2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Berenimbo
hazal87
Sağolun kızlar
Doktor söylemedi kaç dikiş attığını ama ben baya hissediyordm düzeldi dikişlerim üç tane düştü et parçasımı bende öyle bişey yok Allaha Şükür inşallahta olmaz ...

TwoPrincess TwoPrincess benim bi gogsup iltihaplandi varmi dogal receten? Ucu yarik bide emzirmek tam bi iskenceye donusuyor.

Gunaydin :KK51:

Gecmis olsun canim ben bu yontemleri not etmistim telefona,ilk kizda benimde olmustu antibiyotkle gecmisti acikcasi. Sen bir doktora basvur bu yontemlerle gecmezse ve bol bol sag sutunu. Gecmis olsun.
- Yaklaşık 10 kaşık maydanoz tohumu 4 bardaklık suyla karıştırılır. Bu karışımı yaklaşık 15 dk. kaynatın günde 1 defa memelerinize pansuman şeklinde sürün.
- 5 kaşık papatya ile 4 bardak suyu karıştırın ve bu karışımı 10 dk.kadar kaynatın ve süzün
- Memelerinizi yıkadıktan sonra 3 bardak su ile 1 yemek kaşığı alkol ile karıştırın bu alkol ve su karışımını bir bezle ıslatarak memelerin üstüne serin bez kuruyunca tekrar ıslatarak bunu tekrarlayın 15 dakika geçtikten sonra memelerinizdeki sütü sağın.

nerde satiliyor eczanelerde var mi bebeyagi

Vardir, ferracenin dedigi kayganlastiricilardan da kullanabilirsin.

Bir de @hazal87 meme uclarin icin bol bol nemlendir ve her emzirme oncesi meme ucuna ben tukurugumu surup emziriyordum kapatirkende tukuruk surup kapatiyordum hic yara olmadi desem yalan olmaz hafif sizlama oldu 3. Gun gecmisti.

Herkese gunaydin biz yeni uyandik simdi kiza kahvalti vericem. Kucuk olan cis yapmis sirtina kadar cikmis cisi. Onu temizledim hallettim. Bugun 40 gunluguz. gozu epey acildi benimkinin. Bakalim 40 sonrasi bir degisim olacak mi kucuk bacoda:KK53:

image.jpeg image.jpeg

Orası da öyle bilmiyorum kafam karıştı. Ya bildiğimiz özel bişey yok. Neler yapılıyor sen napican cnm

Benim kayinvalidem gelicek o bebegi yikiycak ben yikanicam. Bu kadar baska ozel bisey yok birde disari cikmak lazimmis ben 2 merdiven yukari cikip inerim:KK53: adet diye yapiyorum yani yoksa cok sacma seyler:KK59:

• Beğen
Reactions: GCA
Benim kayinvalidem gelicek o bebegi yikiycak ben yikanicam. Bu kadar baska ozel bisey yok birde disari cikmak lazimmis ben 2 merdiven yukari cikip inerim:KK53: adet diye yapiyorum yani yoksa cok sacma seyler:KK59:
40 ucurmasi deniyo ya ona bivyere git kiz sana hediye veriyolar:KK48:biz oglumun 40inda teyzeme gitmistik bize harclik vermislerdi bebis icin

Gunaydin herkesin diktoru 40 ckar cikmaz sevisin mi dedi :KK45:oyleyse benimki niye farkli dedi. Biz haftaya sey etcdz:KK53::KK53:cumartesi bebek mevludu yapcm evde hazrliklar var.agda da yapim de temz olayim surda 4 gn kaldi

X