- 14 Şubat 2015
- 127
- 107
- 23
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.881
Merhaba arkadaşım nasıl oldun? Kanaman oldu mu daha sonra? Bana da 5 gün progestan verdi doktor. Kendi doktoruma da telefonda söyledim o da vurun dedi. Diğer ilaçlara da aynen devam ediyorum. Ne zormuş ve ne sağlam sinir gerekiyormuş ya Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canm ya benmde dun gece bianda kanamm basladi hastnye yonlndrdi doktor dusuk onleyici igne yapildi geceden beri hala kanamm devm ediyor orkid koydum senn kanamn ne kadr geldi.doktor yapck bisey yok evde beklycksn dedi ultrasyona kadar.Kızlar bugün bir uyandım azıcık bir kanamam olmuş, koşa koşa doktora gittim. Neyse gittim doktora vajinal ultrasyonla baktı ve 1 tane kese gördük orda. Bana herşey yolunda korkma dedi. Keseyi bu şekilde göreceğimi hiç hayal etmemiştim. Ne korkuydu ama....Progestan iğne verdiler bana.İnşallah bebeğime bişey olmaz...
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Benim kanamam sanki bir anlık gibi geldi sızıntı gibi sonra kesildi Ben de iğne vurdurdum dün. Peki ultrasyondan bakmadılar mı? Ben gidince hemen alttan baktı doktor. Dinlen canım bol bol, dualarım seninle.Canm ya benmde dun gece bianda kanamm basladi hastnye yonlndrdi doktor dusuk onleyici igne yapildi geceden beri hala kanamm devm ediyor orkid koydum senn kanamn ne kadr geldi.doktor yapck bisey yok evde beklycksn dedi ultrasyona kadar.
çok dikkat et canım kendine, o iğne beni de fena yaptı ama dediğin gibi sabredicez dualarım seninleP.Depo iğne vuruldum dün o ciddi şekilde azalttı leke şeklinde şu an birde fitil yapıorm ve çok zorlanıyorum onu yaparken progestan iğnesi de iki kapsul aynı anda vurul dedi drm ve o iğne beni bitirio hayırlısı Rabbim çektiğimiz fiziksel /psikolojik çilenin karşılığını verir inş şu anda ankara yolundayız arkaya yattım baya yastık yorgan tespihimi çeke çeke 2 saatte bir ara vere vere gidiyoruz.
Canm Rabbim yardimcin olsun nolur morelini bozma.dunden beri benmde kanamm devm ediyor.insllah Rabbim yavrularmzi bizlere bagislar..teşekür ederim canım sağol.
Yok canm igne icn en yakn hastaneye gittik.ordada baktrmk istemedm kendi doktorum hem uzak hem gece kapali gel falanda demedi ama bu kanama boyle devammi edecekki.hastanye yatmm gerekmezmiydiki.bide kan sulandirici hem igne clexan hem aspirin kullanyorm onlarmi yaptiki sende kullaniyomusunAh canım ya çok geçmiş olsun. Benim kanamam sanki bir anlık gibi geldi sızıntı gibi sonra kesildi Ben de iğne vurdurdum dün. Peki ultrasyondan bakmadılar mı? Ben gidince hemen alttan baktı doktor. Dinlen canım bol bol, dualarım seninle.
Canım benim kendi doktorum da uzak ben aradım durumdan haberdr ettim bana eğer kanaman devam ederse mutlaka gel dedi. Sen kendi doktorunu aradın mı? Ben kan sulandırıcı olarak sadece koraspin kullanıyorum. Bence sen doktoruna ulaş canım kendi kendini üzme böyle.Yok canm igne icn en yakn hastaneye gittik.ordada baktrmk istemedm kendi doktorum hem uzak hem gece kapali gel falanda demedi ama bu kanama boyle devammi edecekki.hastanye yatmm gerekmezmiydiki.bide kan sulandirici hem igne clexan hem aspirin kullanyorm onlarmi yaptiki sende kullaniyomusun
Kendi doktorumun soylediklerini yaptk canm gel demediki iki kere aradk konustk yat dinlen dedi eger aksama kadar durmqzsa tekrr arycam.suan azaldi ama tamamen durmadi bi tuvalete gideym yada ayaga kalkayim geliyor yine hemen o kan sulandrci igne bence fazla geldi die dusunuyorum ama ilaci kesde demedi valla napcam bilmiyorum caresiz bekliyorum.ayagmn altna yastklar koyduk yatiyorum belmde cok agriyor.Canım benim kendi doktorum da uzak ben aradım durumdan haberdr ettim bana eğer kanaman devam ederse mutlaka gel dedi. Sen kendi doktorunu aradın mı? Ben kan sulandırıcı olarak sadece koraspin kullanıyorum. Bence sen doktoruna ulaş canım kendi kendini üzme böyle.
