buyutmek yetmedi birde dersini alalim dedim
dimi bebisler uyumuyo tabibıw
Bız genellıkle gece ortaya cıkıoruz .d