- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
Valla zor da icimden gelmeden yapacaima yapmam daha iyiadam simdiye kadar caktirmamis dinlerse ne mutlu sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla zor da icimden gelmeden yapacaima yapmam daha iyiadam simdiye kadar caktirmamis dinlerse ne mutlu sana
Sana serbest sen emzirmiyon nasilsa vanin ne isterse onu icben sut sevmem baska bisey icsem olmami
orasi oyle kiz saka yapiorum zatenValla zor da icimden gelmeden yapacaima yapmam daha iyi
Adama rezilmi ediyon kiz bizi aboooo bide abdestli namazli adamesim ne siritiyon diye tablete bi bakti tovbe estagfurullah diye diye namaz kiomaya gitti
ay cok guldum ha .dOrtama uygun olsun istedim yoksa daha kaliteli espirilerde yapabiliyom
dimi valla hic emziremedim ki ben sutum gelmediSana serbest sen emzirmiyon nasilsa vanin ne isterse onu ic
Sen saka yapiyon da esim gayet ciddi onu napacaz onemli olan o zatenorasi oyle kiz saka yapiorum zaten
Cocuk her soylediini anadan babadan gorup duymuyo ki bin tane yolu var bunun sana niye bakiyo anlamadim yaniBu konu iyi olmus icimizi dokme acisindan anlatalim rahatlayalim.
Dun aksam kv.ler bizdeydi.gorumce yere oturmus benim oglanla oynuyordu. Pat diye benim oglan.sen buraya uzan ama ciplak uzan dedi. Sok geçirdim. Nerden aklina geldi nerden esinlendi anlamadim. Bebekken dahi boyle konulara dikkat ederim. Kv.egilmis onume gulumseyip duruyor sanki cocuk ayibimi ortaya atmış gibi. Hic bakmadim yuzune. Belki niyeti kotu degildi sui zan etmek istemem ama surekli egilip egilip yüzüme bakıyor gulumsuyor hic hoslanmam fazla ilgiden nerde ilgili insan var mıknatıs gibi cekerim
benimkininde niyeti bozukda bisey yapamaz cuma gunu yuzumde uc tane benim vardi onlari aldirdim su degmesin dedi dr. ama ben dururmuyum iki kere yikandim dunde kirmizi kart yedim adam fenalarda gelip opup cok ozledim diyoAdama rezilmi ediyon kiz bizi aboooo bide abdestli namazli adam
Hani aglayasin vardi senin duygusal gelgitlermi yasiyon psikopat lohusaay cok guldum ha .d
herseyi anne babadan gormuyolar ki tv var en yakin ornek neler izliyo bebeler oradanBu konu iyi olmus icimizi dokme acisindan anlatalim rahatlayalim.
Dun aksam kv.ler bizdeydi.gorumce yere oturmus benim oglanla oynuyordu. Pat diye benim oglan.sen buraya uzan ama ciplak uzan dedi. Sok geçirdim. Nerden aklina geldi nerden esinlendi anlamadim. Bebekken dahi boyle konulara dikkat ederim. Kv.egilmis onume gulumseyip duruyor sanki cocuk ayibimi ortaya atmış gibi. Hic bakmadim yuzune. Belki niyeti kotu degildi sui zan etmek istemem ama surekli egilip egilip yüzüme bakıyor gulumsuyor hic hoslanmam fazla ilgiden nerde ilgili insan var mıknatıs gibi cekerim
Adamin yasak suresi kisa en azindan bide bizimkileri dusun 40 gun bide biz 7.aydan yasak yedik o var adam 3 aydir yanasamiyo vicdan da yapti adamin tum duygular tavan yanibenimkininde niyeti bozukda bisey yapamaz cuma gunu yuzumde uc tane benim vardi onlari aldirdim su degmesin dedi dr. ama ben dururmuyum iki kere yikandim dunde kirmizi kart yedim adam fenalarda gelip opup cok ozledim diyo
ozaman dedimya tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksinSen saka yapiyon da esim gayet ciddi onu napacaz onemli olan o zaten
kiz oda bisey mi ben hamileyken hic yapmadik korkudan sonra kirk cikti ama kv gitmedi iki ayda ordan benim ki iyi dayanmisAdamin yasak suresi kisa en azindan bide bizimkileri dusun 40 gun bide biz 7.aydan yasak yedik o var adam 3 aydir yanasamiyo vicdan da yapti adamin tum duygular tavan yani
Zevk mi hic sanmiyomozaman dedimya tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin
Oyle valla benimki olsa delirir duz duvara tirmanirdi herhaldekiz oda bisey mi ben hamileyken hic yapmadik korkudan sonra kirk cikti ama kv gitmedi iki ayda ordan benim ki iyi dayanmis
Heh cirkin gariBalli_kurabiyem kiz benim adami nasi zaptetcem ben adam gun yaklastikca sirnasip duruyo pas vermedikce daha mi cekici geliyom ki. Hos su halimle adamin beni gorunce testesteron salgisinin duruyo olmasi lazim
ozaman sen kendini odaya kapat hic cikmaZevk mi hic sanmiyom