Anladım canım inşallah diner kanaman. Dinmezse de dediğin gibi ararsın doktorunu yine. Dualarım seninle...Kendi doktorumun soylediklerini yaptk canm gel demediki iki kere aradk konustk yat dinlen dedi eger aksama kadar durmqzsa tekrr arycam.suan azaldi ama tamamen durmadi bi tuvalete gideym yada ayaga kalkayim geliyor yine hemen o kan sulandrci igne bence fazla geldi die dusunuyorum ama ilaci kesde demedi valla napcam bilmiyorum caresiz bekliyorum.ayagmn altna yastklar koyduk yatiyorum belmde cok agriyor.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yüzünü güldürsünKızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Kızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Kızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Su an muayenedesın heralde , ınsalah kesecıgını goruyorsundur :)Kızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerini alırız.Evet kızlar kesemizi şuan boşta olsa gördük çok şükür..ptesi tekrar çağırdı kese gelişimine bakacakmış.. Şuan için kesenin görüntüsü iyiymiş.. Verdiğine de vermediğine de sonsuz şükür rabbim .. Darısı cümle isteyenlere.. Bayramdan sonrada kalp atışı duyarız inşallah
Gözün aydın canım ne kadarlikmis gebelik ultrason kağıdında yazar bakta soyle merak ettimEvet kızlar kesemizi şuan boşta olsa gördük çok şükür..ptesi tekrar çağırdı kese gelişimine bakacakmış.. Şuan için kesenin görüntüsü iyiymiş.. Verdiğine de vermediğine de sonsuz şükür rabbim .. Darısı cümle isteyenlere.. Bayramdan sonrada kalp atışı duyarız inşallah
çok geçmiş olsun inş. sıkıntı olmadan biter.P.Depo iğne vuruldum dün o ciddi şekilde azalttı leke şeklinde şu an birde fitil yapıorm ve çok zorlanıyorum onu yaparken progestan iğnesi de iki kapsul aynı anda vurul dedi drm ve o iğne beni bitirio hayırlısı Rabbim çektiğimiz fiziksel /psikolojik çilenin karşılığını verir inş şu anda ankara yolundayız arkaya yattım baya yastık yorgan tespihimi çeke çeke 2 saatte bir ara vere vere gidiyoruz.
geçmiş olsun bol bol dinlenin.Canm ya benmde dun gece bianda kanamm basladi hastnye yonlndrdi doktor dusuk onleyici igne yapildi geceden beri hala kanamm devm ediyor orkid koydum senn kanamn ne kadr geldi.doktor yapck bisey yok evde beklycksn dedi ultrasyona kadar.
hayırlı olsun canım darısı pıtpıtlara olsun.Ah canım ya çok geçmiş olsun. Benim kanamam sanki bir anlık gibi geldi sızıntı gibi sonra kesildi Ben de iğne vurdurdum dün. Peki ultrasyondan bakmadılar mı? Ben gidince hemen alttan baktı doktor. Dinlen canım bol bol, dualarım seninle.
Evet kızlar kesemizi şuan boşta olsa gördük çok şükür..ptesi tekrar çağırdı kese gelişimine bakacakmış.. Şuan için kesenin görüntüsü iyiymiş.. Verdiğine de vermediğine de sonsuz şükür rabbim .. Darısı cümle isteyenlere.. Bayramdan sonrada kalp atışı duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?