- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.921
Bunları hiç bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.Valla canım benim arkadaşım hamilelik te hergün 1tane içti ama benim doktorum içme dedi rahim kasilmasini artırıp düşüge sebep oluyormuş Allah korusun bunun yanında maydanoz nane nar hurma ananas cola fanta gazoz çay kahve çikolatala midye ve cig et yasak
Canım bence güzel artmış inşallah da katlanarak artar :)Kizlar 70ti sonucum. 122 olmus. Ama 70i sabah vermistim bunu 2 gun sonra 3bucukta verdim sanki az geldi bana ne diyosunuz
Bunları hiç bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
anansin faydalı olduğunu biliyordum ve yemeye devam ediyorum hergun ben yemiyim artık bariValla canım benim arkadaşım hamilelik te hergün 1tane içti ama benim doktorum içme dedi rahim kasilmasini artırıp düşüge sebep oluyormuş Allah korusun bunun yanında maydanoz nane nar hurma ananas cola fanta gazoz çay kahve çikolatala midye ve cig et yasak
Canım ananas kanı sulandiriyor aslında faydali hatta ben birkaç yabancı kitapta da okumuştum ama demek ki zararida varmış ki adamlar kağıda yazıp elimize verme gereği duymuşlar hem zaten kan sulandirici kullanıyoruz o yüzden riske atmaya gerek yok benceanansin faydalı olduğunu biliyordum ve yemeye devam ediyorum hergun ben yemiyim artık bari
9. Gun 70ti 11. Gun 122 ama 11. Gun gec verdim. Simdi hastaneden aradilar moralimi bozdular ya istedigimiz gibi artmamis 11. Gun gec verdiniz 2 katindan fazla olmasini beklerdik dedilerCanım çok çok güZel artmış.. Sen kaçıncı gündesin şuan? %60 ila %66 artması yeterli...
Benim 12 gün 172
14. Gün 282 sonra birden 781 çıktı...
Senin de öyle artacak inşallah
Kesenin ve bebeğin boyutları canım ama resmi tam cekmemissin neyin hangisi olduğu anlaşılmıyorEki Görüntüle 1577249 çok Afedersiniz ama ben burda yazarlardan hiç birşey anlamadım anlayan varsa yardimci olabilir mi rica etsem
Hemşiremi dedi bunu doktormu9. Gun 70ti 11. Gun 122 ama 11. Gun gec verdim. Simdi hastaneden aradilar moralimi bozdular ya istedigimiz gibi artmamis 11. Gun gec verdiniz 2 katindan fazla olmasini beklerdik dediler
Benim ilk ultrason resmim daha öncede görmedim onun için hangisi bebek hangisi kese hiç bir fikrim yok anlayamadım onun için burda deneyimli olanlar var onun için belki bana ölçüleri ni yaza bilirler diye koydum teşekkür ederim ilginize canımKesenin ve bebeğin boyutları canım ama resmi tam cekmemissin neyin hangisi olduğu anlaşılmıyor
Canım bugün olmadı yaa çok sağol inşallah keseye kadarda bi sıkıntı yaşamam.akıntım oluyo oda normalmiş herhalde allahım bu sıkıntılarımızı gidersin hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimiziCanım eger agrı farkedecek kadar cok hıssedılıyorsa bence gıt doktpra .bendede ufak batmalar oluyor arada sankı bırden bır sey gırıyormus gıbı , normal oldugunu dusunuyorum ama benede ıcın rahat olsun
Bugün bi sıkıntım olmadı keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz artık.Senin transferin benden bıgün önceydi galiba canım takip ediyodum öyle Aklımda kalmışBu arada seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı. Inşallah nasip olur. :))
Ah ah keşke bekleseydim. 12. Günü ve keşke gidip kendi hastanemde yaptırsaydım ilk testimi. Hala stresi atabilmiş değilim üstümden. Kese görmek nasip olur inşaallah.Hemşiremi dedi bunu doktormu
ArkadaşlarYakamoz5424 H hasret41 onlarda moral bozan ekiplere denk geldi senin gibi boşu bışuna strese girdiler....
Yapma gözünü seviim üzme kendini boşuna
%70 artış olmuş bak
Hem 100 ün üstü gebelik.. Sen 11 . Günde 122 sin yarın normql gününde gitseydin
GÖZünüz aysın gebesiniz diyceklerdi
Ama güZelim siz de niye 12. Günü beklemiyorsunuz ? Zor biliyorum ama
aminn canım.Bugün bi sıkıntım olmadı keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz artık.Senin transferin benden bıgün önceydi galiba canım takip ediyodum öyle Aklımda kalmışAllahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
Pozitif mi çıktı. Kaçıncı günündesinBugün idrar testi yapınca sakinleştim biraz. Cumartesi kan tahlili vereceğim az kaldı çok şükür. Inşallah hayırlı haber veririm.
Canim 1 cm 10 mm degilmi , bebis 3.5 cm ozaman dedigine gore ,ama keseden 3 kat buyk ! 3.6 mm dedir heralde cnmYok tatlım cumartesi gittim o gün tam 5 haftaydi kese 1.05 cm bebiste 36 mm 15 gün sonraya çağırdılar bayram sonuna denk geliyor
Aynen canım ya 3.6 mm yanlış yazmışımCanim 1 cm 10 mm degilmi , bebis 3.5 cm ozaman dedigine gore ,ama keseden 3 kat buyk ! 3.6 mm dedir heralde cnm
Valla canım benim cumartesi ultrason da 5haftalik gözüktü tam sat 28 mayıs yumurta toplama 8 haziran transfer 13 haziran ne kadarlık su an normal de hesaplayamadim ama ultrasona göre 5w4d lük
caım geçmiş olsun kendini strese sokma kırmızı olmadığı sürece tedirgin olma dinlen umarım geçerYahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?