2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

İnsallah canim cok saol insallah Rabbim yuzumu guldurur cok istiyordum bu bebegi , hepimizjn yuzu gulsun insallah .carsamba gunune kadar sakince bekleyecem sonrasindada kaderimi yasiyacagim artij
İnşallah herkes için hepimizin yuzunu guldursun allahım hepimiz nasıl emek veriyoruz benimde kesen küçük çıktı bende pazartesi yı hayirlisiyla. Bekliyorum hepimiz için herşeyin hayırlısı canım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız sizler birşey hissediyorsunuz ben de göğsümdeki hassaslik tan baska hiç birşey yok birşey hissetmemek normal mi
Normal canım normal
Bi değişiklikler genelde kalp atışıyla başlıyor.. Bu da 8 hafta civarı oluyor
Bazı kişilerde o zaman da bir değişiklik olmuyor canım.. Zaten bizimkiler tüp bebek olduğu için gebe olduğumuzu biliyoruz.. Normal yoldan gebe kalanlar daha bizim bu geçtiğimiz aşamalarda hamile oldukşarını bile anlamıyorlar

İlk ınce karından baktı kese gozuktu ,vajınal bakarsak belkı bebegıde gorebıkırız dedı ama goremedık ıste canım .amin inşalah cnm cok saol

Çok saol canım biz sanırım bildiğimiz için belirti bekliyorum herhalde canım

Ca
canım sıkma canını dua et

İnsallah canim cok saol insallah Rabbim yuzumu guldurur cok istiyordum bu bebegi , hepimizjn yuzu gulsun insallah .carsamba gunune kadar sakince bekleyecem sonrasindada kaderimi yasiyacagim artij
Allah hakkımızda hayırlısıın versin inşallh diecek yapacak bişey yok bekliyoruz artık bundan sonrasını Allah nasip ettiyse zaten doğacak etmediysede elden bişey gelmiyor üzmemeye çalış kendini benimde kananam kırmızıya döndü bakalım bekleyip görücez

Canım sen görüştünmü doktorunla

Canım sen görüştünmü doktorunla
Evet görüştüm dr yapacak bişey yok dio dün pruloton yaptırmıştık zaten birhafta koruyomuş kanaman artarsa gel dedi gece olursada mutlaka bir hastaneye git dedi ben bu geceden çok korkuyorum ama daha öncede böyle olmuştu çok can sıkıcı ya dün hiç kanama alanı görünmüyo dedi bugün nasıl oluyor anlamıorum bu iş

Bebeğin sana naz yapıp kendini göstermiyodur annesi. Haftaya gittiğinde ben göreceğine inanıyorum inşallah bi sorun çıkmaz canım sen gönlünü ferah tutmaya çalış.

İlk ınce karından baktı kese gozuktu ,vajınal bakarsak belkı bebegıde gorebıkırız dedı ama goremedık ıste canım .amin inşalah cnm cok saol
canım inşallah haftaya görürsün sıkma canını ya bu doktorlar ne böyle ya pat pat her şeyi söylüyor biraz ılımlı konuşsa canları mı çıkar benim doktorum hiçbirşey demedi cumartesi gel bakalım dedi sadece bende bekliyorum akşam misafir var hazırlık yapıyorum benim güçlü olman lazım çünkü düşünmek zorunda oldugum bir bebeğim var bana muhtaç o güldükce ben gülüyorum yani cumartesiye kadar durum bu canım.

her ikinizede geçmiş olsun ben oğlumda sürekli kanamalı bir gebelik yaşadım sizi anlıyorum o yüzden sakin olun ilaçları düzenli alın iş yapmayın eğilip kalkmayın ayaklarınızın altına yastık koyun ve sol tarafınıza yatmayı çalışın bunları yapmıştım ben allahım yüzümüzü güldürsün nazar değdi bence

Haklisin canim senin bir yavrun var Allah bagislasin onun icin guclu durmak zorundasin ,Rabbim insallah kardesinide ski ski tutundurur sana kolay gelsin sana canim anladigim kadariyla ramazanda gelen giden yogun geciyor sizin , ne guzel bak kafani dagitiyorsun ist e

evet canım gelen giden oluyor şükür bide benden yaşca büyük insanlar bana güzel şeyler anlatıyorlar moral oluyor ben kürtajdan çok korkuyorum artık onu düşünüyorum ne olcaksa olsun ama çabucak olsun diyorum eşimle konuşmuyorum okadar rahat ki sinirim bozuyor adam sende gönlünü ferah tut nazlı mı olacak ne senin ki.

Benim esimde tam tersi cok depresif hemen yikiliveriyor orucunda etkisi var tabi ..kurtaja gerek kalmayacak canim her sey yolunda gidecek hic merak etme ben ıkımız ıcınde ınanıyorum ,hele senın bütün her seyın guzel ılerlemıstı .ki kürtajda korkulacak bır sey degıl en yakın arkadasım ıkı defa oldu ardarda , bayıltıyorlar zaten bır sey anlamıyorsun, ınsallah hayatımız bıyunca kurtaj olmak zorunda kalmayız

yahu psikolojim bozuldu bu neymiş böyle. Her aşamada farklı bir belirsizlik. Acaba tuttu mu, acaba kan değerlerim artacak mı, acaba kese görünecek mi, acaba içi dolu mu, acaba kalbi atacak mı. .. hamileliğin tadını çıkarmayı en çok isteyen biziz ama malesef nasip olmuyor bir türlü. Doktorlarımız sağolsun. Ne meraklılarmış felaket tellallığı yapmaya.
Sen içini ferah tut bol bol dua et canım. Şu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürsün. Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Rabbim nasip eder insaalah

inşallah canım eşin haklı ilk bebek biz ikimizde bu psikoljideyiz bizim bir oğlumuz var :) darısı size olacak burda bayıltmıyor doktorum narkoza karşı ben rahim filminde istedim narkoz vermedi bakalım meyvam büyük sen içini ferah tut olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…