- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.961
İnşallah herkes için hepimizin yuzunu guldursun allahım hepimiz nasıl emek veriyoruz benimde kesen küçük çıktı bende pazartesi yı hayirlisiyla. Bekliyorum hepimiz için herşeyin hayırlısı canımİnsallah canim cok saol insallah Rabbim yuzumu guldurur cok istiyordum bu bebegi , hepimizjn yuzu gulsun insallah .carsamba gunune kadar sakince bekleyecem sonrasindada kaderimi yasiyacagim artij
Normal canım normalMerhaba arkadaşlar nasılsınız sizler birşey hissediyorsunuz ben de göğsümdeki hassaslik tan baska hiç birşey yok birşey hissetmemek normal mi
İlk ınce karından baktı kese gozuktu ,vajınal bakarsak belkı bebegıde gorebıkırız dedı ama goremedık ıste canım .amin inşalah cnm cok saolDua etmekten başka ne gelir elden ? Rabbim yüzünü güldürsün canım müjdeli sevinçli haberler bekliyoruz senden
Bak kesen ne güEl görünmüş bide bişey sorcam vajinal mi karından mı baktı.. Karından zaten görünmez çünkü
Çok saol canım biz sanırım bildiğimiz için belirti bekliyorum herhalde canımNormal canım normal
Bi değişiklikler genelde kalp atışıyla başlıyor.. Bu da 8 hafta civarı oluyor
Bazı kişilerde o zaman da bir değişiklik olmuyor canım.. Zaten bizimkiler tüp bebek olduğu için gebe olduğumuzu biliyoruz.. Normal yoldan gebe kalanlar daha bizim bu geçtiğimiz aşamalarda hamile oldukşarını bile anlamıyorlar
canım sıkma canını dua etoznur65 mercankara kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin . Kesem gunde 1 mm buyumus o acidan iyi 11 mm olmus . Ama bebegi yada yolk saci goremedik bana kesin bugub gorulmesi lazimdi diye bir sey soylemedi , ama haftaya kesin gormemiz lazim goremezsek kurtaj dedi pat diye esiminde benimde cok morali bozuldu carsamba sabahi bir daha gidicem kesin gozukmesi lazimmis , Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.benim gibi duydunuzmu hic kizlar kac mm iken bebek gorunuyor acaba kesede
Bende 2kere test yaptım senin gibi 2 sinde de pozitif gördüm kanda da çıktı çok şükür seninde çıkar hayirlisiyla inşallah korkma
Allah hakkımızda hayırlısıın versin inşallh diecek yapacak bişey yok bekliyoruz artık bundan sonrasını Allah nasip ettiyse zaten doğacak etmediysede elden bişey gelmiyor üzmemeye çalış kendini benimde kananam kırmızıya döndü bakalım bekleyip görücezİnsallah canim cok saol insallah Rabbim yuzumu guldurur cok istiyordum bu bebegi , hepimizjn yuzu gulsun insallah .carsamba gunune kadar sakince bekleyecem sonrasindada kaderimi yasiyacagim artij
Canım sen görüştünmü doktorunlaAllah hakkımızda hayırlısıın versin inşallh diecek yapacak bişey yok bekliyoruz artık bundan sonrasını Allah nasip ettiyse zaten doğacak etmediysede elden bişey gelmiyor üzmemeye çalış kendini benimde kananam kırmızıya döndü bakalım bekleyip görücez
Evet görüştüm dr yapacak bişey yok dio dün pruloton yaptırmıştık zaten birhafta koruyomuş kanaman artarsa gel dedi gece olursada mutlaka bir hastaneye git dedi ben bu geceden çok korkuyorum ama daha öncede böyle olmuştu çok can sıkıcı ya dün hiç kanama alanı görünmüyo dedi bugün nasıl oluyor anlamıorum bu işCanım sen görüştünmü doktorunla
Bebeğin sana naz yapıp kendini göstermiyodur annesi. Haftaya gittiğinde ben göreceğine inanıyorum inşallah bi sorun çıkmaz canım sen gönlünü ferah tutmaya çalış.oznur65 mercankara kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin . Kesem gunde 1 mm buyumus o acidan iyi 11 mm olmus . Ama bebegi yada yolk saci goremedik bana kesin bugub gorulmesi lazimdi diye bir sey soylemedi , ama haftaya kesin gormemiz lazim goremezsek kurtaj dedi pat diye esiminde benimde cok morali bozuldu carsamba sabahi bir daha gidicem kesin gozukmesi lazimmis , Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.benim gibi duydunuzmu hic kizlar kac mm iken bebek gorunuyor acaba kesede
Canım bence normal bende pek bişi hissetmiyorum. Benimde sadece göğüslerimde hassaslık kuru kuruya arada midem bulanıyo.Merhaba arkadaşlar nasılsınız sizler birşey hissediyorsunuz ben de göğsümdeki hassaslik tan baska hiç birşey yok birşey hissetmemek normal mi
canım inşallah haftaya görürsün sıkma canını ya bu doktorlar ne böyle ya pat pat her şeyi söylüyor biraz ılımlı konuşsa canları mı çıkar benim doktorum hiçbirşey demedi cumartesi gel bakalım dedi sadece bende bekliyorum akşam misafir var hazırlık yapıyorum benim güçlü olman lazım çünkü düşünmek zorunda oldugum bir bebeğim var bana muhtaç o güldükce ben gülüyorum yani cumartesiye kadar durum bu canım.İlk ınce karından baktı kese gozuktu ,vajınal bakarsak belkı bebegıde gorebıkırız dedı ama goremedık ıste canım .amin inşalah cnm cok saol
Canm bende ayni durumdayim sali aksam bianda pat die basladi kanamm ve kipkirmiziydi.proluton depot vuruldu hafifledi dunde geldi kirmizi bugun kahveye dondu.bende cok korkuyorum kan sulandrci igne ve aspirn kullnyorm.
