• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Herkese iyi akşamlar buğün adet ağrısıyla kalktım, sonra öğlene doğru geçti, kalçamın tan üstü ağrımaya başladı akşamda kullandığım jelle birlikte kahve rengi beyaz tortular geldi bu arada buğün 6. Gün yaşayan arkadaşlar var mı
Arkadaşım benimde oldu 4 gün sürdü doktorum kan gelmediği sürece sıkıntı yok progestana devam dedi ben jel kullanmıyorum.o adet ağrısı arada bi yokluyo bel ağrısıda yapıyo bende.şimdide test Gününü bekliyorum Hakkımızda hayırlısı inşallah

Iyi akşamlar canım, neden kendi tüp bebek doktoruna öncelikle gitmiyorsun?

Artısına çok sevindim, inşallah sadece Dr. Pimpirikliğidir canım. Allah tamamına erdirsin kaç gündür endişeliydin.
Kendı doktorum istanbulda canım ben sakaryadayım boyle olucagını bılseydım kesın gıderdım zaten .10 gundur canım ne olsugu belırsız bır durum ıcındeydım gercı hala tam stresımı atmıa degılım ama sanırım benım boyle basladı kalp atısını duyana kadarda boyle devam edıcek

bak kendi doktorun ne güzel demiş ben oğluma hamileyken 125 çıkmıştı ve yaklaşık 10 gün sonra keseyi gördüm canım şimdi moral en önemli şey sakın canını sıkma münkünse biraz zaman geçince ya kendi doktoruna git yada başka iyi bir doktora git saçma saçma konuşmuş diğeri...

büyük ihitmalle vururken yanlış yer gelmiş göbeğinizi biraz sıkın ve et yukarı geliyor ya kıskaç yapınca ben öyle yapmıştım hemşire yada dr bilgi verin geçmiş olsun olmazsa sağlık ocagı yada acilde yaptırın iğneyi

oy rabbim korktuğunu yaşatmasın hayırla önce gebe ol sonra anne ol canım...

canım çok aklına sinmediyse ben olsam devlete giderdim ordaki dr kar amacı gütmüyor git bir görün bakalım ne diyecek allahın izni ile önce keseyi sonra kalbi duyacaksın ferah tut içini
Haklısn canım aslında betama hep devlette baktırıp ordan ozele muayeneye gectım hıc aklıma gelmedı .tesekkur ederım güzel temenılerın ıcın , hepımjz güzel haberler alıcaz ınsallah

Ay Allahım sen büyüksün rabbiiiim :) gün gelsin de bugünleri hatırlayıp gülelim inşallah canım yaaa... İnan senin adına çok sevindim 41 kere maşallah subhanallah... Devamı gelcek bu güZel haberlerin inşallah
İnşallah canım , ama oyle olucak ben ınanıyorum ,sanada inancım tam bır skıntı olmayacak Allah ın ıznıyle .ınsallah betayla benım kadar cok ugrasmayacaksın ,

Arkadaşlar değerım 3300 ❤️paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor :KK43: doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, @reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah
gözün aydın canım çok güzel yükselmiş değerin. Rabbim sıkı sıkı tutundursun yavrunu sana. Insaallah buradan keseyi gördük. Kalp atışını dinledik yazdığın günleri de göreceğiz

bak kendi doktorun ne güzel demiş ben oğluma hamileyken 125 çıkmıştı ve yaklaşık 10 gün sonra keseyi gördüm canım şimdi moral en önemli şey sakın canını sıkma münkünse biraz zaman geçince ya kendi doktoruna git yada başka iyi bir doktora git saçma saçma konuşmuş diğeri...
inşaallah öyledir canım çok korkuyorum. Cuma günü değerim iki katına çıkacak mı acaba. Cumartesi gel dedi kendi doktorum. Cuma yeni sonucu alıp cumartesi kendi doktoruma gideceğim inşaallah.
Hiç biyerde rastlamadım hem bebek tutunup hem Rahmi ince olana. Insaallah yanlış ölçmüştür diye avutuyorum kendimi.

Günaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesef :KK43: bugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor :KK52: dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.

