- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
uyumaya giitti yaa neyse yataga gidince caktirmadan hallederimUzaktan yolla baride icinde kalmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyumaya giitti yaa neyse yataga gidince caktirmadan hallederimUzaktan yolla baride icinde kalmasin
Kiz adimi yaziversene goremiyomDerya nerde yaw halvet icin erken degilmiydi
Kiz adimi yaziversene goremiyom
valla yarindanda yakinmis seninkiKiz dur 40 güme gidecekti az kalsin. Benim 40 yarin cikiyormus yani bugun
Hosgeldin tatlim. Kuruluk yadiyorsan bebeyagi kullanin.
Oyleymis yaaa ben cuma gunu 17 si biliyordum :)
Gel canim gel konusalim guzelleselim
Benim midem bulaniyodu iliskiden sogumustumDeneyimli bayanlar varrrr buradaa sorayim hemen arkadaslar gebeyim esimle iliskiye girdik ama pisman olduk resmen ben kurudum cok rahatsiz oldum baska bigun denedik yine aynisi oldu kurudum cok can sıkıcı isteiyorum bende ama olmuyooo orgazm olamiyorum sizde boyle sorun yasadiniz mi
Kiz kac saat surcekti bittiyaNe geziyon kiz buralarda bu gece sizin geceniz
hadi uyu bakalim bende kacicam birazdanBuyuk kizi 9 da uyuttum kucuk olan 11 de uyudu kocis simdi yatti bende uyumak istiyorum izin var mi
Kiz kac saat surcekti bittiya
ooooo bitmis bileKiz kac saat surcekti bittiya
QLlah seni napmasin kizim cok acidi ya daraltmis sanirim doktorKiz derya ne yaptin calismalar ne aleme hani canli yayin yapicaktiniz aldim cigdemimi misirda patlattim bekliyorum...
QLlah seni napmasin kizim cok acidi ya daraltmis sanirim doktor
Olmazmi kiz ilk gun gibiydi kasa kasa bi hal oldum bunu saymiyom dediAci var mi aci
Kuru degildi ama acidi nie ole oldukiVuhhuu iyi yapmis bebeyagi kullanmadiniz mi? Kuruluktandir o aci.
yetmemis adamaOlmazmi kiz ilk gun gibiydi kasa kasa bi hal oldum bunu saymiyom dedi
cok mu ara vermistiniz. benimde acimisti ama biz hamilelik boyunca yapmamistikKuru degildi ama acidi nie ole olduki
cok mu ara vermistiniz. benimde acimisti ama biz hamilelik boyunca yapmamistik
Yo dogumdan bir hafta once yapmistik en soncok mu ara vermistiniz. benimde acimisti ama biz hamilelik boyunca yapmamistik
ne bilim kiz ben sezo oldumya aradan herhal dedimİstedigi kadar ara versin bebe cikti ordan bu arada
masallah sizeYo dogumdan bir hafta once yapmistik en son
Bana kalsa hic yapmazdimda iste rahat durmuyor zaten 5.aya kadar bulantilardan oldum o bitti karnim sismeye basladi oturup kalkama dogrulama falanmasallah size