- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
olsun olmus bitmisBana kalsa hic yapmazdimda iste rahat durmuyor zaten 5.aya kadar bulantilardan oldum o bitti karnim sismeye basladi oturup kalkama dogrulama falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun olmus bitmisBana kalsa hic yapmazdimda iste rahat durmuyor zaten 5.aya kadar bulantilardan oldum o bitti karnim sismeye basladi oturup kalkama dogrulama falan
Ne is7n vardi bardaklaGEce gece bardak kırdım
Bulask makı. Bı actım caaat ettı ordakı bardak fayansa dustu gormcem nasl dızmsse artk hep zarar bna hep .dNe is7n vardi bardakla
Nerdesin beeeeee :))))Ne is7n vardi bardakla
Esin yasamis budurumda gecmis olsun darisi basima dikislerinacidimiQLlah seni napmasin kizim cok acidi ya daraltmis sanirim doktor
Kızlar aranıza biraz geç katıldm kusura bakmayın çok eğlenceli bi grup olmuşsunuz doğum yapalı 35 gün oldu malum bebişle uğrakmaktan aranıza katılamadm size bişey sormak istiyorum özellikle normal doğm yamş olanlara bende normal doğum yaptm dikiş attılar merak ettiğim bişey var vajinamdan ara ara gaz gibi bişey geliyor sizdede oluyor neden olduğunu biliyor musunuz
EvdeyimNerdesin beeeeee :))))
Dikisler acimadi sanirim s0daratmis bana bise dememisti doktorbhic bollasma olmadiEsin yasamis budurumda gecmis olsun darisi basima dikislerinacidimi
cok oldu boyle kuruluk bende sogudum hic istemiyorum iliskiiiiBenim midem bulaniyodu iliskiden sogumustum
Bende olmadi hic ama bi et parcasi hissediyorum alt tarafta disa cikcak neredeyseKızlar aranıza biraz geç katıldm kusura bakmayın çok eğlenceli bi grup olmuşsunuz doğum yapalı 35 gün oldu malum bebişle uğrakmaktan aranıza katılamadm size bişey sormak istiyorum özellikle normal doğm yamş olanlara bende normal doğum yaptm dikiş attılar merak ettiğim bişey var vajinamdan ara ara gaz gibi bişey geliyor sizdede oluyor neden olduğunu biliyor musunuz
parkbyull u etiketlicektim bende.
nerde satiliyor eczanelerde var mi bebeyagiKiz dur 40 güme gidecekti az kalsin. Benim 40 yarin cikiyormus yani bugun
Hosgeldin tatlim. Kuruluk yadiyorsan bebeyagi kullanin.
Oyleymis yaaa ben cuma gunu 17 si biliyordum :)
Gel canim gel konusalim guzelleselim
Durexin kremleri var bu kuruluk icin arastir bnm antibiotik yuzunden mantar olmustum oda florami bitirmisti aylarca onu duzeltmek icin ugrastim...bnde bu kurulugun can yakmamasi icin jellerden almistimnerde satiliyor eczanelerde var mi bebeyagi
mantardan bende cektim kokusundan bikmistim hamile kalinca daha kokulu bisey gelmedi anlamadim bise ama arastircam bunuDurexin kremleri var bu kuruluk icin arastir bnm antibiotik yuzunden mantar olmustum oda florami bitirmisti aylarca onu duzeltmek icin ugrastim...bnde bu kurulugun can yakmamasi icin jellerden almistim
En iyi ihtimal dikiş yerine bakcak canim bizim kirkimiz ctesi çıkıyo die biliyorumBen hazırlıksız gidicem valla inş. Bakmaz 9 ay sonra şok yasamasin adam
Cok cesitli jelleri var bn memnun kalmistimmantardan bende cektim kokusundan bikmistim hamile kalinca daha kokulu bisey gelmedi anlamadim bise ama arastircam bunu