- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.401
Teşekkürler Zeynep Hepimizin yüzü güler inşallahSorunun varsa dene canim yumurtalarin icin incir kuru dene oda iyi diyor deneyenler rabbim yuzunu guldursun
Günaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesefbugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.
Çok üzüldüm canım. Ne denir ki. Hayırlısı böyleymiş deyip avutacagiz kendimizi. Muhtemelen benimki de kimyasal ya da dış gebelik olacak. Rabbim hepimize sabır versin.
Canım Allah sabrını gücünü artırsın.. Eşine ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin en kısa zamanda da yuvanızı bebişlerle şenlendirsin inşallahh amiinGünaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesefbugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.
Günaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesefbugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor dfilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.
Yok canım ama dün yeni yıkanmış tişört geçirdim üstüme yumuşaticinin kokusu rahatsiz etti normalde çok severdim o kokuyu hassaslasti galiba burnumKızlar belirti yaşayananız var mı?
inşaallah sağlıklıdır canım dua etmekten başka bir şey gelmiyor zaten elimden. Benim sorunum zaten rahim duvarımın ince olması canım. Hem de çok ince 4 mm dedi doktor.Canım tesekkur ederım amın ınsallah , senınde aynı sekılde güzel haberlerını almak ıstıyorum , uzulme Rabbım ol dedıkten sonra doktorların bır onemı yok ,banada umutsuz konudmuslardı ama betam duzene gırdı , bende dıs gebelıkmı dıye dusunurken doktor rahım kalınlıgın iyi dış gebelıkte ınce olur dedı ,onu hatırlatmak isterım ,inşallah saglıklı bır gebelıktır gınlunu ferah tut
ben dün bhcg yaptırmak için hastaneye gittim tedavi gördüğüm hastaneye değil orası uzak. burada bir adet var tahliden önce muayene ediyorlar. Muayenede doktor normal bir gebelik değil dış gebelik olabilir çünkü rahim duvarı cok ince dedi. Sonra tahlil yaptırdım sonuç 10. Gün 127 çıktı. Iki gün sonra tekrar edelim 2 kat artması lazım dedi. Ben artma ihtimali var mı dedim. O da yok dedi.Canım sen neden oyle düşünüyorsun ki durumundan bahsedermisin biraz iki gün hastane de yattım o yüzden okuyamadım mesajları
Canım aminn sen ne güzel yaZmıssın oyle Rabbım senınde gonlune göre versın , en yakın zamanda nasıp etsın ınsallah , senın durumun nedıeSizin ve burada yazan tüm arkadaşların paylasimlarini okurken aklımdan geçen tek şey ''muhteşem anne olacak kadınlar.'' Dünya dua üstüne kurulmuş yeri göğü Yaradan biz aciz kullarının dileklerini de verir. Ben sonuna kadar inanıyorum. Çok dua edelim ayrıntılı isteyelim. Dinine devletine ailesine hayırlı ruhen ve bedenen sağlıklı zeki güzel kötülük yapmaktan kaçan Allahın seven evlatlar nasip et bize. Haziran da olmadıysa temmuz da agustos da eylül ver inşallah Rabbim. Bize de hayırlı bebislerimizi beklerken sabır ver
Gözün aydın süper çıkmış değerin ikiz mi acaba?Kizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Maşallah canım çok iyi bi değer... Tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Maşallah canım gözün aydın sanırım ikiz geliyor :)Kizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Oooo 10. Gun icin cok yuksek bir deger canim gozun aydin , insallah katlanarak arTarKizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Hayırlı olsun ikiz gibi yüksek bir değer Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahKizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?