2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimki de benim hamile oldugumu ogrendigi gun annenin vize islerini halledin dogumda burda olsun ben kalamam sizde bekar oglumu (40 yasinda) birakamam dedi ki bana cok yakin oturuyor, simdide annemin bebekle ilgilenmesini kiskaniyor, sureklide esimi sıkıstiriyormus ki senin suratin asik evde biseymi var diye o da en son patlamis anne ne sorup duruyon gece dogru durust uyku uyuyamiyoruz, bebek agliyor durmuyor sende okuz altinda buza ariyosun demis. Bu kvlerin derdi ne allah askina ya

Oh iyi demiş. Benimki de eşime boşanırsan çocuğa ben bakarım demiş. Gereksiz! Ay kv mevzu olunca delleniyorum. :KK62:

Slm kızlar dun akşam 10 dan 4 e kadar uyanıkti kızım. Eşim 12 ye kadar yardım etti sonra uyudu ise gideceği için. 7 de uyandı hala bakiyo. Oturup aglicam artık. Gece teli elime bile alamadım. Basım çatliyo

Slm kızlar dun akşam 10 dan 4 e kadar uyanıkti kızım. Eşim 12 ye kadar yardım etti sonra uyudu ise gideceği için. 7 de uyandı hala bakiyo. Oturup aglicam artık. Gece teli elime bile alamadım. Basım çatliyo
Gecmis olsun cnm bnmkide 4 ten sonra saat basi uyandi net uyuyamayinca insan sersem gibi oluo

• Beğen
Reactions: GCA
Valla yarın için hiç bişey yapamadım. K.validemin akrabaları o yapacak pasta börek kendi dilimle dedim valla.ben bi kek yaptım. Yrn evi supurebilirim inşallah. Kızım 10.30 dan beri uyanık kustu üst değiştim yine kustu inşallah hasta fln olmamıştır. Moralim çok bozuk
Merak etme canım bizde bu yüzden gittik biliyosun bebek küsar 1 yaşına kadar normal dedi kusup gelismiyosa skinti varmis yarın sorarsin yinede için rahat etsin

• Beğen
Reactions: GCA
Kızım aglaya aglaya ev supurdum. Daha bi lokma bişey yemedim. K.validem aradı telefonu actim alo bebek nasıl demez mi. Ben eşşek basiyim sanki kan beynime sıçradı cuma cuma insanı günaha sokuyo. Geliyomus da bende misafire hal kaldı sanki krize gircem ya

Kızım aglaya aglaya ev supurdum. Daha bi lokma bişey yemedim. K.validem aradı telefonu actim alo bebek nasıl demez mi. Ben eşşek basiyim sanki kan beynime sıçradı cuma cuma insanı günaha sokuyo. Geliyomus da bende misafire hal kaldı sanki krize gircem ya
Allah yardcin olsun. Ben evde kanguru kullancam artik.ama uykusuzluk fena..
Kv bisi demiyom benimkide aynisi ve bisi deyince eeeee ana olmak kolay degil dio. Insan 2 moral sozu duymak isterken kıçımın kenari diyesim gelio boyle diyenlere :KK14::KK14:
Gecen komsu da nasil bebek duruyodur uyuyodr hep dio hee dedem ssbah 7 aksam 11 .. eee olur oyleee:KK55::KK55: :KK20:agzina cakasim geldi

Kv bisi demiyom benimkide aynisi ve bisi deyince eeeee ana olmak kolay degil dio. Insan 2 moral sozu duymak isterken kıçımın kenari diyesim gelio boyle diyenlere :KK14::KK14:
Gecen komsu da nasil bebek duruyodur uyuyodr hep dio hee dedem ssbah 7 aksam 11 .. eee olur oyleee:KK55::KK55: :KK20:agzina cakasim geldi

Ya moral sozu degilde alo kizim nasilsin de once sanki ben insan degilmiyim.
Millete uyumuyo diyince yalan saniyolar valla arkadaş herkesinki uyuyo da bizimki mi uyumuyo bi tek. Valla dediğin gibi cakacan bi tane bi daha kimse diyebiliyor mu

Kangru aldin mi nasıl hangi marka iki aylık bebek için sakıncası varmidir ki birde erkek olunca sikistirirmi acaba. Bende istiyorum almayı

Tobe ne bosanmasi ya neler dusunuyolar :63:biz nikah tazelicez deyin esin hemen annesine mi yetistiriyo herseyi simdi bakmiyoda ayrilincami bakcakmis :KK62:
Tobe ne bosanmasi ya neler dusunuyolar :63:biz nikah tazelicez deyin esin hemen annesine mi yetistiriyo herseyi simdi bakmiyoda ayrilincami bakcakmis :KK62:

Bosanicakmiydiniz ki

Tobe tobe annesi dururken kv bakacakmis haa ahhh bu kvler cildirticaklar bizi, ayrica ne bosanmasi daha yeni yavrunuza kavusmussunuz sakin yapmayin oyle seyler
Yok yav ne ayrılması. Akıllı eşim onların yanında azarladı ( çok sever erkeklik taslamayı) kv de boşanırsan çocuğa ben bakarım dedi, çocuğu bahane ederek boşanmaktan korkma diyo yani aklı sıra. En ufak delik bulsa aramıza girecek. Cehennemin dibine kadr yolu var. Allaha havale ettim onu

X