2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar aranıza biraz geç katıldm kusura bakmayın çok eğlenceli bi grup olmuşsunuz :KK68: doğum yapalı 35 gün oldu malum bebişle uğrakmaktan aranıza katılamadm size bişey sormak istiyorum özellikle normal doğm yamş olanlara bende normal doğum yaptm dikiş attılar merak ettiğim bişey var vajinamdan ara ara gaz gibi bişey geliyor sizdede oluyor neden olduğunu biliyor musunuzo_O

Kızlar aranıza biraz geç katıldm kusura bakmayın çok eğlenceli bi grup olmuşsunuz :KK68: doğum yapalı 35 gün oldu malum bebişle uğrakmaktan aranıza katılamadm size bişey sormak istiyorum özellikle normal doğm yamş olanlara bende normal doğum yaptm dikiş attılar merak ettiğim bişey var vajinamdan ara ara gaz gibi bişey geliyor sizdede oluyor neden olduğunu biliyor musunuzo_O

Bende olmuyor canim cok dikisin ni var alt tarafta?

Bende olmadi hic ama bi et parcasi hissediyorum alt tarafta disa cikcak neredeyseo_O

Bu arada unuttuklarim olursa affola akliniza geldikce etiketleyin hanimlar:KK53: gece yatarken aklima parkbyull parkbyull ve Laedrii Laedrii geldi.
parkbyull parkbyull u etiketlicektim bende.

Durexin kremleri var bu kuruluk icin arastir bnm antibiotik yuzunden mantar olmustum oda florami bitirmisti aylarca onu duzeltmek icin ugrastim...bnde bu kurulugun can yakmamasi icin jellerden almistim
mantardan bende cektim kokusundan bikmistim hamile kalinca daha kokulu bisey gelmedi anlamadim bise ama :KK70: arastircam bunu

X