2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bende doktorumu aradım aynısı söylediler ama beklemek çok zormuş ömür bitiyo bu 12 gün Geçmek bilmedi .
Arkadaşım sanada moral olur bak inşallah ben bugün itibariyle kese görünene kadar hamileyim kan testi yaptırdım 10. Günümdü dayanamadım. inşallah devamı gelir allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben hala tüp bebek yapmayan drların konuya hakim olmadıklarını düşünüyorum. O yüzden kendi drnzdn başka kimseye itibar etmeyin arkadaşlar...
Ah canım ah. Bunu bana mı yazdin bilmiyorum ama benim duruma uydu. Insaallah senin dediğin gibidir. Benim durumum için çok önemli bu dediğin. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek. Ahh inşaallah güzel şeyler söyler.

H hasret41 bence değerin çok güzel hiç sıkma canını, benim değerim düşük olduğu için forumları tek tek okudum bence için rahat tut, saçmalamış o doktor. 10 Gün 127 çok güzel bir değer hamileliğin hayırlı olsun, göreceksin bir sorun çıkmayacak tadını çıkarmaya bak sen

inşallah canım haber bekliyorum senden ama güzel haberler tamam mı sıkma canını

Haklısn canım aslında betama hep devlette baktırıp ordan ozele muayeneye gectım hıc aklıma gelmedı .tesekkur ederım güzel temenılerın ıcın , hepımjz güzel haberler alıcaz ınsallah
canım tüp bebek dr ne güzel demiş hem rahim ince olsa transfer iptal olurdu hiç sıkma canını o doktora bir daha gitme benim oğlumda 12. gün 125 çıkmıştı senin daha 10. gün
ne desek boş şuan rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım allahım sabrının mukafatını bebeklerle taçlandırsın inşallah
hadi bismillah bol şans güzel yumoşların olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar bende haziran sonunda adet oldum başladım tedaviye pazartesi OPU var Allahtan hayırlısı
tebrikler çok güzel bir değer maşallah
Kizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 bu arada ben gebelik takvimini burdan hazırladım senle aramızda 1 hafta olmaması gerekiyor
Öznur canım senın gebelık haftan fazla cıkıyor bence , 6 haftalık olmamalısın, cunku benım son adet tarıhım 23 mahıs transfer tarıhım ise 8 hazıran.yolladıgın linke göre 6+1 , son adet tarıhıme göre 5+5 . Sen benden daha sonra transfer oldun , bu arada bende hamılelık takvımı gozukuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…