- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- Konu Sahibi TwoPrincess
Özlendin iz hemde çook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde durumlar hala yam rayina oturmadı emme sorunumuz devam ediyor kızlar 27 günlük olduk pazartesi bir ay oluyor g3celeri sürekli sağıp veriyorum malum şeylerde başlamadı kanama devam hele bir 40 ı cikaralim sabır kalmadı enson hiç unutmam teee eylül du
oooo onlar coktan uyudular. Offf cok sıkıcı yaa yapacak biseyde yok burdada kimse yok huhu nerdesiniz hanimlarUyudu mu ikizler. Valla kimse yok bugün
Canim senin kaç günlük oldu rahata erdin miHiç birimizin oturmadi cnm yalnız değilsin. Valla 40 i bekleyenler gelmesin diye korkanlar her telden caliyoruz
Benimde 32.gunum 10 gundur hicbirsey yoktu dunden beri adet kanamasi gibi kirmizi gelmeye basladi, umarim 40.gun biterKızlar iyi geceler bugün 33. Günlük olduk 10.günde kan kesilmişti bende kesildi diye namaza başlamıştım dün ve bugün kahverengi kırmızı arasi akintim oldu normal mi acaba aynı durumda olan var mı bu arada sezeryan olmustum
Canim senin kaç günlük oldu rahata erdin mi
Kızlar iyi geceler bugün 33. Günlük olduk 10.günde kan kesilmişti bende kesildi diye namaza başlamıştım dün ve bugün kahverengi kırmızı arasi akintim oldu normal mi acaba aynı durumda olan var mı bu arada sezeryan olmustum
Heh ole gozlerinix arar beni misafirim vardi saat 11 de gittiler simdi girebildimEvet kimseler yok Derya nerelerdesin
Berenimo lactamili 1 su bardagi suya 3 yemek kasigjmk koyuyosun ben ole yapinxca 3 icmede bitiyoEsime gelirken eczaneden dalinin bebe yagini al dedim evde mustelanin var onunla halvet yapmaya kiyamadim kanama bitsin artik bizde normale donelim ama dimi
Heh ole gozlerinix arar beni misafirim vardi saat 11 de gittiler simdi girebildim
Evet valla seni arıyoruz bende dedim 40 ı çıktı bu kız ortalarda yokHeh ole gozlerinix arar beni misafirim vardi saat 11 de gittiler simdi girebildim
Yok kiz 2 gun ust uste yaptik daha dogrusu yarim yamalak napmis doktor oraya bilmiyom ama ilk gunki gibi olmus daralmis bbu aksamda is herinden kizlar gelmisti yarim saat oturcazdediler 7de geldiler 11 de gittilerEvet valla seni arıyoruz bende dedim 40 ı çıktı bu kız ortalarda yok
Ayni durumdayiz deseneBenimde 32.gunum 10 gundur hicbirsey yoktu dunden beri adet kanamasi gibi kirmizi gelmeye basladi, umarim 40.gun biter
Ya Derya âlemsin yha kocan yaşamıştır artıkYok kiz 2 gun ust uste yaptik daha dogrusu yarim yamalak napmis doktor oraya bilmiyom ama ilk gunki gibi olmus daralmis bbu aksamda is herinden kizlar gelmisti yarim saat oturcazdediler 7de geldiler 11 de gittiler
Saolsunlar pastalarini da almislar cayi demlediler masayi kurdular ictik yedik bide topladilar bulasiklarida makinaya atmamislar elde yikamislar
Hocama sordum kanama kesildiyse abdest alıp namaz kalabilirsin dedi hatta birden fazla hoca dedi bende başladım ama gene bıraktım akşam itibariykeCnm benim de 20.gun kesildi ama ara ara leke geldi hatta bugün 40.gun 37 de bile leke geldi. Ama zaten 40 dolmadan sanırım abdest alınmıyor bana öyle dediler
Tabi cok hosuna gitti ama benim hic yapasim yokYa Derya âlemsin yha kocan yaşamıştır artık
Senin normal dogummu?Ayni durumdayiz desene