2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Çok üzüldüm canım. Ne denir ki. Hayırlısı böyleymiş deyip avutacagiz kendimizi. Muhtemelen benimki de kimyasal ya da dış gebelik olacak. Rabbim hepimize sabır versin.

Canım sen neden oyle düşünüyorsun ki durumundan bahsedermisin biraz iki gün hastane de yattım o yüzden okuyamadım mesajları

Canım Allah sabrını gücünü artırsın.. Eşine ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin en kısa zamanda da yuvanızı bebişlerle şenlendirsin inşallahh amiin

Sizin ve burada yazan tüm arkadaşların paylasimlarini okurken aklımdan geçen tek şey ''muhteşem anne olacak kadınlar.'' Dünya dua üstüne kurulmuş yeri göğü Yaradan biz aciz kullarının dileklerini de verir. Ben sonuna kadar inanıyorum. Çok dua edelim ayrıntılı isteyelim. Dinine devletine ailesine hayırlı ruhen ve bedenen sağlıklı zeki güzel kötülük yapmaktan kaçan Allahın seven evlatlar nasip et bize. Haziran da olmadıysa temmuz da agustos da eylül ver inşallah Rabbim. Bize de hayırlı bebislerimizi beklerken sabır ver

inşaallah sağlıklıdır canım dua etmekten başka bir şey gelmiyor zaten elimden. Benim sorunum zaten rahim duvarımın ince olması canım. Hem de çok ince 4 mm dedi doktor.

Canım sen neden oyle düşünüyorsun ki durumundan bahsedermisin biraz iki gün hastane de yattım o yüzden okuyamadım mesajları
ben dün bhcg yaptırmak için hastaneye gittim tedavi gördüğüm hastaneye değil orası uzak. burada bir adet var tahliden önce muayene ediyorlar. Muayenede doktor normal bir gebelik değil dış gebelik olabilir çünkü rahim duvarı cok ince dedi. Sonra tahlil yaptırdım sonuç 10. Gün 127 çıktı. Iki gün sonra tekrar edelim 2 kat artması lazım dedi. Ben artma ihtimali var mı dedim. O da yok dedi.
Sonra ben kendi doktorumu aradım. O da o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz hiç işlem yapar mıyız dedi. Cumartesi gel kontrol edelim dedi.
Durum böyle canım. Şimdi cuma ve cumartesiyi bekliyorum

Canım aminn sen ne güzel yaZmıssın oyle Rabbım senınde gonlune göre versın , en yakın zamanda nasıp etsın ınsallah , senın durumun nedıe

Benim transferim pazartesi günü yapıldı. 3. gün embriyosu 2 tane. Transferi saymazsak 3. gunum.Kafam başka şeylerle meşgul olduğu için transferle vücudumu dinlemekle ilgilenemiyorum. Benim kadar sabırsız ve tezcanli biri böyle önemli bir durumda nasıl sakin kendim de inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…