- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 38
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.521
Ben daha dogumdan once momforbaby aldm yeni dogan aparati ile ama cesaret edemedim kullanmaya birsey olur mu diye.halbuki kullananlar ig de hep resim paylasmis.. ben pimpirigim birazKangru aldin mi nasıl hangi marka iki aylık bebek için sakıncası varmidir ki birde erkek olunca sikistirirmi acaba. Bende istiyorum almayı
Monna nerelerdesinnn
Gecmis olsun.Beyaz Patik ben hiç iyi değilim üst üste iki defa mide spazmi geçirdim gece üçten sabah altıya acilde agrimi geçirmek için yapmadıkları kalmadı ben de ne yapacağım çok korkuyorum tekrar olursa diye midem agriyaçağına ölmek istiyorum artik
Valla yarın için hiç bişey yapamadım. K.validemin akrabaları o yapacak pasta börek kendi dilimle dedim valla.ben bi kek yaptım. Yrn evi supurebilirim inşallah. Kızım 10.30 dan beri uyanık kustu üst değiştim yine kustu inşallah hasta fln olmamıştır. Moralim çok bozuk
2 gün önce rezeneyi fazla kacirmisim galiba. Tam eşim işten geldi gelecek 5 dk var tut kendini dedim ama altima yapcam hem de büyükDun bende oglum kucagimda wc girmek zorunda kaldim omzumda uyuyuncagirmeseydim altima kacirmistm
Evim musait oldugu icin sikinti olmadi bende.bir de 2taraf da ayni ilde ve aileler kalabalik boyle oldu haliyle..
Menude pide ayran baklava serbet vardi.yanina da susledigim kavanozlar verildi.
Tavsiyem bebeginle yatak odasindan cikma.ben oyle yaptim.yatakta yatmadim ama odamda kapi aralik durdum.. emzirme vs daha rahat oldu..bu arada ama kalabalik diye herkese gezdirttirrmedim dua sirasinda da 3 buyuk tuttu.hemen bana verdiler aldim geri yatak odasina geldim. Zaten bebeklerin yildizlari dusuk o gece huysuzdu oglum ne kadar dua okusak da esimle.
Allah kabul etsin simdiden..
Bende evliligi kurtarmak icin bebek yaptiniz sandim...allah bildigi gibi yapsin bu kv.leri...Yok yav ne ayrılması. Akıllı eşim onların yanında azarladı ( çok sever erkeklik taslamayı) kv de boşanırsan çocuğa ben bakarım dedi, çocuğu bahane ederek boşanmaktan korkma diyo yani aklı sıra. En ufak delik bulsa aramıza girecek. Cehennemin dibine kadr yolu var. Allaha havale ettim onu
Hasta değildir merak etme. Benimki de öyle . O kadar kusuyor ki hem ona hem bana üst dayanmıyor. Ona önlük takıyorum biraz da olsa işe yaradı.
Valla bnde girdim bikac kez napimDun bende oglum kucagimda wc girmek zorunda kaldim omzumda uyuyuncagirmeseydim altima kacirmistm
Allah tan yenidogan 18 20 saat arası uyurmuş bunlar buyunce napcak lar bilmiyorum ben artık haciyatmaz diorumİnşallah cnm. Bende takiyorum. Hala uyumadi bu arada misafir Allahtan yardimci oluyo. Ateşi yok gazı yok karnı tok bu Bebe nie uyumuyo kızlar kafayı yicem