- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.181
YollamiyomuKız ben herifi ne için iknaya uğraşıyordum biliyomusun.kpin yazlığı var kizkardesimle beni yazın oraya yollasin diye .
Şimdilik yok diyor ama hergun soruyorum :) yok yalnız ne yapacakmisiz.la drdim o da ev buda ev.gündüz cikacaz gece evde oturcaz.Yollamiyomu
Aman sen ikna calismalarini baska sekil yurut:)bak hemen nasil tamam diyoŞimdilik yok diyor ama hergun soruyorum :) yok yalnız ne yapacakmisiz.la drdim o da ev buda ev.gündüz cikacaz gece evde oturcaz.
Kardesinle tek gitmeni verdigi rahatlim olmazki. Sonucta kv kp olursa insan kasar kendini. Kardesinle yayila yayila otur yat kalk:)) işte her gün derim.söylemek için uygun zamanı kolların :) ya bak goumcemler her sene gider.kendi yegni oraya gidince barlarda gezer.bizim ikimizdede öyle bisey yok.sabah akşam sahile ineriz.belki bi tekne turuna katiliriz.gecede evde otururuz.balkona bile çıkılmaz sivriden.o babamgille bir diyor ama rahatlık açısından gidesim yok yada onlarlada giderim :))ama dün dediki o zaman annengilde gitsin dedi ama bilmiyorum valla ne olur
Onlarda kaşar kız.beni rahat ettirelim sikmayalim diye uğraşım onlarda bunalir ben biliyorumKardesinle tek gitmeni verdigi rahatlim olmazki. Sonucta kv kp olursa insan kasar kendini. Kardesinle yayila yayila otur yat kalk
Senin tel kasari kaşar yapmis ya. Allahim bi gülme tuttu beni:)))) tabi canim orasi oyle. Sen ikna et seninkini de gidin kardesinle. Butun psikolojin duzelir bak. Nerde yazliklariOnlarda kaşar kız.beni rahat ettirelim sikmayalim diye uğraşım onlarda bunalir ben biliyorum
Uyuzsun :). Mersinde Silifke tarafında.çok nezih bir yer.yerli aileler var çoğunlukla birazda orandan falan gelenlerSenin tel kasari kaşar yapmis ya. Allahim bi gülme tuttu beni:)))) tabi canim orasi oyle. Sen ikna et seninkini de gidin kardesinle. Butun psikolojin duzelir bak. Nerde yazliklari
Silifkenin neresinde kiz.Uyuzsun :). Mersinde Silifke tarafında.çok nezih bir yer.yerli aileler var çoğunlukla birazda orandan falan gelenler
Ben oralara gittimcok severim ben tarihi yerleri silifkedede bi kale vardı onada gittim hayran kaldimKizkalesine de git kiz gez oralari.
Silifke kalesidir belki. Ozledim yaBen oralara gittimcok severim ben tarihi yerleri silifkedede bi kale vardı onada gittim hayran kaldim
Senin öküz seni babangiledemi yollamazSilifke kalesidir belki. Ozledim ya
Yok adanada oturduklarını biliyorum da.öyle aklimdaydi sorayim diyordum.adanaya gitsrn orayada gidilir ne olcakYok kiz bizimkiler artik adanada oturuyo. Ama benim cocuklugum gencligim mersinde gecti. Adanayi bilmem. Mersinin en karisik yeri olsun yine bulurum yolumu.
Adanaya gitmiyorum. Babam geliyor bize.Yok adanada oturduklarını biliyorum da.öyle aklimdaydi sorayim diyordum.adanaya gitsrn orayada gidilir ne olcak
Bu yufka yurektr analarda mevcut inat damarida off ofAdanaya gitmiyorum. Babam geliyor bize.
Benim bi sikayetim yok inanaki. O kadar kalabalik bi sulalem var ki. Birde inanilmaz alinganlar. Birine gidip digerine gitmesen kusluk sebebi. Cozum ya hep ya hic:)Bu yufka yurektr analarda mevcut inat damarida off of
Öyleyse iyi olmuş.bende pek karışmam anne tarafına baba tarafı zaten kopuk koca tarafiylada bi zahmet kocisimkocisim ugrassinBenim bi sikayetim yok inanaki. O kadar kalabalik bi sulalem var ki. Birde inanilmaz alinganlar. Birine gidip digerine gitmesen kusluk sebebi. Cozum ya hep ya hic:)