- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.561
Siz yiine ucundan yaklasmissiniz bize +18i gectim -18bile cok uzak. Kiz 2den once uyumuyo e o saate benim hisim cikiyo adamin yuzunu bile gormeden yatiyomBiz dün bebe bayılır gibi olunca halıda birbirimize sarıldık, yorgunluktan tam salyamız akacaktı ki 5 dakikaya koltuktan iyuv iyuv diye ses geldi.
+18e ucundan yaklaştık
bizde seni hemen bosadikYok yav ne ayrılması. Akıllı eşim onların yanında azarladı ( çok sever erkeklik taslamayı) kv de boşanırsan çocuğa ben bakarım dedi, çocuğu bahane ederek boşanmaktan korkma diyo yani aklı sıra. En ufak delik bulsa aramıza girecek. Cehennemin dibine kadr yolu var. Allaha havale ettim onu
Biz dün bebe bayılır gibi olunca halıda birbirimize sarıldık, yorgunluktan tam salyamız akacaktı ki 5 dakikaya koltuktan iyuv iyuv diye ses geldi.
+18e ucundan yaklaştık
Millet 40 ciksa da siteye girmesek diye gun sayiyomus heralde 40lar cikti ortalik sakinlesti kimsecikler yok ortada bebislerden kocaya yanasamayanlar disinda tabi
Kendimi tam küçük Emrah hissettim şimdi.Millet 40 ciksa da siteye girmesek diye gun sayiyomus heralde 40lar cikti ortalik sakinlesti kimsecikler yok ortada bebislerden kocaya yanasamayanlar disinda tabi
50 günlük olacağız yarın.Yavaş yavaş ilerlersiniz cnm
Brn bebekle çalışma odamda yatıyorum ama benim seçimim, çünkü benimki uyumuyor, uyusa da ağlayarak kalkıyor, herkes işe okula gidiyor, rahatsızlık vermeyeyim diye yan odadayım, bir de zaten sabaha kadar telde, laptoptayım, eşimle Yatsam onu rahatsız ederim hem işe gidecek enerjisi olsun diye ayrı yatıyorum ama zaten kendisi 2gibi yatıyor, o vakte kadar bebekle ilgileniyor,7 de de kalkıp gidiyor, 5 saat uyuyor onu da iyi uyusun istiyorum.Mesaimiz başladıeşiniz yanınızda mi uyuyor kızlar? Biz yatak odasında uyuyoruz bebişle. Eşim salonda. Uykusu bölünüyormus beyimizin. Annem gittiğinden beri durum böyle. Bi de bebeğim aglamiyor zamanında alıp emzirip gazini çıkarıyorum. Biz uykusuz kalıyoruz ama o yanımda uyusa uyanmaz çünkü ses yok.uykusu da öyle çok hafif değildir.
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ona da böyle diyorum ses çıkarmıyor
bizde 52 gunluk olduk kanamalar yeni bitti 40 sonrada devam etti sertlik yok bende acaba cok mu zorladin dikisleriSezeryan olan arkadaslarim benim kanamam hala damla damla geliyor bugun 40 ta cikti hâl böyle olunca halvet işide olmaz ne zaman bitecek bu damlalar
Bide benim karnimda sertlik var yataktan falan kalkarken sanki kramp girmis hissi oluyor jinekolog ödem dedi ama google de ariyorum dogru durust birsey bulamadim sizde varmi bu sertlik
Bende kanama sertlik yok ama külot falan o çizgiye gelirse acıyor ya da kız gazlanıp tekmelediği zaman orası acıyor, tam kaynamadı mı diyorum.Sezeryan olan arkadaslarim benim kanamam hala damla damla geliyor bugun 40 ta cikti hâl böyle olunca halvet işide olmaz ne zaman bitecek bu damlalar
Bide benim karnimda sertlik var yataktan falan kalkarken sanki kramp girmis hissi oluyor jinekolog ödem dedi ama google de ariyorum dogru durust birsey bulamadim sizde varmi bu sertlik
Biz ilk gunden beri üçümüz kendi odamizda yatiyoruz bebege esiminde kalkip baktigi oluyor daha hic ayri yatmadik ki annem ilk haftadan beri bende kaliyor anneminde odasi ayri ama bebek sabah erken uyaninca anneme veriyorum, ben biraz daha uyuyorum.Mesaimiz başladıeşiniz yanınızda mi uyuyor kızlar? Biz yatak odasında uyuyoruz bebişle. Eşim salonda. Uykusu bölünüyormus beyimizin. Annem gittiğinden beri durum böyle. Bi de bebeğim aglamiyor zamanında alıp emzirip gazini çıkarıyorum. Biz uykusuz kalıyoruz ama o yanımda uyusa uyanmaz çünkü ses yok.uykusu da öyle çok hafif değildir.
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ona da böyle diyorum ses çıkarmıyor
Ben anneme nine donlarindan getirttim lastigi gobek deligime geliyorBende kanama sertlik yok ama külot falan o çizgiye gelirse acıyor ya da kız gazlanıp tekmelediği zaman orası acıyor, tam kaynamadı mı diyorum.
Sokakta "ameliyatlı yerime vurma" diyen çocuk gibiyim, orası tamamen ne zaman diğer yerler gibi olacak merak ediyorum.
Canim ya sertlik dikislerimin 3-4 parmak ustunde anlamadim ki neden oldubizde 52 gunluk olduk kanamalar yeni bitti 40 sonrada devam etti sertlik yok bende acaba cok mu zorladin dikisleri
Bnmde gobegimin alti aciyor ptesiye randevu alicam doktoruma sorucam bakalim neymis bu aci...yere sirt ustu dduz yatamiorum dikislerim cekio...vucudumun bukadar deforme olacagini hic dusunmemistimSezeryan olan arkadaslarim benim kanamam hala damla damla geliyor bugun 40 ta cikti hâl böyle olunca halvet işide olmaz ne zaman bitecek bu damlalar
Ben burdayim canimKimse yokken at kosturayim burda