- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.161
Benim 11 le başladı ve kahverengi lekelerle devam etti. Daha sonrada kanamam oldu kaybettim.Ozaman içinin rahatlaması için yaptır canım , senın artısların nasıldıda dusuk yaptın ? Benım kısıne benzıyormuydu yoksa kucuk degerlemı basladı gebelıgın
Allah razı olsun canım rabbim seni de tez zamanda yavruna kavuştursunBende cumartesi kontrole gitcem bant kullaniyorum eger e2 degerim yukselmisse trNsfer olcak, burdaki butun negatif alan arkadaslara zaman herseyin ilaci diyorum arkadaslar caniniz yancak biraz uzuleceksiniz ama umutlarimizi hic yitirmeyelim,bunlari 2 deneme de negatif alan biri olarak soyluyorum3.icin bekliyorum ve pozitif alan herkes dilerim kuzucuklarinin saglikli ve hayirli evlat olduklarini gorsunler insallah hatta torunlarinida gormek nasip olsun,allahim bu mubarek ramazan gununde bu ugurda emek sarfeden herkese hayirli haberler versin herkes evlatlarini saglikla kucagina alsin insallaaah
Amin canım güzel dileklerın ıcın cok saol , ınsallah sende 3. Denemende kavusursun yavruna , tedavın hayırlı olsunBende cumartesi kontrole gitcem bant kullaniyorum eger e2 degerim yukselmisse trNsfer olcak, burdaki butun negatif alan arkadaslara zaman herseyin ilaci diyorum arkadaslar caniniz yancak biraz uzuleceksiniz ama umutlarimizi hic yitirmeyelim,bunlari 2 deneme de negatif alan biri olarak soyluyorum3.icin bekliyorum ve pozitif alan herkes dilerim kuzucuklarinin saglikli ve hayirli evlat olduklarini gorsunler insallah hatta torunlarinida gormek nasip olsun,allahim bu mubarek ramazan gununde bu ugurda emek sarfeden herkese hayirli haberler versin herkes evlatlarini saglikla kucagina alsin insallaaah
Canım rabbimden OL emri gelmemiş demek... İnan seni çok iyi anlıyorum hem de çok iyi...Allah razi olsun kızlar rabbim nasip etmesiyse vardir bastır r bldigi yasim 26 ilk denememdi mercan isin garibi hic bir problem yokken hersey yolundayken olmadi iste doktor bizden umitliydi baya
canım durum ne şimdi nasılsın...Canım senin kan değerin neydi bide son adet tarihin ne
Son adetim 2 Hazirandı. 12.gün 117, 14.gün 256.ydı.
Genelde evet düşük beta ile baslıyor arkasında şanslıysan bebegın sonradan tutunuyor sansı. Yoksa dusuyor. Ben yuksek beta ile basladım ve Allah a sukur 12 16 arasında az artsada en azından düşüş olmadı en son degerım 727 .onemlı olqn bugun bugun degerımın 1500 uzeri olması ve kesemınde gozukmesı lazım.Rabbım ınsallah nasıp ederBenim 11 le başladı ve kahverengi lekelerle devam etti. Daha sonrada kanamam oldu kaybettim.
Reyyan bende senı merak edıyordum canım , yarınmı gıdıceksın hadi insallah yavrunun kesesını gorursunmercan tebrik ederim inşallah kalp atışını ve kucagına almayı da nasip etsin rabbim.
canım durum ne şimdi nasılsın...
ben yarın kese görmeye gidyorum teog açıklandığı için gidemedik...
Kaçıncı günün canım. Vala doktorum benim 14-15i gibi gel dedi.mercan tebrik ederim inşallah kalp atışını ve kucagına almayı da nasip etsin rabbim.
canım durum ne şimdi nasılsın...
ben yarın kese görmeye gidyorum teog açıklandığı için gidemedik...
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum.Genelde evet düşük beta ile baslıyor arkasında şanslıysan bebegın sonradan tutunuyor sansı. Yoksa dusuyor. Ben yuksek beta ile basladım ve Allah a sukur 12 16 arasında az artsada en azından düşüş olmadı en son degerım 727 .onemlı olqn bugun bugun degerımın 1500 uzeri olması ve kesemınde gozukmesı lazım.Rabbım ınsallah nasıp eder
hadi inşallah canım rabbim yüzümüze baksın yarın 13. gün kan testinden sonrakiReyyan bende senı merak edıyordum canım , yarınmı gıdıceksın hadi insallah yavrunun kesesını gorursun
Kaçıncı günün canım. Vala doktorum benim 14-15i gibi gel dedi.
canım benden 3 gün önce transfer olan hsmn biri var diğer topikte kalp atımını duymuş belki bende ve belki sende erkenden duyarız ne dersin inşallah ya stresi gider en azından ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ayaklarım donuyor bideReyyan bende senı merak edıyordum canım , yarınmı gıdıceksın hadi insallah yavrunun kesesını gorursun
allah yardımcınız olsun sizin ve hepimizinKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Hadi bakalım inşallah kalp atışınıda duyarsın canım :)malesef canım ya ramazan davetleri oluyor gdiyoruz bide teog açıklandı eşim baya yoğun inşallah bugun sen yarın da ben görürüm ) bide süprız olsa kalbi duysak ne güzel olur dimi
hadi inşallah canım rabbim yüzümüze baksın yarın 13. gün kan testinden sonraki
hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin:) ve bizim gibi isteyen herkeseKızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?