- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirf bu yuzden zaten tum bilgilerimi aldi. Kacip kurtulamiim diye((Yandin sen kurtulus yok @ Mazef 'ten
Sana sımsıcak geceler yaşatırken hiç öyle demiyorsun amaSapik kiz sapik:)))
Biliyo isinini sen ne biliyon onun hakkindaSirf bu yuzden zaten tum bilgilerimi aldi. Kacip kurtulamiim diye((
Wow tam +18 lik benim yasim tutmuyoSana sımsıcak geceler yaşatırken hiç öyle demiyorsun ama
Yasin tutmuyoda o bebe nasıl oldu onu de bakalimWow tam +18 lik benim yasim tutmuyo
Yasin tutmuyoda o bebe nasıl oldu onu de bakalim
Noldu sustun
Annesinin kizlik soyadi disindakileri biliyom. Tam onu ogrenecektim ayikti:)))Biliyo isinini sen ne biliyon onun hakkinda
Ya sorma koseye sıkıstirip zorla agzimdan laf almaya calistigin ocin baya bi sicak oluyo grrcekten:))Sana sımsıcak geceler yaşatırken hiç öyle demiyorsun ama
+18i ona sor sen. O bosluk doldurmada bi uzmanWow tam +18 lik benim yasim tutmuyo
Her ben Abuzer çok iyi boşluk doldururum+18i ona sor sen. O bosluk doldurmada bi uzman
Kabul et seninde hoşuna gidiyor :)Ya sorma koseye sıkıstirip zorla agzimdan laf almaya calistigin ocin baya bi sicak oluyo grrcekten:))
Abuzer Boslukdolduran:)))Her ben Abuzer çok iyi boşluk doldururum
Napiim tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin:))))Kabul et seninde hoşuna gidiyor :)
Bi gün o zevki sana koçan tasatacak haberin olsunNapiim tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin:))))
Kız şaka bi yanada sen benim sadece ismimi biliyorsunAbuzer Boslukdolduran:)))
Kocanin isini ozel durumunuzu ailevi durumunu falan iste. Bi soyadin yok:)Kız şaka bi yanada sen benim sadece ismimi biliyorsun
Suan grip yanasmiyo:)))Bi gün o zevki sana koçan tasatacak haberin olsun