2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kizlar bende bugun anneme geldim yatili.bogazimdan yemek gecsin bari. Sali cuma gelcem yatili anneme.ertesi gunu esim.gelir yemek yer kalkariz. Umarim uykusu huyu degismez..bebekler yer yadirgamasin diye alistirin diyolar gerci.malum ise baslayinca annem bakcak.alissin minnak simdiden.evde de bunalimdan kurtulurum..kafadan 4gun annemle olcam nasipse :KK66: sikilip bunalmazsam orda da
ahh bu annelerimiz olmazsa ne yapardik:KK48:

Ben geldim de sansima kimse yok. Ya kizlar 45 gun oldu benim kanama hala devam ediyo az az olsa da. Var mi bu kadar uzun suren

Ben geldim de sansima kimse yok. Ya kizlar 45 gun oldu benim kanama hala devam ediyo az az olsa da. Var mi bu kadar uzun suren

Benim 42. Gün bitti. 45. Gün tekrar adet oldum 4gün sürdü. Hatta bugun 62. Gün. dünden beri leke geliyor. Dr a gitmem lazım ama eşimin işler çok yoğun :/

İstanbuldaysan eminonunde Sarkhana gidebilen olursa orda hazir susler var dagitmak icin cesit cesit, ordan gidip alinabilir.

Ben dun izmir kofte,pilav, tavuksuyu corba ve semizotu salatasi yapmistim.

Bugun ispanak ve kiymali spagetti yaparim.

Fikir olur canim belki.
masaALLAH sana canim, ilham oluyorsun bana ama bende icraat yok ya hergun ne pisirdiginde sorarims ana artik fikir olur bana.

Kizlar galiba benim kizin gaz problemi bitiyor. Hicbirsey vermiyorum birkac gundur ve kendi pirt pirt cikartiyor masallah. İnsallah boyle gider.
diger konuda sormustum sana ama kayad arada. benim sut cogalamsi icin ictigim cay var anason rezene gibi seyler var icinde onu bebegede versem olurmu? masaALLAH ne ozeniyorum bebgi uslu annelere :KK51:

Ooff bende senin moddayim, komsuya gidicem birazdan simdilik baska biyere tek basima cikamiyorum. Bir de araba istiyorum yaa iki cocukla zor cikarim ben artik:mad:
benim komsuda yok gitsem yeni tasindim daha kaynasamadim kimseyle :KK14:

Bende sizi ozledim bakalim kp ne zaman alacak sifreyi. Dayisinin teline firmis sifreyide forunmuyo gorunse ondan ogrenirdim gerek kalmazdi sormaya bile. Allahim ya ne bos islerle ufrastiriyo beni bu adam
esin niye sakliyorki sifreyi sordunmu ne cevap verdi`?
TwoPrincess TwoPrincess bende nezle olmusum varmi benim iicnde dogal karisimin :KK66:
:KK1::KK1:

hayirli kandiller herkese :KK68:

Hayirli kandiller herkese..
Benim minnak bugun hiic uyumadi diyebilirim. Memede uyuyo yatagina koyuyorum zirt diye uyaniyor. Daha once pek boyle yapmamisti. Insallah gece uyur.
Bugun utu yapicaktim yapamadim. Dag gibi utu var bebegin odasi yigili fenalardayim.

Hayirli kandiller herkese..
Benim minnak bugun hiic uyumadi diyebilirim. Memede uyuyo yatagina koyuyorum zirt diye uyaniyor. Daha once pek boyle yapmamisti. Insallah gece uyur.
Bugun utu yapicaktim yapamadim. Dag gibi utu var bebegin odasi yigili fenalardayim.
Bu bebelekler icin bu uyku formulu bulsalar :-) :-) :-) :-) :-) :p :p :p

Ben dayanamadim mama verdim napim doymamis demekki uyumayan cocuk misil misil uyuyo sukur. Sabah beri memede sut birukmesine izinvetmediki

Bana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle

Ben geldiim sole bi bakip gidicem bugun su sifre olayini halledebilirim belki kp geldi bakalim o zaman rahat rahat sohbete katilirim. ferrace ferrace kiz sabret geliyom insallah alacam yalnizligini
Al valla yaaa resmen patlayacak volkan gibiyim...aksam bebisi yikadik maaile neyse giydirdim ettim yawrum uyudu kucagimsa kp aldi kucagimdan uyurken sevio falan bnde vermesini bekliyorum biturlu vermio dedim baba ver iyice dalmadan besliyim oyle uyusun anam adam vermio yaaa uyuyomus gerek yokmus manyakmi ne dedim olmaz sen ver simdi saatlerce uyur ac uyumasin yine vermio sinirlerim zaten bitik sonunda ver sunu die bi cikistim kv.de kp.ye bi bagirdi sanane sen ne karisiyorsun doyursun bebegi kiz hakli dedi oyle verdi adam doyurdum aldim kucagima gazini cikaricam yine aldi kucagimdan gazini ben cikaricam die yumusak yumusak oksuo dedim oyle degil gaz oyle cikmaz vurmaya basladim bna bi kizdi napiosun sen organlarini titretiosun demesinmi dedim amacta o zaten mideyi barsaklari titretmek baska turlu yillar gecse o gaz cikmaz...ben dayanamiyorum artik alti ustu 1 gun gecti siyirmak uzereyim...

Al valla yaaa resmen patlayacak volkan gibiyim...aksam bebisi yikadik maaile neyse giydirdim ettim yawrum uyudu kucagimsa kp aldi kucagimdan uyurken sevio falan bnde vermesini bekliyorum biturlu vermio dedim baba ver iyice dalmadan besliyim oyle uyusun anam adam vermio yaaa uyuyomus gerek yokmus manyakmi ne dedim olmaz sen ver simdi saatlerce uyur ac uyumasin yine vermio sinirlerim zaten bitik sonunda ver sunu die bi cikistim kv.de kp.ye bi bagirdi sanane sen ne karisiyorsun doyursun bebegi kiz hakli dedi oyle verdi adam doyurdum aldim kucagima gazini cikaricam yine aldi kucagimdan gazini ben cikaricam die yumusak yumusak oksuo dedim oyle degil gaz oyle cikmaz vurmaya basladim bna bi kizdi napiosun sen organlarini titretiosun demesinmi dedim amacta o zaten mideyi barsaklari titretmek baska turlu yillar gecse o gaz cikmaz...ben dayanamiyorum artik alti ustu 1 gun gecti siyirmak uzereyim...
Milletim kv si karisir seninde kp karisiyo:KK11: Sizde roller degismis:KK70: herseye burnunu sokan insanlari hic sevmiyorum:KK20: walla sana bol bol sabir diliyorum cnm.

Bana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle
bu emzik isi bebekten bebege degisiyor. benimkilere ben oylesine nuk almistim hastane cantasina koymustum. hemsire isitme testi yaparken bebelerden biri durmayinca sordu emzik var mi diye bizde verdik o anda aldi. sonrada markayi degistirmedim hep nuk aldim bi dene istersen nuk u

X