Seni cok iyi anlyorm canm.benmde sali gunu aksam bianda pat die kipkirmizi kanamm basladi.dunde vardi ama azaldi o gece proluton depot igne vurldu.simdi az az gelior kan sulndrci igne ve hap kullnyorm.doktorm devm etcksn defi ama bence igne kanama yapiir die dusunuyorm.banyo yapmyada korkuyorm
Allah hakkımızda hayırlısıın versin inşallh diecek yapacak bişey yok bekliyoruz artık bundan sonrasını Allah nasip ettiyse zaten doğacak etmediysede elden bişey gelmiyor üzmemeye çalış kendini benimde kananam kırmızıya döndü bakalım bekleyip görücez
Insallah canım dedıgın gibi olurBebeğin sana naz yapıp kendini göstermiyodur annesi. Haftaya gittiğinde ben göreceğine inanıyorum inşallah bi sorun çıkmaz canım sen gönlünü ferah tutmaya çalış.
Haklisin canim senin bir yavrun var Allah bagislasin onun icin guclu durmak zorundasin ,Rabbim insallah kardesinide ski ski tutundurur sanacanım inşallah haftaya görürsün sıkma canını ya bu doktorlar ne böyle ya pat pat her şeyi söylüyor biraz ılımlı konuşsa canları mı çıkar benim doktorum hiçbirşey demedi cumartesi gel bakalım dedi sadece bende bekliyorum akşam misafir var hazırlık yapıyorum benim güçlü olman lazım çünkü düşünmek zorunda oldugum bir bebeğim var bana muhtaç o güldükce ben gülüyorum yani cumartesiye kadar durum bu canım.
evet canım gelen giden oluyor şükür bide benden yaşca büyük insanlar bana güzel şeyler anlatıyorlar moral oluyor ben kürtajdan çok korkuyorum artık onu düşünüyorum ne olcaksa olsun ama çabucak olsun diyorum eşimle konuşmuyorum okadar rahat ki sinirim bozuyor adam sende gönlünü ferah tut nazlı mı olacak ne senin ki.Haklisin canim senin bir yavrun var Allah bagislasin onun icin guclu durmak zorundasin ,Rabbim insallah kardesinide ski ski tutundurur sanakolay gelsin sana canim anladigim kadariyla ramazanda gelen giden yogun geciyor sizin , ne guzel bak kafani dagitiyorsun ist e
Benim esimde tam tersi cok depresif hemen yikiliveriyorevet canım gelen giden oluyor şükür bide benden yaşca büyük insanlar bana güzel şeyler anlatıyorlar moral oluyor ben kürtajdan çok korkuyorum artık onu düşünüyorum ne olcaksa olsun ama çabucak olsun diyorum eşimle konuşmuyorum okadar rahat ki sinirim bozuyor adam sende gönlünü ferah tut nazlı mı olacak ne senin ki.
Kese daha çok küçük gözükmemesi çok normal bence de canım bol bol dua et inşallah gözükür bir dahaki kontrole canımInsallah canım dedıgın gibi olurtesekkur ederim
yahu psikolojim bozuldu bu neymiş böyle. Her aşamada farklı bir belirsizlik. Acaba tuttu mu, acaba kan değerlerim artacak mı, acaba kese görünecek mi, acaba içi dolu mu, acaba kalbi atacak mı. .. hamileliğin tadını çıkarmayı en çok isteyen biziz ama malesef nasip olmuyor bir türlü. Doktorlarımız sağolsun. Ne meraklılarmış felaket tellallığı yapmaya.oznur65 mercankara kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin . Kesem gunde 1 mm buyumus o acidan iyi 11 mm olmus . Ama bebegi yada yolk saci goremedik bana kesin bugub gorulmesi lazimdi diye bir sey soylemedi , ama haftaya kesin gormemiz lazim goremezsek kurtaj dedi pat diye esiminde benimde cok morali bozuldu carsamba sabahi bir daha gidicem kesin gozukmesi lazimmis , Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.benim gibi duydunuzmu hic kizlar kac mm iken bebek gorunuyor acaba kesede
inşallah canım eşin haklı ilk bebek biz ikimizde bu psikoljideyiz bizim bir oğlumuz var :) darısı size olacak burda bayıltmıyor doktorum narkoza karşı ben rahim filminde istedim narkoz vermedi bakalım meyvam büyük sen içini ferah tut olur mu.Benim esimde tam tersi cok depresif hemen yikiliveriyororucunda etkisi var tabi ..kurtaja gerek kalmayacak canim her sey yolunda gidecek hic merak etme ben ıkımız ıcınde ınanıyorum ,hele senın bütün her seyın guzel ılerlemıstı .ki kürtajda korkulacak bır sey degıl en yakın arkadasım ıkı defa oldu ardarda , bayıltıyorlar zaten bır sey anlamıyorsun, ınsallah hayatımız bıyunca kurtaj olmak zorunda kalmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?