- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.941
Benim de doktorum istemedi sırf merakımdan gidip verdim rahat edemiyorsan ver canım.kızlar ikinci testten sonra dr haftaya keseyi görmek için çağırdı sizce 3. bir kan vermelimiyim son değer 500 merak etmiyo değilim dr gerek duymadı ama ben çok merak ediyorum
Canım bi doktorunu ara bence ..Yahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor
Canim kahverengi ise bence eski kan kalintilaridir bir onceki kanamanin ,ama hic ertelenicek bir konu degil mutlaka doktora git bir kontrol etsinlerYahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor
Canm bende ayni durumdayim sali aksam bianda pat die basladi kanamm ve kipkirmiziydi.proluton depot vuruldu hafifledi dunde geldi kirmizi bugun kahveye dondu.bende cok korkuyorum kan sulandrci igne ve aspirn kullnyorm.Yahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor
Seni cok iyi anlyorm canm.benmde sali gunu aksam bianda pat die kipkirmizi kanamm basladi.dunde vardi ama azaldi o gece proluton depot igne vurldu.simdi az az gelior kan sulndrci igne ve hap kullnyorm.doktorm devm etcksn defi ama bence igne kanama yapiir die dusunuyorm.banyo yapmyada korkuyormYahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor
Canm senin SAT neydi ? Hadi heyecanla güzel haberler bekliyoruz senden rabbim yüzünü güldürsünreyyan87 canim nasilsin ? Aklim sende kaldi yazmadinda hic ? Bir daha ne zaman gidiceksin ?kalbini ferah tut her sey guzel olucak ..bende bugun 2.15 e randevu aldim kalp henuz duyulmaz herAlde ama kontrol icin cagirdi sanirim , kese buyumusmu icinde bebek varmi yolk sac olusmusmu ,insallah her sey yolunda gider , cok heyecanliyim
Canim benim satim 23 mayis , ama kesem 5.5 mm idi yani kucuktu haftasina gore , insallah her sey yoluna girmistir simdi.amin insallah cok tesekkur ederim .Canm senin SAT neydi ? Hadi heyecanla güzel haberler bekliyoruz senden rabbim yüzünü güldürsün
Hayırlı haberlerle gel inşallah kalp atışlarını duyman için erken ama kesenin .büyüdüğünu görürsün inşallahCanim benim satim 23 mayis , ama kesem 5.5 mm idi yani kucuktu haftasina gore , insallah her sey yoluna girmistir simdi.amin insallah cok tesekkur ederim .
Canım çubuk kraker yersen iyi gelir diye biliyorum.Kızlar mrb ben cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim. Mide bulantılarım baya arttı ne yapmam lazım?
Hayırlı olsun canim Inşallah kan değerlerin kat kat artar maşallahDayanamadım 2. testi yaptım yine 2. çizgi gözüktü.
Allah YARDIMCINIZ olsun canım inşallah allahın izni ile olumlu olur herşey bu doktorlar herşeyi pat diye söylemeye sozlesmisler herhalde kese boyunda güzelmiş bak bozmamaya çalış moralini biliyorum zor ama bebeğin için onu etkilememek için moralini bozma canım sabırlı oloznur65 mercankara kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin . Kesem gunde 1 mm buyumus o acidan iyi 11 mm olmus . Ama bebegi yada yolk saci goremedik bana kesin bugub gorulmesi lazimdi diye bir sey soylemedi , ama haftaya kesin gormemiz lazim goremezsek kurtaj dedi pat diye esiminde benimde cok morali bozuldu carsamba sabahi bir daha gidicem kesin gozukmesi lazimmis , Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.benim gibi duydunuzmu hic kizlar kac mm iken bebek gorunuyor acaba kesede
Hayırlı olsun canim Inşallah kan değerlerin kat kat artar maşallah
İnsallah canim cok saol insallah Rabbim yuzumu guldurur cok istiyordum bu bebegi , hepimizjn yuzu gulsun insallah .carsamba gunune kadar sakince bekleyecem sonrasindada kaderimi yasiyacagim artijAllah YARDIMCINIZ olsun canım inşallah allahın izni ile olumlu olur herşey bu doktorlar herşeyi pat diye söylemeye sozlesmisler herhalde kese boyunda güzelmiş bak bozmamaya çalış moralini biliyorum zor ama bebeğin için onu etkilememek için moralini bozma canım sabırlı ol
Bende 2kere test yaptım senin gibi 2 sinde de pozitif gördüm kanda da çıktı çok şükür seninde çıkar hayirlisiyla inşallah korkmaŞimdi korku sardı kan değerlerim düşük çıakrsa. arkadaşlarda gördü onalrda hamilesin diyor ama kan değeri vermedm daha ya yanılırsam diye
Dua etmekten başka ne gelir elden ? Rabbim yüzünü güldürsün canım müjdeli sevinçli haberler bekliyoruz sendenoznur65 mercankara kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin . Kesem gunde 1 mm buyumus o acidan iyi 11 mm olmus . Ama bebegi yada yolk saci goremedik bana kesin bugub gorulmesi lazimdi diye bir sey soylemedi , ama haftaya kesin gormemiz lazim goremezsek kurtaj dedi pat diye esiminde benimde cok morali bozuldu carsamba sabahi bir daha gidicem kesin gozukmesi lazimmis , Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.benim gibi duydunuzmu hic kizlar kac mm iken bebek gorunuyor acaba kesede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?