- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.581
Bnde cok ozledim esime sarilip uykum kacinca onun uykusunu sabote etmeyi ozledim ah yatagim ahhhhKendimi tam küçük Emrah hissettim şimdi.
Boynu bükük müyüz biz, zurna mıyız biz?
50 günlük olacağız yarın.
Halıdan yatağa bi 50 gün daha sürer sanki
Brn bebekle çalışma odamda yatıyorum ama benim seçimim, çünkü benimki uyumuyor, uyusa da ağlayarak kalkıyor, herkes işe okula gidiyor, rahatsızlık vermeyeyim diye yan odadayım, bir de zaten sabaha kadar telde, laptoptayım, eşimle Yatsam onu rahatsız ederim hem işe gidecek enerjisi olsun diye ayrı yatıyorum ama zaten kendisi 2gibi yatıyor, o vakte kadar bebekle ilgileniyor,7 de de kalkıp gidiyor, 5 saat uyuyor onu da iyi uyusun istiyorum.
Ama yatağımı özledim, eşimle sarmaş dolaş uyumayı, yorganı çekiştirmeyi, horlarken o onu dirsekle uyandırıp uyuyor numarası yapmayı özledim. İnşallah uyku düzeni yakında oluşur ben de yatağıma geri dönerim.
Bagladilar el birligiyle valla...ruh halim iyi degil surekli birileri tarafindan laf sokulunca boyle oluyor...asip kesmek istiyorum de bi siiiii.....ktirip gidin hayatimdan diyesim.var
en iyisi vurdum duymaz olcan yoksa basa cikamazsin vallaBagladilar el birligiyle valla...ruh halim iyi degil surekli birileri tarafindan laf sokulunca boyle oluyor...asip kesmek istiyorum de bi siiiii.....ktirip gidin hayatimdan diyesim.var
bendemis tim evlenene kadar rahat yok bize sikayet cimiyim hayir kizimin verdigi uykusuzluk bile mutlu ediyoSimdi bi yazi okudum altindaki yorumlari okuyunca dunyam yikilidi bosuna su ay gelsin uykusu duzene gircek soyle olcak boyle olcak die kendimizi kandirmayalim en az 3 sene biz bu uykusuzlugu cekicez...bir suru yorum var herkes ayni seyi yazmis uyumuyor uyumuyor ne yapalim die...
Kendimi tam küçük Emrah hissettim şimdi.
Brn bebekle çalışma odamda yatıyorum ama benim seçimim, çünkü benimki uyumuyor, uyusa da ağlayarak kalkıyor, herkes işe okula gidiyor, rahatsızlık vermeyeyim diye yan odadayım, bir de zaten sabaha kadar telde, laptoptayım, eşimle Yatsam onu rahatsız ederim hem işe gidecek enerjisi olsun diye ayrı yatıyorum ama zaten kendisi 2gibi yatıyor, o vakte kadar bebekle ilgileniyor,7 de de kalkıp gidiyor, 5 saat uyuyor onu da iyi uyusun istiyorum.
Ama yatağımı özledim, eşimle sarmaş dolaş uyumayı, yorganı çekiştirmeyi, horlarken o onu dirsekle uyandırıp uyuyor numarası yapmayı özledim. İnşallah uyku düzeni yakında oluşur ben de yatağıma geri dönerim.
Dedim cnm da kolayina kaçıyor. Erken de kalkmiyor. 8 de kalkıyorBiz ilk gunden beri üçümüz kendi odamizda yatiyoruz bebege esiminde kalkip baktigi oluyor daha hic ayri yatmadik ki annem ilk haftadan beri bende kaliyor anneminde odasi ayri ama bebek sabah erken uyaninca anneme veriyorum, ben biraz daha uyuyorum.
Esinle guzelce konus artik birlikte uyuyalim zaten bebegin cok sesi cikmiyor alisirsin sende falan de
Gece emmeye kalkinca bende bi terliyorm bi usuyorum.. cok fena ve dogumdan sonra tenim kokmaya basladi ya kendimden tiksiir haldeyim.umarim hemen gecer gider bu durum
TwoPrincess bebe yagi tavsiyen ise yaradi sagol.
@Balli_kurabiyem yuzu koyun gecen yatirdim. 1.5saat uyuduarada kalkar gibi yapti pispisladim..dun yatirdim yarim daat durfu.
Bu arada nerdesin????? Bisi yoktur insallah
_
Gece 3 _5 nobetinde olan ben miyim yahu
Kızım aglaya aglaya ev supurdum. Daha bi lokma bişey yemedim. K.validem aradı telefonu actim alo bebek nasıl demez mi. Ben eşşek basiyim sanki kan beynime sıçradı cuma cuma insanı günaha sokuyo. Geliyomus da bende misafire hal kaldı sanki krize gircem ya
Kangru aldin mi nasıl hangi marka iki aylık bebek için sakıncası varmidir ki birde erkek olunca sikistirirmi acaba. Bende istiyorum almayı
Yok yav ne ayrılması. Akıllı eşim onların yanında azarladı ( çok sever erkeklik taslamayı) kv de boşanırsan çocuğa ben bakarım dedi, çocuğu bahane ederek boşanmaktan korkma diyo yani aklı sıra. En ufak delik bulsa aramıza girecek. Cehennemin dibine kadr yolu var. Allaha havale ettim onu
@Beyaz Patik ben hiç iyi değilim üst üste iki defa mide spazmi geçirdim gece üçten sabah altıya acilde agrimi geçirmek için yapmadıkları kalmadı ben de ne yapacağım çok korkuyorum tekrar olursa diye midem agriyaçağına ölmek istiyorum artik
Dun bende oglum kucagimda wc girmek zorunda kaldim omzumda uyuyuncagirmeseydim altima kacirmistm
Bende evliligi kurtarmak icin bebek yaptiniz sandim...allah bildigi gibi yapsin bu kv.leri...
