2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bu konu iyi olmus icimizi dokme acisindan anlatalim rahatlayalim.
Dun aksam kv.ler bizdeydi.gorumce yere oturmus benim oglanla oynuyordu. Pat diye benim oglan.sen buraya uzan ama ciplak uzan dedi. Sok geçirdim. Nerden aklina geldi nerden esinlendi anlamadim. Bebekken dahi boyle konulara dikkat ederim. Kv.egilmis onume gulumseyip duruyor sanki cocuk ayibimi ortaya atmış gibi. Hic bakmadim yuzune. Belki niyeti kotu degildi sui zan etmek istemem ama surekli egilip egilip yüzüme bakıyor gulumsuyor hic hoslanmam fazla ilgiden nerde ilgili insan var mıknatıs gibi cekerim

Cocuk her soylediini anadan babadan gorup duymuyo ki bin tane yolu var bunun sana niye bakiyo anlamadim yani

Adama rezilmi ediyon kiz bizi aboooo bide abdestli namazli adam
benimkininde niyeti bozukda bisey yapamaz cuma gunu yuzumde uc tane benim vardi onlari aldirdim su degmesin dedi dr. ama ben dururmuyum iki kere yikandim dunde kirmizi kart yedim adam fenalarda gelip opup cok ozledim diyo

herseyi anne babadan gormuyolar ki tv var en yakin ornek neler izliyo bebeler oradan

benimkininde niyeti bozukda bisey yapamaz cuma gunu yuzumde uc tane benim vardi onlari aldirdim su degmesin dedi dr. ama ben dururmuyum iki kere yikandim dunde kirmizi kart yedim adam fenalarda gelip opup cok ozledim diyo
Adamin yasak suresi kisa en azindan bide bizimkileri dusun 40 gun bide biz 7.aydan yasak yedik o var adam 3 aydir yanasamiyo vicdan da yapti adamin tum duygular tavan yani

Adamin yasak suresi kisa en azindan bide bizimkileri dusun 40 gun bide biz 7.aydan yasak yedik o var adam 3 aydir yanasamiyo vicdan da yapti adamin tum duygular tavan yani
kiz oda bisey mi ben hamileyken hic yapmadik korkudan sonra kirk cikti ama kv gitmedi iki ayda ordan benim ki iyi dayanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…