2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Herkesin bebisi misil misil uyudu heralde kimsecikler yok
Yeni uyuttum... bnde 12 e dogru uyandim 2 saat uyumusum iyiki geldin deryada yok buaralar siz olmayinca bnde uzun durmuyorum bikac yorum yaziorum zaten kv kp bndeler moralmanda iyi degilim onlar yuzunden ufffffffffffffffffff

Yeni uyuttum... bnde 12 e dogru uyandim 2 saat uyumusum iyiki geldin deryada yok buaralar siz olmayinca bnde uzun durmuyorum bikac yorum yaziorum zaten kv kp bndeler moralmanda iyi degilim onlar yuzunden ufffffffffffffffffff
Okudum biraz baya bunalimdasin anladigim kadariyla aman neyse gidiciler.sonucta sık disini biraz daha bebekle ugrasmaktan icin daralmistir senin ondan daha bi batiyordur gozune hersey sakin olmaya calis sadece bi sureligine yanindalar sen sıkma canini ki bebegine yansimasin stresin

Cok garipler gorymcem geldi bugun o bile farketti babasini falan uyardi surekli ama nafile tabi daha cok var gitmelerine bi yandan esim her buldugu firsatta sikistirio nzmn vercen die tobe tobe...bunalmamak elde degil...

Cok garipler gorymcem geldi bugun o bile farketti babasini falan uyardi surekli ama nafile tabi daha cok var gitmelerine bi yandan esim her buldugu firsatta sikistirio nzmn vercen die tobe tobe...bunalmamak elde degil...
Sana bi verecem bide yer verecek de tobe tobe ananlar gidene kadar yok de yarin yollar

Valla yarın için hiç bişey yapamadım. K.validemin akrabaları o yapacak pasta börek kendi dilimle dedim valla.ben bi kek yaptım. Yrn evi supurebilirim inşallah. Kızım 10.30 dan beri uyanık kustu üst değiştim yine kustu inşallah hasta fln olmamıştır. Moralim çok bozuk

Kusmugu eksi eksi kokmuyorsa hasta diildir merak etme. Bu donemde kusmayan bebek yok zaten

Kusmugu eksi eksi kokmuyorsa hasta diildir merak etme. Bu donemde kusmayan bebek yok zaten

Yok kokmuyo cnm da üst üste kustu 3 kere ay ben çok kötü oluyorum o kusunca. Hala da dalamadi uykuya kuzum saat kaç oldu yarın misafir. Bulaşık makinasini bile yerleştirme yapamadım temiz tabaklari of of. Seninde internetin çözülecek gibi inşallah valla kimse yok derya da kaç gündür yok kötü bişey yoktur inşallah

Evim musait oldugu icin sikinti olmadi bende.bir de 2taraf da ayni ilde ve aileler kalabalik boyle oldu haliyle..
Menude pide ayran baklava serbet vardi.yanina da susledigim kavanozlar verildi.
Tavsiyem bebeginle yatak odasindan cikma.ben oyle yaptim.yatakta yatmadim ama odamda kapi aralik durdum.. emzirme vs daha rahat oldu..bu arada ama kalabalik diye herkese gezdirttirrmedim dua sirasinda da 3 buyuk tuttu.hemen bana verdiler aldim geri yatak odasina geldim. Zaten bebeklerin yildizlari dusuk o gece huysuzdu oglum ne kadar dua okusak da esimle.
Allah kabul etsin simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…