2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ahaaa buda bnden tuvalete salmio beyfendi valla gecen gun hic uyumadi bugun cok guzel uykusu bi mutfagi topladim bide toz aldim varsin camasirlar kurutmalikta beklesin olmadi ustunden alir giyeriz...evi biri olmadan supuremem alt kata indirmem gerekir aglarsa supurge sesinden duyamam die...

Kizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
Benimkide bebege resat altini takti bana bisey yok kiyafet falanda almadi, gorumcem baya bi kiyafet almis ama taki takmadi, kaynim 100 euro verdi, kayinpederde daha Turkiyeden ilk torunu olmasina ragmen tatilini bitirip gelemedi sozde gelince o da resat altini takicakmis

Tam +18 lik olmus
Bir merhaba desin size bu da gunduz uyumayangillerden

Eki Görüntüle 1723983
hele sunun guzelligine

Seninkiler yine iyiymis cnm

Derya kiz napiosun insan bi selam verir küstüm
Sen veriyonmu bende sana kustum
Kiz yemek yaptim uyudum bebiste bayagi uyudu emzirdim aglayip duruyodu bidaha emzirdim bis suru kustu iki tane tisort degistim giymeye tisortumde kalmadi
Esiminkilerden giydim
Acaip cay icesim var demlemistim bebekten icemiyorum
Stres icindeyjm kara kara dusunuyom ise baslayinca bebegim nolcak kime baktirtcam nasil olcak offf

Resetlesekte oda resetler sonrasinda kisir dongu alir gider. Buraya girdigimi biliyo da uye oldugumu bilmiyo zaten bilse kiyameti koparir da benim aklimda baska bi sebep var acaba omudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…