- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.221
Ay bide en gicik oldugim ders. Aklima fikir gelmis onuda buBurdadami matematik
Icelim kiz.Gelin kahve ismarliyayim yanliz icilmiyo
Hay masallah o ne be. Darisi bize:)Benim kiz dun 10 yatti 5 kalti
Nasil oldu anlamadim valla 10 yataga koydum babasi diyo daha erken nereyeHay masallah o ne be. Darisi bize:)
Amin demezsem olmaz:)Nasil oldu anlamadim valla 10 yataga koydum babasi diyo daha erken nereyeilk defa uyudu boyle gaziyoktu ondan galiba hergun uyur insallah boyle darisi size
Acele mi? Kiz benim k8za yaptigim duvar susunu hatirliyon mu. Mukavvadan ona benzer bi sekil yapsin. Her bi yapragina bi soru yazsin. Ayni sekilde sorularin ustunu kapatacak kapak gibi bisiler yapsin. Anladinmi simdiValla benim kız saat başı kalkıyor iki gündür ben ona sevmiyorum
Anlamadım napom.temsili bisey cizip resmini yolla bakım ben bi
He bdvye yazayimda agrimayan başımı agritim dimi.
SonraAcele mi? Kiz benim k8za yaptigim duvar susunu hatirliyon mu. Mukavvadan ona benzer bi sekil yapsin. Her bi yapragina bi soru yazsin. Ayni sekilde sorularin ustunu kapatacak kapak gibi bisiler yapsin. Anladinmi simdi
Kiz gerisi ilk msjda bidaha oku
Sana ne la benim.kafamdan
Kiz cevaplari arkadaslari verecek. Yoksa oyun olurmu.Şimdi bi çiçek cizdok misal.yapraklar eşit büyüklükte mi olacak? Her yaprağa bir soru yazdık.ustunu kapattık. Peki cevaplar nerde
Çiçekte çark gibi donecekmiKiz cevaplari arkadaslari verecek. Yoksa oyun olurmu.
Kiz tarif ettigim sekli biliyo. Kizima duvar susu yapmistim. O sekli yapacak. Onda var fotosu
O size kalmisÇiçekte çark gibi donecekmi