2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bnde cok ozledim esime sarilip uykum kacinca onun uykusunu sabote etmeyi ozledim ah yatagim ahhhh

Bebegim 9 gibi ilk uykusuna yatinca bende uyumusum arada uyandim baktim herkes salonda oturuo uykuya aynen dewam ettim...sonra kalktim kp.nin burnunu cekisini ve mendile temizlemesini duydum sanki hasta burnu gibi bi sesti eyvah dedim hastami oluosun yoksa dikkat et kendine dedim...kv hemen atladi hasta olursa alirim hemen gotururum merak etme karsiyakaya gideriz dedi hic orali bile olmadim hatta duymamazliktan geldim kp gitti baktim arkasindan kv.de gitti....ulen dedim noldu naptim simdi ne bu tripler...bn kalktim herkes odasina gitti...sasirdim ama umrumdada olmadi keske evlerine gitseler zaten bi ise yaramiolar...yarin bir suru misafir gelicek hanim evden kacti bugun gezmeye gittiler evide temizleyemedim..yapabilecegim birsey yok pis pis oturucaz artik...gelicek insanlarda dedikodu yapicak insan degiller allahtan...okadar taslastimki kimseyi goresi gozum yok gidin basimdan oglumla yalniz birakin beni demek istiyorum ben bakarim yawruma sahteliklere gerek yok tahammulumde yok....ana avrat kufredesim var icimdeki kani nasil temizlerim bilmiyorum......

Simdi bi yazi okudum altindaki yorumlari okuyunca dunyam yikilidi bosuna su ay gelsin uykusu duzene gircek soyle olcak boyle olcak die kendimizi kandirmayalim en az 3 sene biz bu uykusuzlugu cekicez...bir suru yorum var herkes ayni seyi yazmis uyumuyor uyumuyor ne yapalim die...

bendemis tim evlenene kadar rahat yok bize sikayet cimiyim hayir kizimin verdigi uykusuzluk bile mutlu ediyo36 sene yatmisim yatcagim kadar

Ben uykusuzluktan ayakta duramiyom sen gündüz uyuyor musun nasıl dayanıyorsun
Dedim cnm da kolayina kaçıyor. Erken de kalkmiyor. 8 de kalkıyor

Şubatta işe başlicam. Şu vicsansız üvey anneyi gördükten sonra ne yapıcam ben, bakıcıya vermeyi düşünüyordum.aileden bakacak da yok

Gece emmeye kalkinca bende bi terliyorm bi usuyorum.. cok fena ve dogumdan sonra tenim kokmaya basladi ya kendimden tiksiir haldeyim.umarim hemen gecer gider bu durum

Bende cok terliyorum emzirdigimiz surece tenimiz kokacak yapacak bisey yok. Ne deo ne stick fayda etmiyor bende hergun dus aliyorum.

İse yaramasina sevindim canim :)

Ben elektrik supurgesini acip supurmeye baslayinca benim kiz uyuyakaliyor. Kucukken bende annem ev supururken uyurmusum

Kangru aldin mi nasıl hangi marka iki aylık bebek için sakıncası varmidir ki birde erkek olunca sikistirirmi acaba. Bende istiyorum almayı

Benim ilk kizdan kalma mai tai var ama 3 aydan sonra icine koyuluyor. Ben birde boba kanguru almak istiyorum. Sende bir bak istersen canim.

Allahim carp agzina otursun sen birsey demedin mi o oyle soyleyince?

Cok gecmis olsun.

MONNA
Dun bende oglum kucagimda wc girmek zorunda kaldim omzumda uyuyuncagirmeseydim altima kacirmistm

Bende bir kere midem karisti cok kotu oldum bebegide birakamadim hem aglar diye hemde abladan korkuyorum hep bebekle ugrasmak istiyor. Neyse girdim yaparken benimki uykuya dalmis omzumda ben farketmedim tabi. Sifonu cekmemle kiyameti koparmasi bir olunca birdaha tovbe ettim girmeye

Bende evliligi kurtarmak icin bebek yaptiniz sandim...allah bildigi gibi yapsin bu kv.leri...

Kiz var ya 2 dk da muge anliya konu olacak seyler geliyor aklina. 40 yil dusunsem kaynananin o lafindan bu konuyu cikarmazdim

Kiz benim bebe o arkadasinin soyledigi cinsten hatta dun 24 saat uyudu desem yalan olmaz

2 topigi takip etmek zor olmuyo mu yahu zaten +18 hayal

Ben sadece burda takiliyorum diger topikte geyik olunca sorulam sorular arada kayniyor simdi orayi takip etmesi daha kolaydir.

Biz dün bebe bayılır gibi olunca halıda birbirimize sarıldık, yorgunluktan tam salyamız akacaktı ki 5 dakikaya koltuktan iyuv iyuv diye ses geldi.
+18e ucundan yaklaştık

Allah iyiliginizi versin. Bebe olunca giris gelisme sonuc bolumu olmamali direk sinuc odakli olmak lazim bir sureligine yapcak bisey yok

Benim esim zorla yanima geldi bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Ben ve kizim deli yatariz esim kivrilir bir koseye evsizler gibi yattigi pozisyonda kalkar, bebe de duz koyuyorsam yan donmus sekilde oluyor. İt gibi bir yataga diziliyoruz anlayacagin evde de harici 4 yatak ve yatak olan iki koltuk bulunmakta bu arada.

Benim esimin salgam icmekten kucuk dili uzamisbu sebeple son 1 haftadir arada horluyor ve bebek mikmiklamaya basliyor bende o her horladiginda bir tekme atip uyuma numarasi yapiyorum

Şubatta işe başlicam. Şu vicsansız üvey anneyi gördükten sonra ne yapıcam ben, bakıcıya vermeyi düşünüyordum.aileden bakacak da yok

Allah onu bildigi gibi yapsin kimse onun gibi olamaz. Ama evinizde kamera olsun ve bunu bakiciyla paylasin, evin her noktasinda var bilsin. Cok zor isler Allah yardimciniz olsun.

Yanımda uyuyo cnm hiç gitmedi içeri. Müsade etmedim. Aglayinca alıyorum hemen o uyanmiyo bile kaldı ki acil bişey lazım olsa uyandiririm da

Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri

Eki Görüntüle 1728366

Günaydın cnm senin kız cilvenaz olacak diyim sana işin cokmus Allah yardımcin olsun. Dün yoktun. Derya da yok kaç gündür. Alismisiz insan merak ediyor

Günaydın cnm senin kız cilvenaz olacak diyim sana işin cokmus Allah yardımcin olsun. Dün yoktun. Derya da yok kaç gündür. Alismisiz insan merak ediyor

Sorma anasina cekmis isveli cilvelibabasi korunakli bir malikhane yapip sakliycakmis kizlarini. Bende kim ne yapsin senin cirkin kizlarini alan geri getirir bunlar cok masrafli diye dedim bana kiziyor
Dun butun gunu kendime ayirdim yattim kalktim tv izledim dinlendim. Kizin tableti bozuldu benim telefona sardi onun elindeydi butun gun o yuzden giremedim :) deryayi bende merak ediyorum umarim kotu bisey yoktur.

Gunaydin kizlar
Monna esimle yatiyoruz kendisi hor horrr zor uyanir. Arada aglamaya kalkinca.sissstt oglumm sistt der gozu kapali refleks olarak
Asil uyuyamayan benim cocuk uyirken uykuya dalmam esimin horlamalari yuzunden cok zor

Sabah sabah guldurdun bni annem bndyken hergun muge anli izledik ordan kaldi galiba....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…