Evet bende surekli okuyorm ve huysuzlandiginda salavat okuyorum..
Insallah atlatirsiniz guzelce.
Benim oglsn da iyi gidiyor ayina gore her goren bisi dedi zaten o gun olan benim uykusuz gece ve gunduzum oldu..
Dunya gozleri acik artik onlarin..
Benimki de oyle...ne yazik ki..
Aynenbenim arkadasim gelmisti ziyarete ay yeni dogan nasil uyumaz benim oglan bi yatiyodu gunduz 4 5 saat uyuyodu gece de acikinca emziriyodm dedi sinir oldum. Al bak iste uyumuyo kac saattir burdasin gor napimm dedimm.
Ya da bizim kasim bebeleri mi boyle anlamiyorum.
Agzi esnemekten catlicak bazen uyumuyo
2 topigi takip etmek zor olmuyo mu yahuzaten +18 hayal
Biz dün bebe bayılır gibi olunca halıda birbirimize sarıldık, yorgunluktan tam salyamız akacaktı ki 5 dakikaya koltuktan iyuv iyuv diye ses geldi.
+18e ucundan yaklaştık
Mesaimiz başladıeşiniz yanınızda mi uyuyor kızlar? Biz yatak odasında uyuyoruz bebişle. Eşim salonda. Uykusu bölünüyormus beyimizin. Annem gittiğinden beri durum böyle. Bi de bebeğim aglamiyor zamanında alıp emzirip gazini çıkarıyorum. Biz uykusuz kalıyoruz ama o yanımda uyusa uyanmaz çünkü ses yok.uykusu da öyle çok hafif değildir.
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ona da böyle diyorum ses çıkarmıyor
Kendimi tam küçük Emrah hissettim şimdi.
Şubatta işe başlicam. Şu vicsansız üvey anneyi gördükten sonra ne yapıcam ben, bakıcıya vermeyi düşünüyordum.aileden bakacak da yok
Mesaimiz başladıeşiniz yanınızda mi uyuyor kızlar? Biz yatak odasında uyuyoruz bebişle. Eşim salonda. Uykusu bölünüyormus beyimizin. Annem gittiğinden beri durum böyle. Bi de bebeğim aglamiyor zamanında alıp emzirip gazini çıkarıyorum. Biz uykusuz kalıyoruz ama o yanımda uyusa uyanmaz çünkü ses yok.uykusu da öyle çok hafif değildir.
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ona da böyle diyorum ses çıkarmıyor
Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri
Eki Görüntüle 1728366
Günaydın cnm senin kız cilvenaz olacak diyim sanaişin cokmus Allah yardımcin olsun. Dün yoktun. Derya da yok kaç gündür. Alismisiz insan merak ediyor
#bi insan evladinin kakasi bile cok guzel kokabiirmis... ohhh misssEvet kızlar hadi yorum yazalim kafamiz dagilsin #anne olunca anladim ki....
Doldurun boşlukları
Sabah sabah guldurdun bni annem bndyken hergun muge anli izledik ordan kaldi galiba....:)Bende cok terliyorum emzirdigimiz surece tenimiz kokacak yapacak bisey yok. Ne deo ne stick fayda etmiyor bende hergun dus aliyorum.
İse yaramasina sevindim canim :)
Ben elektrik supurgesini acip supurmeye baslayinca benim kiz uyuyakaliyor. Kucukken bende annem ev supururken uyurmusum
Benim ilk kizdan kalma mai tai var ama 3 aydan sonra icine koyuluyor. Ben birde boba kanguru almak istiyorum. Sende bir bak istersen canim.
Allahim carp agzina otursun sen birsey demedin mi o oyle soyleyince?
Cok gecmis olsun.
Bende bir kere midem karisti cok kotu oldum bebegide birakamadim hem aglar diye hemde abladan korkuyorum hep bebekle ugrasmak istiyor. Neyse girdim yaparken benimki uykuya dalmis omzumda ben farketmedim tabi. Sifonu cekmemle kiyameti koparmasi bir olunca birdaha tovbe ettim girmeye
Kiz var ya 2 dk da muge anliya konu olacak seyler geliyor aklina. 40 yil dusunsem kaynananin o lafindan bu konuyu cikarmazdim
Kiz benim bebe o arkadasinin soyledigi cinsten hatta dun 24 saat uyudu desem yalan olmaz
Ben sadece burda takiliyorum diger topikte geyik olunca sorulam sorular arada kayniyor simdi orayi takip etmesi daha kolaydir.
Allah iyiliginizi versin. Bebe olunca giris gelisme sonuc bolumu olmamali direk sinuc odakli olmak lazim bir sureligine yapcak bisey yok
Benim esim zorla yanima geldi bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Ben ve kizim deli yatariz esim kivrilir bir koseye evsizler gibi yattigi pozisyonda kalkar, bebe de duz koyuyorsam yan donmus sekilde oluyor. İt gibi bir yataga diziliyoruz anlayacagin evde de harici 4 yatak ve yatak olan iki koltuk bulunmakta bu arada.
Benim esimin salgam icmekten kucuk dili uzamisbu sebeple son 1 haftadir arada horluyor ve bebek mikmiklamaya basliyor bende o her horladiginda bir tekme atip uyuma numarasi yapiyorum
Oyyy cok tatli masallahhhhBugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri
Eki Görüntüle 1728366