- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Ne demek her zaman bekleriz. Musteri velinimetimizayyy nerden baslayacagimi bilemedim simdisaka saka once oturup bir guzelcene calisim sorarim sana cok saol yaa
Bence de bu arada ıkızlere bıttm bın kere masallahen guzeli bunalmaya gerek yok iki muhabbet edelim kafamiz rahatlasin
saol teyzesiMasallah ikisinede cok tatlilar allah bagislasin
Gaddar diil gercekciyim aglarsan acilmazmisin yani yalan mi soyluyom ben. Teselli etsem aglamican icinde kalacak yazik gunah yani
tesekkur ederizBence de bu arada ıkızlere bıttm bın kere masallah
Evet ya bende lohusayim hemde ssurda son 2 gunum kalmis tadini cikariim bari zaten tunelin sonu karanliko lohusa ondan
yok yok aglamasin konusarak acilsin ooGaddar diil gercekciyim aglarsan acilmazmisin yani yalan mi soyluyom ben. Teselli etsem aglamican icinde kalacak yazik gunah yani
Gerceklrı duymaya mecalm yok .dGaddar diil gercekciyim aglarsan acilmazmisin yani yalan mi soyluyom ben. Teselli etsem aglamican icinde kalacak yazik gunah yani
seninkininde niyeti bozuk zatenEvet ya bende lohusayim hemde ssurda son 2 gunum kalmis tadini cikariim bari zaten tunelin sonu karanlik
Gercekleri duymuyon ki okuyon@
Gerceklrı duymaya mecalm yok .d
Anam kız lohusa kaderımız bıle aynı. Lohusalgn dıbıne wuralımEvet ya bende lohusayim hemde ssurda son 2 gunum kalmis tadini cikariim bari zaten tunelin sonu karanlik
Oyle valla odaya gitmeye korkuyom adam durdu durdu son dakka costu ya ben de rahat rahat takiliyodum nasilsa bisi yapmicaz diye aman en fazla jistemiyo derim napiimseninkininde niyeti bozuk zaten
Tam geyık espırısıGercekleri duymuyon ki okuyon
Vuralim anamAnam kız lohusa kaderımız bıle aynı. Lohusalgn dıbıne wuralım
adam simdiye kadar caktirmamisOyle valla odaya gitmeye korkuyom adam durdu durdu son dakka costu ya ben de rahat rahat takiliyodum nasilsa bisi yapmicaz diye aman en fazla jistemiyo derim napiim
Ortama uygun olsun istedim yoksa daha kaliteli espirilerde yapabiliyomTam geyık espırısı