- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.841
Insallah mutluluklarini kutluyorlardir da sevinclerinden haber vermeyi unutmuslardir
Gözünaydın canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
Maşallah subhanallah tebarekallah10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
allah razı olsuncanım..allah hepmıze saglıklı bebekler versın..Maşallah subhanallah tebarekallah
Tebrik ederim canım süper bir değer... Sağlıkla kucağına al inşallah
teşekkür ederım bıtanem..amin canım hepımıze nasıp etsınGözünaydın canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.
cnm geldım..10 gun degerım 108Insallah mutluluklarini kutluyorlardir da sevinclerinden haber vermeyi unutmuslardir
Ohhh cok guzel canim. Belkide ikizdircnm geldım..10 gun degerım 108
Süper süper süper gözün aydın canım...10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
ayy cnm sagol..darısı herkesın basına cnm...Süper süper süper gözün aydın canım...
Canım cok sevındım inşallah katlanarak artar değerınayy cnm sagol..darısı herkesın basına cnm...
sagol tatlım..alllahım ınsallah..canım sanada gulze saglıklı bebışler versınCanım cok sevındım inşallah katlanarak artar değerın
Gözün aydın canım. kat kat arttar inşallah[/QUOTE][QUOTEmafaatma, post: 41693178, member: 661910"]10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
Canım benim inşallah cumartesi güzel haberler alırsın. Dua edicem sana da kendime de.selam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
Hadi gözünaydın maraton koşusunun birinci etabı tamam:)10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?