2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bunları hiç bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

anansin faydalı olduğunu biliyordum ve yemeye devam ediyorum hergun ben yemiyim artık bari

anansin faydalı olduğunu biliyordum ve yemeye devam ediyorum hergun ben yemiyim artık bari
Canım ananas kanı sulandiriyor aslında faydali hatta ben birkaç yabancı kitapta da okumuştum ama demek ki zararida varmış ki adamlar kağıda yazıp elimize verme gereği duymuşlar hem zaten kan sulandirici kullanıyoruz o yüzden riske atmaya gerek yok bence

Canım çok çok güZel artmış.. Sen kaçıncı gündesin şuan? %60 ila %66 artması yeterli...
Benim 12 gün 172
14. Gün 282 sonra birden 781 çıktı...
Senin de öyle artacak inşallah
9. Gun 70ti 11. Gun 122 ama 11. Gun gec verdim. Simdi hastaneden aradilar moralimi bozdular ya istedigimiz gibi artmamis 11. Gun gec verdiniz 2 katindan fazla olmasini beklerdik dediler

9. Gun 70ti 11. Gun 122 ama 11. Gun gec verdim. Simdi hastaneden aradilar moralimi bozdular ya istedigimiz gibi artmamis 11. Gun gec verdiniz 2 katindan fazla olmasini beklerdik dediler
Hemşiremi dedi bunu doktormu
Arkadaşlar Yakamoz5424 H hasret41 onlarda moral bozan ekiplere denk geldi senin gibi boşu bışuna strese girdiler....
Yapma gözünü seviim üzme kendini boşuna
%70 artış olmuş bak
Hem 100 ün üstü gebelik.. Sen 11 . Günde 122 sin yarın normql gününde gitseydin
GÖZünüz aysın gebesiniz diyceklerdi
Ama güZelim siz de niye 12. Günü beklemiyorsunuz ? Zor biliyorum ama

Kesenin ve bebeğin boyutları canım ama resmi tam cekmemissin neyin hangisi olduğu anlaşılmıyor
Benim ilk ultrason resmim daha öncede görmedim onun için hangisi bebek hangisi kese hiç bir fikrim yok anlayamadım onun için burda deneyimli olanlar var onun için belki bana ölçüleri ni yaza bilirler diye koydum teşekkür ederim ilginize canım

Canım eger agrı farkedecek kadar cok hıssedılıyorsa bence gıt doktpra .bendede ufak batmalar oluyor arada sankı bırden bır sey gırıyormus gıbı , normal oldugunu dusunuyorum ama benede ıcın rahat olsun
Canım bugün olmadı yaa çok sağol inşallah keseye kadarda bi sıkıntı yaşamam.akıntım oluyo oda normalmiş herhalde allahım bu sıkıntılarımızı gidersin hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi

Bu arada seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı. Inşallah nasip olur. :))
Bugün bi sıkıntım olmadı keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz artık.Senin transferin benden bıgün önceydi galiba canım takip ediyodum öyle Aklımda kalmış Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin

Bugün idrar testi yapınca sakinleştim biraz. Cumartesi kan tahlili vereceğim az kaldı çok şükür. Inşallah hayırlı haber veririm.

Ah ah keşke bekleseydim. 12. Günü ve keşke gidip kendi hastanemde yaptırsaydım ilk testimi. Hala stresi atabilmiş değilim üstümden. Kese görmek nasip olur inşaallah.
Saniye senin değerin fena artmamış canım. Ben 10. Gün yaptırdım 127 çıktı, 12. Gün yaptırdım 199 çıktı (ama aile hekimliginde), 13. Kendi hastanemde yaptırdım 467 çıktı. Sen de bir kere daha yaptır artacaktır inşaallah.

aminn canım.

Bugün idrar testi yapınca sakinleştim biraz. Cumartesi kan tahlili vereceğim az kaldı çok şükür. Inşallah hayırlı haber veririm.
Pozitif mi çıktı. Kaçıncı günündesin

Yok tatlım cumartesi gittim o gün tam 5 haftaydi kese 1.05 cm bebiste 36 mm 15 gün sonraya çağırdılar bayram sonuna denk geliyor
Canim 1 cm 10 mm degilmi , bebis 3.5 cm ozaman dedigine gore ,ama keseden 3 kat buyk ! 3.6 mm dedir heralde cnm

Valla canım benim cumartesi ultrason da 5haftalik gözüktü tam sat 28 mayıs yumurta toplama 8 haziran transfer 13 haziran ne kadarlık su an normal de hesaplayamadim ama ultrasona göre 5w4d lük

Canım bizim seninle yakın tedavimiz. Benim sat 27 Mayıs transfer 15 haziran ultrasona göre 5w6d(ult. Tarihi 7 temmuz)

Yahuu kafayı yememek elde değil kanamam vardı kesildi yine başladı sabah duş aldım dünkü kanamanın devamı mı geliyo acaba diorumm kahverengi kahverengi geliyor ama her an dönecek kırmızıya die ödüm patlıyor

caım geçmiş olsun kendini strese sokma kırmızı olmadığı sürece tedirgin olma dinlen umarım geçer

kızlar ikinci testten sonra dr haftaya keseyi görmek için çağırdı sizce 3. bir kan vermelimiyim son değer 500 merak etmiyo değilim dr gerek duymadı ama ben çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…