- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.541
Benimkide oyle bide bnmki oturarak istemio illa ayaga kaldirio...simdiden oyuncagi olduk yemin ediorumKızım bu aralar çok mizmiz canım. Kucagimdan bırakınca yaygarayi basıyor. O ses o minnacik bedenden nasıl çıkıyor anlamadım
anakucağına koyuyorum durmuyor. Gerçek ana Kucağı varken sahtesini napayım diyor zaar
ama wc bile giremiyorum . Az önce tuvalete girdim öyle bir bağırıyor ki nasıl çıktım bilmiyorum. Kucağıma alınca da bıçak gibi kesiliyor sesi
Kızlar çok alemsinizValla bnde girdim bikac kez napim
Kiz bnde yasadim evde gunduz haliyle kimse yoktu oflaya poflaya girdim wc.de bile rahat yok be.2 gün önce rezeneyi fazla kacirmisim galiba. Tam eşim işten geldi gelecek 5 dk var tut kendini dedim ama altima yapcam hem de büyükeşimi aradım nerdeysen çabuk gel deyip kapattım. Sonra dayanamadım tam wc yöneldim geldi babası ama bi daha olursa ben de mecbur bebisle wc gircem
daha ne durumlara sokacaklar bizi kim bilir
Evet bende surekli okuyorm ve huysuzlandiginda salavat okuyorum..Çok iyi yapmışsın canım. Ben de odamda tutacagim hep. Ama kendim onun yanında olamam hep çünkü yardım etmem gerek. Kardeşim bakar.
Bizim bebek de maşallah boy kilo yerinde o yüzden nazara gelir diye çok korkuyorum.
Ben de her bakmam da her sevmem de maşallah diyorum. Anne babanın daha çok nazarı degermis.
Sen atlattın inş darısı başımıza. Güzelce atlatsak agirlasak şu misafirleri
Dunya gozleri acik artik onlarin..İnşallah cnm. Bende takiyorum. Hala uyumadi bu arada misafir Allahtan yardimci oluyo. Ateşi yok gazı yok karnı tok bu Bebe nie uyumuyo kızlar kafayı yicem
AynenAllah tan yenidogan 18 20 saat arası uyurmuş bunlar buyunce napcak lar bilmiyorum ben artık haciyatmaz diorum
Bencede kasim da bi iş hepsi ayniEvet bende surekli okuyorm ve huysuzlandiginda salavat okuyorum..
Insallah atlatirsiniz guzelce.
Benim oglsn da iyi gidiyor ayina gore her goren bisi dedi zaten o gun olan benim uykusuz gece ve gunduzum oldu..
Dunya gozleri acik artik onlarin..
Benimki de oyle...ne yazik ki..
Aynenbenim arkadasim gelmisti ziyarete ay yeni dogan nasil uyumaz benim oglan bi yatiyodu gunduz 4 5 saat uyuyodu gece de acikinca emziriyodm dedi sinir oldum. Al bak iste uyumuyo kac saattir burdasin gor napimm dedimm.
Ya da bizim kasim bebeleri mi boyle anlamiyorum.
Agzi esnemekten catlicak bazen uyumuyo
Millette ne cocuklar gazi olsada aglamaz koyarsin besige bakina bakina uyur...gereksiz aglamaz uykusu belli falan gordumde yani...bzmkiler neyin havasini yapiolar anlamiorumBencede kasim da bi iş hepsi aynibide etrafta bole yorumlar deli ediyo bn 3 çocuk büyüttüm sen bi çocukla dünyadan koptum diolaruyuyo bn abartı yorum gibi tavır
Allah tan yenidogan 18 20 saat arası uyurmuş bunlar buyunce napcak lar bilmiyorum ben artık haciyatmaz diorum
İlkokula başlayınca anca yaparız kardesYok arkadaş 2015 Kasım ayında doğup uyuyan bebek görmedim valla bu nedir. Doğum fln diil bu durum zor. Kardeş olmadan olmaz diodum ama kardes mardes yapmaya imkan mi var bu uykusuz bebelerle
Akrep ya bunlar etrafı dinliyor gibi yapıp kendi bildiklerini yaparMillette ne cocuklar gazi olsada aglamaz koyarsin besige bakina bakina uyur...gereksiz aglamaz uykusu belli falan gordumde yani...bzmkiler neyin havasini yapiolar anlamiorum
Cok yordu bu bebisler bizi azicik sakinlesseler de bizde kendimize baksak...sacim kilim tüyüm oldum bi maymunAkrep ya bunlar etrafı dinliyor gibi yapıp kendi bildiklerini yapar
İlkokula başlayınca anca yaparız kardes
TammHaberleselim de yine aynı gün doğum yapalımben yine mustafa beye giderim
Canım çok geçmiş olsun , inşallah son olsun , tekrarlamasın. Bebek varken hasta olmak insanı zorluyor.Beyaz Patik ben hiç iyi değilim üst üste iki defa mide spazmi geçirdim gece üçten sabah altıya acilde agrimi geçirmek için yapmadıkları kalmadı ben de ne yapacağım çok korkuyorum tekrar olursa diye midem agriyaçağına ölmek istiyorum artik
Canım çok geçmiş olsun , inşallah son olsun , tekrarlamasın. Bebek varken hasta olmak insanı zorluyor.
Benim de döküntülerim var , doktor doğru düzgün tedavi uygulayamıyor , lohusalığımı bu şekilde geçiriyorum .
İkimize de geçmiş olsun .
Kızım bu aralar çok mizmiz canım. Kucagimdan bırakınca yaygarayi basıyor. O ses o minnacik bedenden nasıl çıkıyor anlamadım
anakucağına koyuyorum durmuyor. Gerçek ana Kucağı varken sahtesini napayım diyor zaar
ama wc bile giremiyorum . Az önce tuvalete girdim öyle bir bağırıyor ki nasıl çıktım bilmiyorum. Kucağıma alınca da bıçak gibi kesiliyor sesi
Evet bende surekli okuyorm ve huysuzlandiginda salavat okuyorum..
Insallah atlatirsiniz guzelce.
Benim oglsn da iyi gidiyor ayina gore her goren bisi dedi zaten o gun olan benim uykusuz gece ve gunduzum oldu..
Dunya gozleri acik artik onlarin..
Benimki de oyle...ne yazik ki..
Aynenbenim arkadasim gelmisti ziyarete ay yeni dogan nasil uyumaz benim oglan bi yatiyodu gunduz 4 5 saat uyuyodu gece de acikinca emziriyodm dedi sinir oldum. Al bak iste uyumuyo kac saattir burdasin gor napimm dedimm.
Ya da bizim kasim bebeleri mi boyle anlamiyorum.
Agzi esnemekten catlicak bazen uyumuyo