2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Gunaydiiin. Bugun gezmeye gidec3z de hava cok soguk. Bebeler hasta. Nasil olacak bilmiyorum. Gitmeyelim dedim kv ye. Bi akrabaya haber vermis. Alisveristen sonra gitmek icin. Artik o cocuklarla orda oturcak. Vende aceleyle alisveris yapip gidecem.

zey-mur ben geldim.olgusuna geçmiş olsun.alış veriş nasıl geçti.benim pek iç açıcı değildi.sen nasılsın rapor alabildinmi.

zey-mur ben geldim.olgusuna geçmiş olsun.alış veriş nasıl geçti.benim pek iç açıcı değildi.sen nasılsın rapor alabildinmi.
Hosgeldin. Sagolasin. Ya aman alisveristen boseymi anladim sanki. Yavrumun cani o kadar yandiki. Girdim lcwya 3 parca bisey aldim ciktim. Ne bulduysam o an. Gece acile gidip alacaz verirlerse. Vermezlerse yarin alacaz artik bi sekilde. Hic bi yere birakip gidemem bu halde kuzumu.
Sen naptin. Niye ic acici diildi

Bi gömlek aldım geri geldim.ben bu herife derdimi anlatamiyorum

Ben günlük giyecegim kıyafetler arıyorum.çok paralar vermek istemiyorum.gidiyor gidiyor bi buluyor giy düğüne git.tuturdu tugbadan al surat asmalar falab.debedim artık allagtan his durmadı.ya ben giysem onu soğan kavurcam patates kizartcam.100 lira vermenin ne anlamı var

Aman erkek milleti ne anlar. Gunluk giyecegini ne diye avmden aliyon. Kiz git lcw ye gayet uygun fiyata gunluk bulursun. Biz 4parcaya 126lira verdik. Gayette disarda giyilecek seyler. Hele kv ye aldigimiz pantolon cok sık bisey.

Aman erkek milleti ne anlar. Gunluk giyecegini ne diye avmden aliyon. Kiz git lcw ye gayet uygun fiyata gunluk bulursun. Biz 4parcaya 126lira verdik. Gayette disarda giyilecek seyler. Hele kv ye aldigimiz pantolon cok sık bisey.
AVM ama herşey var kız pahalı mağazalarda var lcw defakto falanda var.lcwde brn bulamadım.defaktoya o fırsat vermedi.bi caddeye gittik ordada magalar var.20 tlyr gomlekler vardı. Laf arasında bisey diyip insanın modunu düşürüyor ondan sonra begendiysrn al. resmen al diyor ama almamam için elinde geleni yapiyor

Bende ayni durumda kalmamak icin artik kocamla alisverise gitmiyorum. Dun kv merak etti aldiklarimi bende giydim hepsini tek tek. Once kv ye sonra kb ya sonra da benimkine gosterdim:)))) hepside cok begendi. Gerci oyle olup bitilecek seyler diil ama napalim koyunun olmadigi yerde krciye abduraman celebi derler hesabi:)ben defactoyu seviyorum aslinda orda lcwdan daha fazla sey buluyorum kendime ama burda yok

Ya normalde kizilaya gidecektik ama okay cijarsa diye giymedik belki o zaman gelmezdi ama dusundumde sanırım gelecekmisti.bi ara kumpasa getirip ondan ayrı çıkmam lazım.oburunun olduğu hafta cjkayim diyorum kardeşiyle o zaman gelemez.yanı umarim

Oda grzsin mantigiyla onuda pesinize takmasin sonra. Tam senlik olur. Ama bence sen bi hafta ici git kizla. Hem magazalarda sakin olur.

Oda grzsin mantigiyla onuda pesinize takmasin sonra. Tam senlik olur. Ama bence sen bi hafta ici git kizla. Hem magazalarda sakin olur.
Yok benimde kardeşim olacağı için takmaz.inşallah yanı.ya kızla gidimde.deneme yaparken zor olursa diye.ama canima tak ederse giderim.valla

Belli olmuyor ama oda olur.benimki öyle şeylere bisey demez kiz.kacta ciktin kacta geldin muhabbeti yoktur.bebek var belki ona biraz şey yapabilir de havalarda isiniyor bisey olmaz.hem benim sıpa gece gezmeyi daha çok seviyor

Belli olmuyor ama oda olur.benimki öyle şeylere bisey demez kiz.kacta ciktin kacta geldin muhabbeti yoktur.bebek var belki ona biraz şey yapabilir de havalarda isiniyor bisey olmaz.hem benim sıpa gece gezmeyi daha çok seviyor
E ozaman daha iyi iste. Hem sana da bi degisiklik olur. Cikmadan yap herifin yemegini. Hazir olsun. Sen gez toz bide yemek ye kardesinle cik gel eve.

E ozaman daha iyi iste. Hem sana da bi degisiklik olur. Cikmadan yap herifin yemegini. Hazir olsun. Sen gez toz bide yemek ye kardesinle cik gel eve.
Kız ben herifi ne için iknaya uğraşıyordum biliyomusun.kpin yazlığı var kizkardesimle beni yazın oraya yollasin diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…