- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
iyi sabretmis kocacim yaaOyle valla benimki olsa delirir duz duvara tirmanirdi herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi sabretmis kocacim yaaOyle valla benimki olsa delirir duz duvara tirmanirdi herhalde
Ben bi kosu gidip soriim kocacim beni gorunce testesteron seviyen dusmuyo mu diye oda uzerimde uygulamali olarak gostersin dusup dusmediiniHeh cirkin gari
Bnmi soruyosun bunu git kocna sor
He iste kiymetini biliyi sabretmis kocacim yaa
adamda rahatlar birazBen bi kosu gidip soriim kocacim beni gorunce testesteron seviyen dusmuyo mu diye oda uzerimde uygulamali olarak gostersin dusup dusmediini
bilmem mi bilmem mi ayakli odunum benimHe iste kiymetini bil
Dimi ama o rahatlayinca benide rahat birakir bende rahat ederim birazadamda rahatlar biraz
Amaan bana odun olmayanini goster benimki kadar olamaz inanbilmem mi bilmem mi ayakli odunum benim
enazindan bir kac gun rahat edersin ne istiuon baskaDimi ama o rahatlayinca benide rahat birakir bende rahat ederim biraz
evet seninkini okudum diger topikden evet olamaz okadarAmaan bana odun olmayanini goster benimki kadar olamaz inan
Bana sadik olabilir mesela yada benle gercekten ilgilenebilir yada milletin karilarina diil bana iltifat edebilir o kadar cokki istediim daha sayiimmienazindan bir kac gun rahat edersin ne istiuon baska
Yani isye onun icin sukret adam sadece ayakli odun benimki gibi bidebokuz olabilirdi deevet seninkini okudum diger topikden evet olamaz okadar
ayy su erkek millet ne ister anlamadim zaten evinde gul gibim karin var iki dane yavrun var niye illada disarisi alacaksin oklavayi az mi yersin cokmu yersinBana sadik olabilir mesela yada benle gercekten ilgilenebilir yada milletin karilarina diil bana iltifat edebilir o kadar cokki istediim daha sayiimmi
valla sen anlatinca benimki melek gozukdu gozume gidip opesim geldi ama hic ellesmiyim sonu kotu olurYani isye onun icin sukret adam sadece ayakli odun benimki gibi bidebokuz olabilirdi de
Benimki baya oburdur ona az yetmez bol kepce alalim biz sole dolu doluayy su erkek millet ne ister anlamadim zaten evinde gul gibim karin var iki dane yavrun var niye illada disarisi alacaksin oklavayi az mi yersin cokmu yersin
Uzaktan yolla baride icinde kalmasinvalla sen anlatinca benimki melek gozukdu gozume gidip opesim geldi ama hic ellesmiyim sonu kotu olur
kiz rahat ol tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin
Hosgeldin tatlim. Kuruluk yadiyorsan bebeyagi kullanin.Hamilelerde katilabilir miii sohbetinize :) :) :) ben daha dogurmadim :)))))))))))))
TwoPrincess bizim kirkimiz yarın değilmi. 7 Kasım seninde dimi
Herkese selam, TwoPrincess süper bi topik olmuş, çocuğun gazı uykusuzluktan yorgunluktan sıyrılıp buraya yazmak iyi gelecek bana yalnız +18 lik durumum yok şimdilik kırkı beklicez yılbaşında çıkıyo kirkimiz iyi bi kutlamayı hakettik hayırlı uğurlu olsun topigin cnm fırsat bulursam burdayım hep
Napsin anca yetisiyodurTwoPrincess okuya okuya geliyo valla
yanindaki coku bosuna mi koydum kiz bizde coku uygulariz hemide merdaneyleBenimki baya oburdur ona az yetmez bol kepce alalim biz sole dolu dolu