- Konu Sahibi TwoPrincess
En iyi ihtimal dikiş yerine bakcak canim bizim kirkimiz ctesi çıkıyo die biliyorum
Doğduğu gün 1 sayılıyor mu sayilmiyor mu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi ihtimal dikiş yerine bakcak canim bizim kirkimiz ctesi çıkıyo die biliyorum
Ben ertesi gün 1 die sayınca ctesi oluyo kırkını nasıl cikarticanDoğduğu gün 1 sayılıyor mu sayilmiyor mu cnm
TwoPrincess benim bi gogsup iltihaplandi varmi dogal receten? Ucu yarik bide emzirmek tam bi iskenceye donusuyor.
Gunaydin
nerde satiliyor eczanelerde var mi bebeyagi
Doğduğu gün 1 sayılıyor mu sayilmiyor mu cnm
Senin kiz yaramazlik yaptiginizibhissetti heralde tedbiri elden birakmamak icin bi daha uyumadi demekkiDikisler acimadi sanirim s0daratmis bana bise dememisti doktorbhic bollasma olmadi
Olbilir ymk yicekkende ayni seyi yapiyo uyuyossa uyniyoSenin kiz yaramazlik yaptiginizibhissetti heralde tedbiri elden birakmamak icin bi daha uyumadi demekki
Ben ertesi gün 1 die sayınca ctesi oluyo kırkını nasıl cikartican
Seziyo demekki iste hemen rahatsiz etmek icin elinden geleni yapiyoOlbilir ymk yicekkende ayni seyi yapiyo uyuyossa uyniyo
Orası da öyle bilmiyorum kafam karıştı. Ya bildiğimiz özel bişey yok. Neler yapılıyor sen napican cnm
Bende nasıl çıkar bilmiyorum da kırk kez su döküp dua okunuyomus ben aileme çağırcamOrası da öyle bilmiyorum kafam karıştı. Ya bildiğimiz özel bişey yok. Neler yapılıyor sen napican cnm
TwoPrincess benim bi gogsup iltihaplandi varmi dogal receten? Ucu yarik bide emzirmek tam bi iskenceye donusuyor.
Gunaydin
Masallah sizeHerkese gunaydin biz yeni uyandik simdi kiza kahvalti vericem. Kucuk olan cis yapmis sirtina kadar cikmis cisi. Onu temizledim hallettim. Bugun 40 gunluguz. gozu epey acildi benimkinin. Bakalim 40 sonrasi bir degisim olacak mi kucuk bacoda
Eki Görüntüle 1720625 Eki Görüntüle 1720626
40 ucurmasi deniyo ya ona bivyere git kiz sana hediye veriyolarbiz oglumun 40inda teyzeme gitmistik bize harclik vermislerdi bebis icinBenim kayinvalidem gelicek o bebegi yikiycak ben yikanicam. Bu kadar baska ozel bisey yok birde disari cikmak lazimmis ben 2 merdiven yukari cikip inerim adet diye yapiyorum yani yoksa cok sacma seyler
hamilelik bi gecsinn dee devam ederse kuruluk denerimm :) sagollll canmCok cesitli jelleri var bn memnun kalmistim