- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Valla seytan kulagina benim bebegin gece uykulari uzamaya basladi onceden kurulu saa4 gibi 2 saatte bir uyaniyodu tabi uyursa eger simdi kizlar gelir birazdan ins. Yagirgayipta gece huysuzluk yapmaz yaDimi kiz aynen 2 gundur toplasan 5 saat uyumusumdur heralde
Benim klitorisin orasi sizliyor ya 2 3 gundur bir de baloncuk gibi patliyo bisiler.hav kacagi mi var ne?ordan da mi gaz ciksrmaya basladim yoksa
2 gün ateşlendi şükür 3. Gün kayboldu.
Bir de uyusa daha ne isterim
Kaybolmayan sakız hayal ama uyumayan bebe gerçekmiş.
Oh be.. Kayboldum sandım valla bi an.. :) bebikler napıyoo yaaa siz iyisinizdir heralde önemli olan onlarrr.. Resim atan oldu mu kacırdım mı?
Aa neymiş o müzik ya deniyim bende dinletmeyi?...
Valla çok iyi fikir cnm p.tesi başlayalım. Hem görev hem yemek fikri verelim. Ben bişey yapamıyorum yoksa
evet nerden bildin
evet nerden bildinevi toparladim hastaneye gityim dikisleti aldirmaya dr uzaktan akrabamiz ne kadar kasmissam kendimi adamin elleri titriyomus esim oyle dedi ayy dikislerin yarisini aldi geri kalanini pazartesi alicakmis ordanda anneme gittim bu saat oldu tabi haa birde gunduzden kurabiye yapmistim gel beraber yiyek
Eki Görüntüle 1722129
kendim yaptim diye demiyorum guzel olmus icide degisik kiz coco kurabiye hindistan cevizi varAyy yakin olsan gelirdim valla cok guzel gozukuyor eline saglik canim.
Burasi+18 lik degilmiydi +0_1olmuszaten bizim tek konuscagimiz +18 emzirdigimiz memisler yine donup dolasip uykusuzluk gaz bez...
Yok nerde bebekten firsatmi varKizz atraksiyonlu seylerde var aralarda, kacirmissin sen. Sizde durumlar ne halvet oldu mu
Esime gelirken eczaneden dalinin bebe yagini al dedim evde mustelanin var onunla halvet yapmaya kiyamadimkanama bitsin artik bizde normale donelim ama dimi
eee bebe yagini ne yapcan kiz hala geliyosaArada geliyor guvenemiyorum
kimselerde yok