- 21 Şubat 2015
- 775
- 548
- 103
- 46
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.221
nuray karahan....tup bebek merkezlerı basarı oranında yazmış son sayfada cnm...bı okuİyi akşamlar.
Cumartesi yumurta toplama işlemi yapıldı bende. Bugün aradılar 8 adet yumurtanın 6sını dölledik diye ama sadece bir tanesi gelişme göstermiş.
Acaba bu durumda olup tek yumurtayla ilk denemede başarılı olan var mı.
Birde transfer gününü yarın söyleyecekler sizce ne zaman olacak. Uzar mı daha bekleyişim. Sakince beklerken yine sabırsızlık çöktü üzerime. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın inşallah iyi haberler verir doktorum.
Canımm cok tesekkur ederım inşallah inşallahYakamozcum gozun aydin insallah çarşamba bebidkerini de görürsün.
Pozitifi goren arkadaşlar simdiden hayirli saglikli dogumlar diliyorum . Benim gibi negatifi gören arkadaslar enerji depolayip cok daha iyi hazirlik yapip kolları sıvayacagiz.bi hamile kalsam doguma kadar o çift cizgiyi gormrk icin her ay hamilelik çıbıklarından alıp alıp deniyecegim. Bu gordugum tek çizgilerin acisini çıkaracağım.
Canımm gordım ben :))hamilesin gözun aydınn ınsallah degerınde katlanarak artarArkadaşlar ben de dünden beri idrar testi yapıyorum çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Bugün 8. Günüm. Kan tahlili için 10. Günümü bekleyeceğim.fotoğraf yükledim. Bakın bakalım görebilecek misiniz? Aslında 6. Gün de çıktı ama varlı yok arasıydı.
Canımm bende sımdı arastıracam benım yumurtalıkta süpheli bir sey gordu ama ımurtalıga kadarda gitme ıhtımalı cok cok az yanı bınde 1 oda bana olduysa nasıptır derim ama genelde dıs gebelık tüplerde oluyormus , ama tüplerde cok fazla inceymıs oyuzden tüpte olmadıgını dusunuyorum cunku her hangı bır agrım yok , ama yumurtalıktaysa onu bılemem, ınsallah hıc bırı degıldır be rahımde gordugu kucuk nokta kesedır ama doktorlarda sanırım tam emın olmadan konusmuyor ve her ıhtımalı sana soyluyor canım sıkılıyor ınsallah carsamba her sey neglesıcek hepımızın hakkında hayırlısı olsunCanım senin ikiz olabilir mi. Biri rahimde biri Tüpte. Öyle bir durumda rahimdekine zarar vermeden tüptekini alabiliyorlar mı. Öyle örnekler var bildiğim kadarıyla. Eğer Tüpte varsa kendiliğinden düşer inşaallah.
Canım o batmalar bence normal genelıktede olur oyuzden kötü bir seye yorma ,bende kahverengı camurumsu akıntı 3 4 günde bir geliyor onun dısında kanamam olmadı , ınsallah persemne günü kesenı gorursun ve sag saglım kucagına alırsın canımMerhaba canım olumlu düşün bence. Bende perşembe gideceğim kese için. Biraz önce işten geldim. Karnımda sağ tarafta göbeğimin yan tarafında batıyo gibî bir ağrı var. Kanama falan hiç olmadı bende. Sende oldumu
İlk önce üstten baktı göremeyınce vajınal baktı canımCanım vajinal mi oldumuayenen karından mı
Canım tedaviyi yapan doktorum 12. Gün dedi ama burdaki doktor 10. Gün yaptirabilirsin dedi.Hasret kan testi için 12. günü bekle bence...
Yok canım catlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye bakmak için yapmıştım transferin 3. Günü. O zaman tek çizgiydi. 6. Gün 2. Çizgi çıkmaya başladı.hassas testlerden yapsaydın bari madem erken yaptin. ama gözüküyor ikinci çizgi silikte olsa bu arada catlatma iğneleri hcg içeriyor onlardan yapmadin demi
Sağolasın canım inşaallah öyledirCanımm gordım ben :))hamilesin gözun aydınn ınsallah degerınde katlanarak artar
Canım değerin çok güzel katlamış dış gebelik olsa böyle olmazdı diye biliyorum. Insaallah bir daha ki kontrolünde keseyi görürsün. Doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyorlar.Canımm bende sımdı arastıracam benım yumurtalıkta süpheli bir sey gordu ama ımurtalıga kadarda gitme ıhtımalı cok cok az yanı bınde 1 oda bana olduysa nasıptır derim ama genelde dıs gebelık tüplerde oluyormus , ama tüplerde cok fazla inceymıs oyuzden tüpte olmadıgını dusunuyorum cunku her hangı bır agrım yok , ama yumurtalıktaysa onu bılemem, ınsallah hıc bırı degıldır be rahımde gordugu kucuk nokta kesedır ama doktorlarda sanırım tam emın olmadan konusmuyor ve her ıhtımalı sana soyluyor canım sıkılıyor ınsallah carsamba her sey neglesıcek hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar.Merabalar benim de 15ine konmustu bugun 16 gunum 12gunumde kan degerim 359 cikmisti 14 gunde 722 cikti bugun tekrar hcg me baktiracam insallah katlamistir rabbim hepimizin kucagina yavrularini koklatsin
Raporu bilmiyorum ama 2800 istediler bizden bu ayin 15de trenfer oldum canimKizlar bisi soracagim, biz dondurulmuş embriyo ile deniyecegiz ama fiyatlar konusunda hicbir fikrim yok. Normal tup bebek ücreti mi oduyoruz. Daha uygun olmasini umuyorum. Bir de rapor gecerli mi? Bilgisi olan var mi?
Insallahhhh rabbimden tek dilegim hepimizin insallahGözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar.
Ben mersin özel tupbebek merkezinde oldum canimarkadaşlar adana da tedavisine devam eden var mı?
tedavinin hangi aşamasındasın cnm ayrıca memnun musun merkezdenBen mersin özel tupbebek merkezinde oldum canim
Haxiran 15 koydurdum bu cuma 12 gunumdu hcg 359 cikti pazar gunu tekrar istedi 722 cikti bugun tekrar gidecem hcg icin evet memnunum doktorumdan ben iskenderunda oturuyorum burda cok hastasi var doktorun tavsiye ederim yanitedavinin hangi aşamasındasın cnm ayrıca memnun musun merkezden
hayırlı olsun cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Haxiran 15 koydurdum bu cuma 12 gunumdu hcg 359 cikti pazar gunu tekrar istedi 722 cikti bugun tekrar gidecem hcg icin evet memnunum doktorumdan ben iskenderunda oturuyorum burda cok hastasi var doktorun tavsiye ederim yani
Aminnn canim hepimizinkini insallah rabbim mubarek gunler yuzu hurmetine isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?