- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.281
He seni terk etsem bulamazsın beniKocanin isini ozel durumunuzu ailevi durumunu falan iste. Bi soyadin yok:)
On8da bulirum gerekirse:)He seni terk etsem bulamazsın beni
Zor şekerimOn8da bulirum gerekirse:)
Zoru yaparim imkansiz zaman alir:)Zor şekerim
Mecbur başlıcan oda mecbur alışacak.kafana takma sen bu kadar stres yaparsan oda yaptırırMazef kiz gozluk yazdi dr ama ben alamadan geldim. Almayi birak gozlukcuye bile giremedim. Benim kucuk sipa durmamid. Kostur kostur eve geldim. Ben nasi okula baslicam ya
Kiz geldik eve kv demezmi cocuk cocuklugunu yapti sustu simdi. Niye almadiniz diye. E dedim insan arar bi der cocuk sustu bakin isinize diye.Mecbur başlıcan oda mecbur alışacak.kafana takma sen bu kadar stres yaparsan oda yaptırır
Senin kaynana gevurluk yapmış olmasinKiz geldik eve kv demezmi cocuk cocuklugunu yapti sustu simdi. Niye almadiniz diye. E dedim insan arar bi der cocuk sustu bakin isinize diye.
Yok kiz ne gavurluk yapacak. Telefondan kizin cigliklarini kendi kulaklarimla duydum. Zaten ben isimi halletmedim diye hasladi bide sonradanSenin kaynana gevurluk yapmış olmasin
Aman yarın alirsinYok kiz ne gavurluk yapacak. Telefondan kizin cigliklarini kendi kulaklarimla duydum. Zaten ben isimi halletmedim diye hasladi bide sonradan
Insallah bakalim. Benimkiyle gitmiim diyorum. Tutar benim eski cerceveye cam taktiralim der.Aman yarın alirsin
Aynen ucuza kaçar o şimdi.kp yada kvdeyle git.Insallah bakalim. Benimkiyle gitmiim diyorum. Tutar benim eski cerceveye cam taktiralim der.
Kp yapiyo odemeleri. Benimki sonra ona oduyo. Evde var bi tane cerceve alip onu buna taktirin demez insallah valla kavga cikaririm. Kendi daha yeni cercevesiz gozluk aldi geldi. Cok istiyosa kendi kullanaydi.Aynen ucuza kaçar o şimdi.kp yada kvdeyle git.