- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.701
Ay tamam bıdaha yazarım :) uyardıgın ıcın saolCanim ya ben senin yazilarini okurken cok zorlaniyorum, sesli harfleri de kullanmayi denesen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tamam bıdaha yazarım :) uyardıgın ıcın saolCanim ya ben senin yazilarini okurken cok zorlaniyorum, sesli harfleri de kullanmayi denesen
Bosver canim@MONNA gecmis lsun.
@karman anlamadim amaci ne.oglumyn hanesi ayri az geri durayim demiyor evlendigimuzden beri bu yuzden esimle didisiyorlar. Hala esime onu yap bunu yap buraya gt vs vs ben karismiyorm ble mesafeliyim ama dun iyice sinirim bozuldu.yavrum huzursuzdu ustune daha huysuzlandi.. olan gece bana oldu.. allah bildigi gibi yapsin biktm artik. Evlatlar huzurlu ne guzel deyip islerine bakamiyor.
Biz mamarooyu ortaliktaki ivir zivirlari izerine koyarak kullanıyoruz canimAnammmm cok sasirdim mamaroo anakucaginda aglayan bebem icinde uyudu cok sukur hep uyur insallah
Kizlar bisey danisacam sizlere... Allahima sukurler olsun cuma gunu kirkimiz cikti yarin da dr kontrolum var ama ben adet oldum ( bu kadar erken olunur mu bilmem) dra yarin gitmezsem bisey kacirmis olur muyum yani onemli bi durum var midir ki...temiz olmadan bu sekilde dra gitmek istemiyorum
Adet olduguna emin misin? Belki kanama ara ara geliyodur.Kizlar bisey danisacam sizlere... Allahima sukurler olsun cuma gunu kirkimiz cikti yarin da dr kontrolum var ama ben adet oldum ( bu kadar erken olunur mu bilmem) dra yarin gitmezsem bisey kacirmis olur muyum yani onemli bi durum var midir ki...temiz olmadan bu sekilde dra gitmek istemiyorum
Uyurken icine koyucam caktirmadan alistiricamBiz mamarooyu ortaliktaki ivir zivirlari izerine koyarak kullanıyoruz canim
Karnimda da agri var ondan adet diye düşündüm canim ama bilemedim simdiAdet olduguna emin misin? Belki kanama ara ara geliyodur.
Benn 58 gun oldu. 3 kere ara kanama yasadim
6 yillik evliyim canim ama uğraşmıyorum artik çünkü nefret ettim.ara bozmaktan başka ise yaramazlar.Canim onlar annelerini her zaman hakli gorurler, bu durum biz kadinlar icinde oyle degilmi ama esin kendi gozuyle gorurse o zaman dusuncesi degisir, kac yillik evlisin bilmiyorum ama ben 10 yilda ancak esimi yola getirebildim
Valla bunda 0 3 yas yazıyor canim.Bn caylara baktim 6.aydan itibaren yaziodu cesaret edemedim
Kızlar oğlum 3 gündür kabız popo suna zeytinyağı surdum ama fayda etmedi başka ne yapabilir
Benim de oyle oldu hatta suan gene oyleyim bugun 3.gun..Karnimda da agri var ondan adet diye düşündüm canim ama bilemedim simdi
Aldigin cayin adi nedir6 yillik evliyim canim ama uğraşmıyorum artik çünkü nefret ettim.ara bozmaktan başka ise yaramazlar.
Valla bunda 0 3 yas yazıyor canim.
Ki zaten içindeki bitkileri aktardan alipta da veriyorduk.bunu bebek icin yaptilarsa sagligina dokunacak bisey yoktur onu göze almazlar
Rezene bağırsak calistiriyormus
Efeniiiiimm :)
Canm yaaa zor bir surec tabi herkes icin sana verebilecegim bir tavsiyem yok berenimbonun kizi var zeymurunda oyle belki onlar yardimci olabilirlerKizlar 2.5yasindaki oglum henuz kirki cikmamis kizima surekli zarar veriyor napmam lazim bilemiyorum. Hic uzaklastirmadik bagirmadik.kiskanclikla alakali yazilar okudum ona gore davrandim ama faydasız artik kendimi tutamayip bagiriyorum hatta bigun patlatacam bi tane ondan korkuyorum var mi tavsiyeniz
Ben aldim. Kullaniyorum. Inanilmaz rahat.. ama icinde uyuyunca egilip kalkip is yapamiyorum uyanir diyeKizlar boba 4g alan var mi.?
Bana acil bisi lazim ..yoksa kolum o?zum tutuk onu gectm ev fena.
Momforbaby almistm ama yeni dogan aparati ile zor yapamiyorm.
Valla benim durum tam kelin ilaci olsa basina surer durumu. Benim oglum firsatini bulsa kizimi parcalicak da benim gozum devamli uzerinde bide ev kalabalik ilgilenen biri illaki oluyo. Kiskancligini bize yoneltti bizi isiriyor bize vuruyor. Ne yaptiysak olmadi artik herkes cileden cikmis durumda. Biz bi cozum bulamadik yani anlicain sadece ben cok dikkat ediyorumKizlar 2.5yasindaki oglum henuz kirki cikmamis kizima surekli zarar veriyor napmam lazim bilemiyorum. Hic uzaklastirmadik bagirmadik.kiskanclikla alakali yazilar okudum ona gore davrandim ama faydasız artik kendimi tutamayip bagiriyorum hatta bigun patlatacam bi tane ondan korkuyorum var mi tavsiyeniz
Selam kizlaar..
Yazmiyorum arkanizdan takipteyim. H.sonu cok yogundum. Dun mevlutumuz vardi onun hazirliklari cumadan beri epey yordu.
Haber alamadigim sabunlari cuma gunu kargocu getirdi sasirdim. Umudu kesmistim. Minik kavanozlara badem sekeri koyup susledim. Seker+sabun dagittim. Cok guzel oldular. Hic ucuz durmadilar.
Taki yastigimizi yaptik. Cok ise yaradi iyi oldu. Yoksa verecek olana da alacak olana zor oluyordu. Herkesler de cok begendi.
Masamizi kapimizi susledik. Serbetlerimizi de dagittik. Bayan hocalar geldi mevlidi serefi okudular def esliginde ilahiler okudular. Harika bi mevlut oldu tam istedigim gibi Allah'ima cok sukur.
Hst.odamizi da kokos bicimde suslemistik,mevlutte ev de guzel oldu. Simdi sirada dis bugdayi var. Bakalim ona neler yapicaz.. Allahim o gunleri de nasip eder insallah..