- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.421
Arkadaşım sanada moral olur bak inşallah ben bugün itibariyle kese görünene kadar hamileyim kan testi yaptırdım 10. Günümdü dayanamadım. inşallah devamı gelir allahım isteyen herkese nasip etsinBende doktorumu aradım aynısı söylediler ama beklemek çok zormuş ömür bitiyo bu 12 gün Geçmek bilmedi .
Ah canım ah. Bunu bana mı yazdin bilmiyorum ama benim duruma uydu. Insaallah senin dediğin gibidir. Benim durumum için çok önemli bu dediğin. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek. Ahh inşaallah güzel şeyler söyler.Ben hala tüp bebek yapmayan drların konuya hakim olmadıklarını düşünüyorum. O yüzden kendi drnzdn başka kimseye itibar etmeyin arkadaşlar...
İnşallah kalp atışınıda duyarsın canım test tarihin neydi senin?Arkadaşlar bugün kese için gittik. Keseyi görmek nasip oldu. Bekleyen herkese yaşatsın Allahım. Kalp atışı için gideceğiz 10 gün sonra. Dualarınızı bekliyorum... Dualarım ve kalbim sizlerle...
İlk test günüm 23ü sonraki îse 26sıydı canımİnşallah kalp atışınıda duyarsın canım test tarihin neydi senin?
Benim de 24'ydü. Doktorum 14'ne çağırdı beni acaba kalp atışı duyabilirmiyim diye sordum canım :)İlk test günüm 23ü sonraki îse 26sıydı canım
ayy cok sevıdım...allah hepımıze vrsın cnmArkadaşlar bugün kese için gittik. Keseyi görmek nasip oldu. Bekleyen herkese yaşatsın Allahım. Kalp atışı için gideceğiz 10 gün sonra. Dualarınızı bekliyorum... Dualarım ve kalbim sizlerle...
Belki karından ultrasonla bakacak sana o yüzden geç çağırmış olabilir. Ben 11inde gideceğim kalp atışı için.Benim de 24'ydü. Doktorum 14'ne çağırdı beni acaba kalp atışı duyabilirmiyim diye sordum canım :)
Benimde 25 iydi ilk test tarihim 4 ünde yani cumartesi çağırdılarBenim de 24'ydü. Doktorum 14'ne çağırdı beni acaba kalp atışı duyabilirmiyim diye sordum canım :)
İnşallah duyarsın canım güzel haberlerini bekliyorum.Belki karından ultrasonla bakacak sana o yüzden geç çağırmış olabilir. Ben 11inde gideceğim kalp atışı için.
Vala benden iki kez kan istediler gayet iyiydi. Sonra bayramdan bi-iki gün önce gel dediler bakalım sabredeceğim az kaldı :)Benimde 25 iydi ilk test tarihim 4 ünde yani cumartesi çağırdılar
Sen muhtemelen kese ve kalp atışlarını aynı anda göreceksin ondan ileri tarih vermiştirVala benden iki kez kan istediler gayet iyiydi. Sonra bayramdan bi-iki gün önce gel dediler bakalım sabredeceğim az kaldı :)
Vala benden iki kez kan istediler gayet iyiydi. Sonra bayramdan bi-iki gün önce gel dediler bakalım sabredeceğim az kaldı :)
mirage1907 canim hakkinda hayirkisi olsun insallah her seyde vardir bir hayir ,Rabbim insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip eder
Benim Sat 2 hazirandı.http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 bu arada ben gebelik takvimini burdan hazırladım senle aramızda 1 hafta olmaması gerekiyor
Vala bakalım inşallah.Sen muhtemelen kese ve kalp atışlarını aynı anda göreceksin ondan ileri tarih vermiştir
canım tüp bebek dr ne güzel demiş hem rahim ince olsa transfer iptal olurdu hiç sıkma canını o doktora bir daha gitme benim oğlumda 12. gün 125 çıkmıştı senin daha 10. günHaklısn canım aslında betama hep devlette baktırıp ordan ozele muayeneye gectım hıc aklıma gelmedı .tesekkur ederım güzel temenılerın ıcın , hepımjz güzel haberler alıcaz ınsallah
ne desek boş şuan rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım allahım sabrının mukafatını bebeklerle taçlandırsın inşallahgözün aydın canım çok güzel yükselmiş değerin. Rabbim sıkı sıkı tutundursun yavrunu sana. Insaallah buradan keseyi gördük. Kalp atışını dinledik yazdığın günleri de göreceğiz
inşaallah öyledir canım çok korkuyorum. Cuma günü değerim iki katına çıkacak mı acaba. Cumartesi gel dedi kendi doktorum. Cuma yeni sonucu alıp cumartesi kendi doktoruma gideceğim inşaallah.
Hiç biyerde rastlamadım hem bebek tutunup hem Rahmi ince olana. Insaallah yanlış ölçmüştür diye avutuyorum kendimi.
hadi bismillah bol şans güzel yumoşların olsun inşallahGünaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesefbugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.
tebrikler çok güzel bir değer maşallahMerhaba arkadaşlar bende haziran sonunda adet oldum başladım tedaviye pazartesi OPU var Allahtan hayırlısı
Kizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Öznur canım senın gebelık haftan fazla cıkıyor bence , 6 haftalık olmamalısın, cunku benım son adet tarıhım 23 mahıs transfer tarıhım ise 8 hazıran.yolladıgın linke göre 6+1 , son adet tarıhıme göre 5+5 . Sen benden daha sonra transfer oldun , bu arada bende hamılelık takvımı gozukuyormuhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 bu arada ben gebelik takvimini burdan hazırladım senle aramızda 1 hafta olmaması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?