2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Öyleyse iyi olmuş.bende pek karışmam anne tarafına baba tarafı zaten kopuk koca tarafiylada bi zahmet kocisimkocisim ugrassin
Kiz benim babamlar 7 annemler 8kardes. Kuzenler desen toplam 40kadar var.baba tarafim birbirine cok bagli. Babam kendi amca cocuklariyla bile gorusur. Yani ordu gibiyiz desem yeridir. Kim ugrasacak onlarla. Bide yakiniz diye her dugune cenazeye beklerler. Aman kalsin almiim.

Ben varım aklimdayken sorayim.komşunun kızına ortmrn ödev vermiste.beşinci sjnifta kesirlerle ilgili oyun bulacakmjs.aklına bir fikir gelirse talibiz

Ya bi mukavvanin uzrine bi sekil cizsin. Bir butunun parcalarini gosterecek sekilde. Mesela iste yuvarlak cizip yaprak yaprak bolebilir onu. Sonra bi kac matematik sorusu hazirlasin yaptigi. sekildeki yaprak sayisi kadar olacak ama kesirlerle ilgili toplama cikarma olabilir carpma ogrendilerse o olabilir. Iste her ogrendiyse. Bunlari o yapraklara yazsin. Ustlerini kapatacak sekilde biseyler yapsin. Sekle uygun yapraklar kareler falan olabilir. Once her soru sonrasi yapraklari acacak. Bu bir butunden cikan kisim olacak. Sonra her dogru yapilan sorunun uzerini kapatacak. Buda bir butune eklenen kisim olacak. Boyle bisey geldi aklima ama ne kadar yapabilir. Ne kadar uyar bilemem.

Anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…