- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.241
EvetŞimdi.özet olarak carkifelegin çarkını yapacağız.bizde puan değil kesir sayılı çözümleri olan sorular olacak anlamismiyim
Peki bunun mantığı ne
Anlamiyorum
Len allahim oyun bu oyun ne mantigi olacak.zey-mur bana numarani ver
Sende anlamadiysan baska yolla anlatacam:)))
En iyisi okuzunu arayip ona sorayimLen allahim oyun bu oyun ne mantigi olacak.
Ara sor. O matematikci zaten soylesin san:))))En iyisi okuzunu arayip ona sorayim
O zaman arayim dyimki ben kkdan zeymurun arkadasiyim bi sorun olacaktı diyeAra sor. O matematikci zaten soylesin san:))))
Once kk ne der. Sonra zeymur kim der. En sona sen kimsin der. Sonrada artik zeymir diye bori lalmaz:)O zaman arayim dyimki ben kkdan zeymurun arkadasiyim bi sorun olacaktı diye
Gittim senin mesajı komşuya okuttum. Akıl akıldan ustundur dedim.okudu.anladinmi dedim anladım dedi.o yapar artikOnce kk ne der. Sonra zeymur kim der. En sona sen kimsin der. Sonrada artik zeymir diye bori lalmaz:)
Bak demekki sorun sendeymis:)Gittim senin mesajı komşuya okuttum. Akıl akıldan ustundur dedim.okudu.anladinmi dedim anladım dedi.o yapar artik
Ee o işin içinde brn konsuyum arkadaş valla arar kocana şikayet ederim seniBak demekki sorun sendeymis:)
Sapik misin senEe o işin içinde brn konsuyum arkadaş valla arar kocana şikayet ederim seni
kanadali35 burdanda anlayacağın üzere bende zeymurun ev iş adresi anasının kızlık soyadı da dahil bütün kişisel bilgileri bende var
Kendi verdi bilgileri.buda benim farkın olsunSapik misin senherseyi biliyon
Sapik kiz sapik:)))Sapik misin senherseyi biliyon