2015 kasım anneleri paylaşım alanı

Canım bende senin gibi oldum kasıklarımda ve sırtımda aşırı ağrı vardı adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım acilde değerim 56 çıktı istersen sende yaptır hamişsen çıkabilir yada sabrediyorsan günün geçtikten sonra yaptırırsan daha iyi tabi
valla canım sabredebilirmiyim bilmiyorum bu ayın 11 nde eşimle yıldönümüz var hamileysem eşime buyuk bir hediyem olacak hihih

valla canım sabredebilirmiyim bilmiyorum bu ayın 11 nde eşimle yıldönümüz var hamileysem eşime buyuk bir hediyem olacak hihih
Hadii çok güzel bi hediye olur .. Bence bi kaç gün daha bekle öyle yaptır benim 56 cıktı değer ama sonuçta yeterli değil bugün tekrar yaptırdım her şekilde de bekliyorsun yine o_O

Merhaba arkadaşlar bende 5+2 günlük hamileyim dün doktora gittim ultrasona girdim doktor keseden emin olamadı küçük dedi kan testi yaptırdım hctp 2190 çıktı doktor gebelik var dedi ikinciye hamileyim ilk çocuğumda keseyide kalp atışında duymuştum beş haftalikken. sizler kaçıncı haftada gördünüz keseyi olumlu düşünmek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim ayni haftadayiz bn dun 5+0 kese net gozuktu ama kalp atisini duyamadik pazartesi tekrar gidecem :)

Aynen ovulasyndan tam 1 hafta sonra idrarda çooook silik çıktı dun, test yapmayacaktım fakat aniden karnımda adet sancısı gibi bir his ateş basması mide bulantısı oldu, ondan sonra test yaptım, zaten 5 hafta dolmadan beta hcg çok yüksek olmuyrmuş, adet tarihimi baz alırsak yarın 3 hafta dolacak. biraz aceleciyiz galiba bizler :)
Canim adetine 3 gun kala kan testi ver varsa kesin cikiyor:)

Az önce beta baktığım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktı :KK43: ama idrar testinde çok silik çıkmıştı :KK43:
Canim genelde ovulasyondan 11--12 gun sonra cikiyor bu da adete 3 4 gun kala demek bn de senin gibi 7 gun kala yaptirdim neg cikmisti adete 3 gun kala tekrar yaptirdim 62 cikmisti umudunu kaybetme erken yaptirmisin :)))

canım üzülme, 3 haftalık gebeliklere şüpheli diyrlarmiş, 4. 5. haftalara kadar 0-5 arasında çıkan çokmuş, en net değer 5. haftadan sonra belli oluyrmuş. sen beslenmene devam et, ilerleyen günlerde katlanarak artacaktır değerin inş. sımsıkı da tutunacaktır sana :)
inşallah ya yarın testi yenileyez tabi bugün adet olmazsam. bugün olmam lazım.
Merhaba arkadaşlar bende 5+2 günlük hamileyim dün doktora gittim ultrasona girdim doktor keseden emin olamadı küçük dedi kan testi yaptırdım hctp 2190 çıktı doktor gebelik var dedi ikinciye hamileyim ilk çocuğumda keseyide kalp atışında duymuştum beş haftalikken. sizler kaçıncı haftada gördünüz keseyi olumlu düşünmek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızımda 7 haftalıkken duymuştum ben
Arkadaşlar mide bulantım arttı ama sanki adet olcakmış gibi his var içimde sırtımda ağrılar var ve bir kaç akşamdır uyku uyuyamıyorum normalde uyumaya bayılan birisiyimdir sizce hamile kalmış olabilirmiyim daha adetıme 3 gün var ? Ne olur cevap yazın ümitsizim:110::KK22:
allah gönlüne göre versin cnm

ne güzel eşinde çok istiyomuş. bnm ki gönülsüz. bnm zorumla. 1 yıldır başının etini edim. sonunda pes etti tamam dedi.

Canim adetine 3 gun kala kan testi ver varsa kesin cikiyor:)
bnm çıkmadı. 3 gün kala verdim. 5.224 çıktı ya
Az önce beta baktığım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktı :KK43: ama idrar testinde çok silik çıkmıştı :KK43:
üzülme canm herşey çok güzel olacak

ne güzel eşinde çok istiyomuş. bnm ki gönülsüz. bnm zorumla. 1 yıldır başının etini edim. sonunda pes etti tamam dedi.

birazdan pregestrn baktırmaya gideceğim randevum vardı, bakalım yumurtlamışmıyım. valla moralim bozuldu, seta 2nin altında çıkınca :KK43:

Aslında benim eşim de öyleydi sonra bir anda tamam bende istiyorum dedi

X