- 13 Haziran 2015
- 786
- 574
- 32
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Hosbuldummmmmaleykum selam hosgeldin
Lohusayım dokunmayım aglarım .deeee anlat dinleriz biz
Illaki geciyo yoksa hayat boyle gecermidimi bebisler uyumuyo tabisizi okuyunca bebislerimin dogdugu zamana gidiyorum. aman allahim ayagimda birini salliyorum uyutuyorum esim yatagina goturuyo bi bakiyorum otekiyke geliyo oturup agliyodum ne olur getirme diye esimde zavallim ne yapim diyodu ama hepsi geciyo kizlar merak etmeyin
Hosgeldn kara kutu .dHosbuldummmmm
okuyom bende ne yapim. hemsireligi kazandim gitmedim ozamanlar esim sevgilimdi cok israr etti git diye ama yok ben hastaneleri sevmiyorum diye gitmedim sonrada aciktan isletmeyi yazdim ikinci sinifta biraktim begenmedimIyi etmisin iste ne guzel oku oku cocuklarini buyuturken faydasini gorursun
Agla acilirsinMerakla bekl
Lohusayım dokunmayım aglarım .d
Sen baya okur severmissin yaokuyom bende ne yapim. hemsireligi kazandim gitmedim ozamanlar esim sevgilimdi cok israr etti git diye ama yok ben hastaneleri sevmiyorum diye gitmedim sonrada aciktan isletmeyi yazdim ikinci sinifta biraktim begenmedimsimdide buna sardim bakalim ins bitiricem
oyyy zaten lohusayken daha cok seye takiyo insanMerakla bekl
Lohusayım dokunmayım aglarım .d
Sen baya okur severmissin yahadi bakalim insallah bu sefer biter
E kacinci sinif baridimi dur bakalim bu bolum hosuma gitti
aaa sendin dimi ingilizce ogretmeni olan ingilizce dersimde var nasil vericem onu yaaSen baya okur severmissin yahadi bakalim insallah bu sefer biter
Kendmzı buralara attık vala bak nerde geyık orda bız.dimi bebisler uyumuyo tabisizi okuyunca bebislerimin dogdugu zamana gidiyorum. aman allahim ayagimda birini salliyorum uyutuyorum esim yatagina goturuyo bi bakiyorum otekiyke geliyo oturup agliyodum ne olur getirme diye esimde zavallim ne yapim diyodu ama hepsi geciyo kizlar merak etmeyin
Simdi biraz supheye dustum sen sanki bundanda sıkılırsin gibi geldi banadaha birinci yaa
Evet benim.sizin bolumun ingilizccesi kolaydir ya sıkıntın olursa elimizden geldiince yapariz bisileraaa sendin dimi ingilizce ogretmeni olan ingilizce dersimde var nasil vericem onu yaa
yok yok bunda kararliyimSimdi biraz supheye dustum sen sanki bundanda sıkılırsin gibi geldi bana
ayyy nerden baslayacagimi bilemedim simdiEvet benim.sizin bolumun ingilizccesi kolaydir ya sıkıntın olursa elimizden geldiince yapariz bisiler
en guzeli bunalmaya gerek yok iki muhabbet edelim kafamiz rahatlasinKendmzı buralara attık vala bak nerde geyık orda bız.
Masallah ikisinede cok tatlilar allah bagislasinEki Görüntüle 1720427 Eki Görüntüle 1720428 Eki Görüntüle 1720430
bunlarda benim bebislerim. simdi sizinkilerin yaninda kocamanlar ama olsun