Arkadaşlar bugün transferin 7. Günü. Ama nedense moral man olmamış gibi hissediyorum ve cok üzülüyorum.Bunda geçen yilki denememde Bebeğimi 11. Haftasında kaybetmiş olmanın etkisi büyük sanırım. Kendimi moral açısından güçlü tutmaya calis sam da olmuyor. Nolur bana ve tüm gün sayan kardeşlerime dua edelim şu mübarek günlerde. ..
Sonucun belli olmadan uzup de kendini yıpratma canım.olumlu dusulelim olumlu olsun :)

Günaydın kızlar, iyi haberlerle gelmedim malesef :KK43: bugün taburcu ettiler değer düşüşe geçmeye başladı, tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmis. Biliyorsunuz bu 5. Denememdi biraz ara vericem artık çok yorgun hissediyorum. Beni mutlu eden tek şey burada okuduğum güzel haberller. Allahım herkese hayırlı evlatlar versin. Bütün msj ları tek tek okuyamadım sonuç günü bekleyen arkadaşlara sabır ve pozitif haberler diliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar bu sefer de kese görme kalp atışı duyma heyacanı başlıyor :KK52: dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız.
Çok üzüldüm canım. Ne denir ki. Hayırlısı böyleymiş deyip avutacagiz kendimizi. Muhtemelen benimki de kimyasal ya da dış gebelik olacak. Rabbim hepimize sabır versin.

Hayırla sonuclansin canım tedavin. Biraz bizi vbilgilendirir misin? Adetin 2.günü ve opu aradı jac gün. İğneleri vurmak zor oluyor mu,acitiyor mu?
bu benim 4. tedavim ilk defa kendime iğne vuruyorum insan buna da alışıyormuş yapamam dediği şeyleri yapabiliyormuş. bugün benim adetimin 9. günü 7 tane yumurtam var ilk 4 ü güzel önden gidiyor diğer 3 ü arkadan geliyormuş endimetrium 10 olmuş opuya kadar 14-15 olcak yine herhalde kızımda 17 idi. progesteronum 2 gün önce yüksek çıktığı için doktorum lucrini kesip yerine cetritetu verdi. erken çatlamayı önleyici. Allahtan hayırlısı aksilik olmazsa pazartesi Opu var.

herkese merhaba kızlar progestan iğne pozitif sonuçtan sonra devam ediyormu merak ettim hergün yaptırıyorum ben 9. gündeyim?
Arkadaşım Dr bırak demeden ilaçları sakın bırakma. O iğneden 3 tane vurdurdum kabusum oldu Dr sabah akşam jel yapıyorum ve bütün ilaçları 12. Haftaya kadar alacakmışız :(

gözün aydın canım çok güzel yükselmiş değerin. Rabbim sıkı sıkı tutundursun yavrunu sana. Insaallah buradan keseyi gördük. Kalp atışını dinledik yazdığın günleri de göreceğiz

inşaallah öyledir canım çok korkuyorum. Cuma günü değerim iki katına çıkacak mı acaba. Cumartesi gel dedi kendi doktorum. Cuma yeni sonucu alıp cumartesi kendi doktoruma gideceğim inşaallah.
Hiç biyerde rastlamadım hem bebek tutunup hem Rahmi ince olana. Insaallah yanlış ölçmüştür diye avutuyorum kendimi.
Canım tesekkur ederım amın ınsallah , senınde aynı sekılde güzel haberlerını almak ıstıyorum , uzulme Rabbım ol dedıkten sonra doktorların bır onemı yok ,banada umutsuz konudmuslardı ama betam duzene gırdı , bende dıs gebelıkmı dıye dusunurken doktor rahım kalınlıgın iyi dış gebelıkte ınce olur dedı ,onu hatırlatmak isterım ,inşallah saglıklı bır gebelıktır gınlunu ferah tut

Arkadaşım benimde oldu 4 gün sürdü doktorum kan gelmediği sürece sıkıntı yok progestana devam dedi ben jel kullanmıyorum.o adet ağrısı arada bi yokluyo bel ağrısıda yapıyo bende.şimdide test Gününü bekliyorum Hakkımızda hayırlısı inşallah
Inş canım kaç gün var senin teste Günler'de Geçmiyor.

Kızlar belirti yaşayananız var mı?
Sık acıkma var bende anlam veremedıgım uzun sure acıkınca resmen mıdem kazınıyor tansıyonum dusuyor sankı , bıde gergınlık var karnımda bazen dık bıle duramıyorum,onun dısında aynıyım baska hod bır belırtım yok ,

Sık acıkma var bende anlam veremedıgım uzun sure acıkınca resmen mıdem kazınıyor tansıyonum dusuyor sankı , bıde gergınlık var karnımda bazen dık bıle duramıyorum,onun dısında aynıyım baska hod bır belırtım yok ,
Ya benim bi başım dönüyo bi gün midem alev alıyo sanki değişik değişik şeyler hissediyorum.

Back