- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.481
ferrace derya nerelerde hbrin var mi gorunmuyo kac gundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni uyuttum... bnde 12 e dogru uyandim 2 saat uyumusum iyiki geldin deryada yok buaralar siz olmayinca bnde uzun durmuyorum bikac yorum yaziorum zaten kv kp bndeler moralmanda iyi degilim onlar yuzunden ufffffffffffffffffffHerkesin bebisi misil misil uyudu heralde kimsecikler yok
Aleykumselam hosgeldinSlm herkeşlere
Anaaaa hemserim gelmis ay pek mutlu oldum tanidiklari gorunceSlm herkeşlere
Yok kuzum yaaaa hic sesi cikmio...sen internet isini cozdunmuferrace derya nerelerde hbrin var mi gorunmuyo kac gundur
Monna nerelerdesinnnOyy canım maşallah sana . Nasıl ağırladıniz o kadar kişiyi. Bana max. 60 kişi gelir onun nasıl altından kalkcaz diye kara kara düşünüyorum . Menü de ne vardı peki? Var mı bana da öneri ve tavsiyelerin
Okudum biraz baya bunalimdasin anladigim kadariyla aman neyse gidiciler.sonucta sık disini biraz daha bebekle ugrasmaktan icin daralmistir senin ondan daha bi batiyordur gozune hersey sakin olmaya calis sadece bi sureligine yanindalar sen sıkma canini ki bebegine yansimasin stresinYeni uyuttum... bnde 12 e dogru uyandim 2 saat uyumusum iyiki geldin deryada yok buaralar siz olmayinca bnde uzun durmuyorum bikac yorum yaziorum zaten kv kp bndeler moralmanda iyi degilim onlar yuzunden ufffffffffffffffffff
He geldik firsat buldukca benim kociş noel tatilinde on gun benden mutlusu yokAnaaaa hemserim gelmis ay pek mutlu oldum tanidiklari gorunce
Yok bugun soyledim esime oda tamam yapiim dedi de uyumus kalmis yarina kaldi simdi gorumcenin telden kullaniyomYok kuzum yaaaa hic sesi cikmio...sen internet isini cozdunmu
Cok garipler gorymcem geldi bugun o bile farketti babasini falan uyardi surekli ama nafile tabi daha cok var gitmelerine bi yandan esim her buldugu firsatta sikistirio nzmn vercen die tobe tobe...bunalmamak elde degil...Okudum biraz baya bunalimdasin anladigim kadariyla aman neyse gidiciler.sonucta sık disini biraz daha bebekle ugrasmaktan icin daralmistir senin ondan daha bi batiyordur gozune hersey sakin olmaya calis sadece bi sureligine yanindalar sen sıkma canini ki bebegine yansimasin stresin
Bn nasil boyicam bilmiyorm bnm kutu boya olmuo kuaforun hazirlamssi lazim bebekle gidemem kv.ye biraksm bakamz boyle igrec igrenc gezicmSaclarimi boyaladim bebis uyurken en uzun banyoda kalma rekorumuda kirdim 15 dk
Valla aldim kutu boya boyadim boraz isimi gorur yeni yila beyaz sacli girmiyeyim kuafore gidemem simdilik senin kayanana baksin bii zametBn nasil boyicam bilmiyorm bnm kutu boya olmuo kuaforun hazirlamssi lazim bebekle gidemem kv.ye biraksm bakamz boyle igrec igrenc gezicm
Sana bi verecem bide yer verecek de tobe tobe ananlar gidene kadar yok de yarin yollarCok garipler gorymcem geldi bugun o bile farketti babasini falan uyardi surekli ama nafile tabi daha cok var gitmelerine bi yandan esim her buldugu firsatta sikistirio nzmn vercen die tobe tobe...bunalmamak elde degil...
Aynen canım misafire hazirliktan bebeğimi ihmal ediyorum. Geçen altına yapti böreği fırına vereyim de altını öyle açayım dedim. Sonra salata çay derken unutmuşum bi baktım yavrumun altı kızarmış dedim en iyisi mevlüdü hemen yapayım yavrum helak olmasin
Kusmugu eksi eksi kokmuyorsa hasta diildir merak etme. Bu donemde kusmayan bebek yok zatenValla yarın için hiç bişey yapamadım. K.validemin akrabaları o yapacak pasta börek kendi dilimle dedim valla.ben bi kek yaptım. Yrn evi supurebilirim inşallah. Kızım 10.30 dan beri uyanık kustu üst değiştim yine kustu inşallah hasta fln olmamıştır. Moralim çok bozuk
Bn misafirleri hafifletmek için mevlut yapcm akrabalar aradan çıkar hem kuran okunmuş olur çocukla zor oluyo
Kusmugu eksi eksi kokmuyorsa hasta diildir merak etme. Bu donemde kusmayan bebek yok zaten
Evim musait oldugu icin sikinti olmadi bende.bir de 2taraf da ayni ilde ve aileler kalabalik boyle oldu haliyle..Oyy canım maşallah sana . Nasıl ağırladıniz o kadar kişiyi. Bana max. 60 kişi gelir onun nasıl altından kalkcaz diye kara kara düşünüyorum . Menü de ne vardı peki? Var mı bana da öneri ve tavsiyelerin